Ürün Kodu: 110372
Ürün Barkodu: 4901991900958

Marka : Tombow

Product State: A7

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yazım, karakalem, teknik çizim , eskiz çizimleri ve farklı tekniklerle kullanmak için idealdir
  • Yüksek kalite sayesinde profesyonel çalışmalar için uygundur
  • Uç kırılmasına karşı direnci arttıran özel yapıştırma sistemine sahiptir
  • Kolay açılır, iz bırakmadan silinir
  • Dirençli özel yapıştırma sistemli uç

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Tombow Mono-Rs H Dereceli kurşun kalem, sentetik reçineden ve geri dönüştürülebilir malzemeden üretilerek doğa dostu bir yapı ile karşınıza çıkar. Kurşun kalem oluşu ile dilediğiniz alanda notlarınız alabilir ve gerektiğinde silerek tekrar yazabilirsiniz. Uç sertliği H oluşu ile ideal bir kullanım sağlar. Dayanıklı kırılmaz ucu sayesinde kolayca kırılmaz ve bu da ürünün ömrünü uzatır. İdeal boyutları ve altıgen yapısı sayesinde kolay bir tutuş ve kullanım deneyimi sunan Tombow Mono-Rskalem, bünyesinde sağlıksız kimyasal malzemelere yer vermeden hijyenik bir kullanımı amaçlar. Ürün, sağlam yapısı ve kolay kullanımı sayesinde ev, okul ve ofis gibi her alanda kullanım için uygundur.

 

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

Tombow Mono-Rskurşun kalem seti, sentetik reçineden yapılan esnek gövdesi ile düşmeye ve her türlü darbeye karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanır. Esnek gövdesi kolayca kırılmasını ve ayrılmasını önler. H uç sertliği ile bir bütün olan Bic kurşun kalem, hem gövdesi hem de ucun ultra dayanıklı bir yapıda olmasını sağlar. H ucu, koruyucu katmanı sayesinde 1,2 kg basınçta dahi kırılmayı önleyerek kalemin uzun ömürlü bir yapıya sahip olmasını sağlar. Böylece, kalemi, aldığı her darbede sık sık açmak zorunda hissetmeden rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca, gövdesinin yapısı, kalem kırılsa dahi kıymık batmasına engel olacak malzemeden yapılır. Ürünün malzemesinde bulunan sentetik reçine, çocukların kullanımı sırasında çiğneme gibi alışkanlıkları sebebiyle kalemin zarar görmesinin de önüne geçer.

 

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem Sağlıklı mıdır?

Tombow Mono-Rskurşun kalem ağaç kesilmeden üretilir. Yani, yapısında ahşap kullanılmadığından çevreci bir üretim anlayışına sahiptir. Ürün, bağımsız laboratuvarlar tarafından ağır metal testlerinden geçirilip onay verilerek kullanıcı ile buluşturulduğu için güvenle kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, ürün lateks, PVC gibi tercih edilmeyen materyalleri de içermeyecek şekilde üretim aşamalarından geçer. Tombow Mono-Rs, ISO 14021 çevre standartlarına uyumlu bir şekilde üretilir. Aynı zamanda, ürün içeriğinin %57’si geri dönüştürülmüş maddelerden elde edilir. Bu sayede, üretimde çok daha az doğal kaynak tüketimi söz konusu olur. Ürün ambalajı ise ambalaj atığı yönetmeliği, yani 94/62/EC ile uyumlu olacak şekilde oluşturulur ve paketlenir.

 

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem Kullanışlı mıdır?

Tombow Mono-Rs kalem, altıgen yapısı sayesinde kolay bir kalem tutuşu sağlar ve eli yormadan uzun süreli kullanıma uygun bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda, altıgen yapısı sayesinde, bulunduğu her yüzeye sabitlenerek darbe alma olasılığı azalır. Ürün çapı ve uzunluğu ideal bir kullanım imkânı sunduğu için gerek çocuklar gerekse yetişkinler için kullanımı oldukça rahattır. Tombow Mono-Rs kalemi, dayanıklı yapısı sayesinde kırılmadan kalemtıraş ile açabilir ve yazabilirsiniz. 2,3 mm ucu sayesinde yumuşak bir yazım deneyimi elde etmeniz de mümkün olur. Koyu renkte yazmayı sevenler için Tombow Mono-Rskurşun kalem ideal üründür.

 

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem Her Yaş İçin Kullanıma Uygun mu?

 

Tombow Mono-RsB kalem, ister ofiste ister evde günlük ihtiyaçlarınız dahilinde ve isterseniz okulda kullanabileceğiniz ve yanınızda taşımaya elverişli bir üründür. Yapısında yer alan sağlıklı malzemeler sayesinde çocukların kullanımı için de oldukça uygun ve ihtiyaçları karşılamakta elverişli bir üründür. Şekli ve ağırlığı sayesinde eli ağrıtmayan bir yapıdadır. Bu yüzden, uzun süre yazı yazabilir ya da çizim yapabilirsiniz. Tombow Mono-Rs H Derecelikurşun kalem paketi, dayanıklı ve uzun ömürlü yapısı, sağlıklı materyallerden oluşması ve uygun fiyat seçenekleri ile kırtasiye ürünleri arasında öne çıkmayı başarır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tombow Mono-Rs H Dereceli Kurşun Kalem
202,15 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.