Ürün Kodu: 73445
Ürün Barkodu: 8690504011613

Marka : Ülker

Product State: A0

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi 46 gr 5’li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 5'li paket 
  • Yulaflı light bisküvi 
  • Formuna dikkat edenlere
  • %53 daha az yağlı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi 46 gr 5'li Paket Özellikleri
MarkaÜlker
TürAltınbaşak bisküvi
İçerikYulaflı light
İçerik%53 daha az yağlı
Adet5'li
Ağırlık46 gr
İçerik%67 karbonhidrat
İçerik%10 protein
İçerik%23 yağ
Kcal186 kcal

Ülker Altınbaşak yulaflı light bisküvi özellikleri, hafif bir atıştırmalık olarak hazırlanmıştır. Ara öğün olarak tüketilebilir veya az kalorili besin takviyesine ihtiyaç halinde bu bisküviler en ideal seçenek olacaktır. 1 paket 45 gr’dır. Ülker Altınbaşak yulaflı light bisküvi gidasında 186 kalori bulunmaktadır. Bu ürün diyet yaparken de kullanılabilir veya diyette olmadan bile sağlıklı kalorisi düşük atıştırmalık olarak da tüketilebilir. Genel olarak diyet besini olarak bilinse de yalnızca diyette kullanılır düşüncesi yanlıştır. Hafif bir besin olması sebebiyle her kitleden kişiye hitap etmektedir. Bazen tansiyonu olan veya hafif beslenmesi gereken kişiler için doktor tavsiyesi üzerine de kullanılmaktadır. Bu ürünün kalorisi az olması sebebiyle zayıflama sürecinde tüketilmesi sıkça görülmektedir.

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi 46 gr 5’li Paket Doyurucu mudur?

1 paket (45 gr) Altınbaşak yulaflı light bisküvi kalorisi düşük olması sebebiyle kilo aldırmaz. Sağlıklı ve dengeli beslenme stilinde hafif atıştırmalık olarak tüketilir. Bu ürünü günlük olarak tüketebilirsiniz. Altınbaşak yulaflı light bisküvi  en az kaloride olacak şekilde tasarlandığı için kişiye kilo aldırmaz, fakat her şeyin fazlası zarar olması nedeniyle günde 2-3 paket tüketilebilir. Altınbaşak yulaflı light bisküvinin en çok tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de diyet anında tüketilecek az kalorili olmasıdır. Fakat günlük hayatta diyet uygulamayan bir kişi de kilosunu korumak için hafif atıştırmalık olarak tercih edebilir.

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi 46 gr 5’li Paket Sağlıklı mıdır?

Diyet yapan birçok kişi ara öğünlerini atlamadan veya açlığı bastırmak amacıyla kullanır. Günün her öğününde tüketilebilir. Özellikle kepekli bisküviler zayıflamaya yardımcı olmasıyla bilinmektedir. Bu ürünün temel amacı az kalori ile tokluk hissi vermektir. Sağlığa bir sorun teşkil etmemekle birlikte çok sık tüketilmemelidir de. Kalorisinin az olması günlük kalori tüketiminin düşük olmasını sağlamaktır.

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi Kilo Aldırır mı?

Altınbaşak yulaflı light bisküvi kullanımı, pratik olmakla birlikte tokta tutmaktadır. Kalorisi az olması ile çok fazla tercih edilen bir üründür. Formda kalmak isteyen kişiler çoğunlukla tercih etmektedir. Hafif pratik ve sağlıklı bir üründür. Uzun süreli tokluk hissi sağlıyor. Formunu ve sağlığını korumak isteyen bireyler için üretilmiştir. Açlığını sağlıklı biçimde gidermek isteyen kişiler için en ideal atıştırmalıktır. Bu ürün damak tadınıza da hitap etmektedir. Tuzsuz olması ile kolesterolü de dengede tutmasını sağlayacaktır. Anlık olarak gelen açlık hissini gidermek için de bu bisküvileri tüketebilirsiniz. Eğer damak tadınıza uygun olacağını düşünürseniz yanında ek gıdalarla tüketebilirsiniz. Bunlar peynir, avakado olabilir. Eğer kahvaltı olarak tüketmek isterseniz de en ideal seçenek bu bisküviler olacaktır. Açlığınızı lezzetli bir biçimde bastırmış olursunuz. Aynı zamanda tek başına da tüketebilirsiniz.Bu bisküvileri işte, okulda, evde dilediğiniz her yerde tüketebilirsiniz. Kilo aldırma gibi bir olayla karşı karşıya kalmazsınız. Altınbaşak yulaflı light bisküviler kilonuzu kontrol altında tutma aşamasında rahatlıkla tüketebileceğiniz besinlerdendir. Bu bisküvileri formda kalmak istediğiniz her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Altınbaşak yulaflı light bisküvi fiyatları, sunmuş olduğu lezzetin yanı sıra oldukça uygundur. Fiyat performansı sunmuş olduğu içeriğe göre tercih edilebilir en ideal besindir. Sizlerde formda kalmak ve düşük kalorili besin tüketmek istiyorsanız hemen sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ülker Altınbaşak Yulaflı Light Bisküvi 46 gr 5’li Paket
Birim Fiyat = 6,31 TL
31,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.