Ürün Kodu: 94523
Ürün Barkodu: 8690723521221

Marka : Uludağ

Product State: A0

Uludağ Frutti Karpuz-Çilek Aromalı Maden Suyu 200 ml 6'lı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200 ml 6'lı paket
  • Koruyucu içermez
  • Karpuz ve çilek aromalı
  • Doğal maden suyu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Doğal mineraller barındıran maden suyu günlük tüketilmesi gereken mineral miktarını düzenlemektedir. Özellikle sade maden suyu içemeyen kişiler için ideal olan karpuz ve çilek aromalı  maden suyu yorumlarıokunduğunda görüleceği üzere, gerçek meyvelerden elde edilmiş aromaları sayesinde tüketim kolaylığı veriyor. Meyvenin aroması sayesinde maden suyuna göre daha şekerli bir tat ile günlük mineral ihtiyacını karşılamanıza yardımcı oluyor. Tek paketinde altı tane soda şişesi ile tek seferde birkaç günlük soda ihtiyacınızı stoklayabilirsiniz.

Ürün Uludağ Frutti Karpuz-Çilek Aromalı Maden Suyu 200 ml 6'lı
Marka Uludağ
Tür Maden Suyu
Paket Adedi 1
Paket İçindeki Ürün Sayısı 6
Adet Hacmi 200 ml
Aroma %100 Meyve Aroması
Aroma Çeşidi Karpuz-Çilek
Ofis Kullanımı Uygun

Türkiye’nin ilk ve tek koruyucu içermeyen meyve aromalı maden suyu Uludağ Frutti, doğal maden suyu keyfini meyve lezzetiyle birlikte yaşamak isteyenlerin tercihi!

Kullanım Önerileri
Güneş görmeyen serin yerde muhafaza ediniz,Darbelerden koruyunuz,Soğuk içiniz, Depozitosuz Florür İhtiva Eder

Net Miktar (g/ml)
1200

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Doğal mineralli su (%92,1), şeker, CO2, asitlik düzenleyici: sitrik asit, aroma vericiler (karpuz, çilek).

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

 Uludağ Frutti Karpuz-Çilek Aromalı Maden Suyu  Nasıl Tüketilmelidir?

Her aldığımız yiyecek ve içeceğin sağlığa uygun olup olmadığına önem veririz. Son tüketim tarihinden paketlenmesine kadar her adım yiyeceğimiz ya da içeceğimiz ürünün sağlık standartlarını belirlemektedir. Alacağınız karpuz ve çilek aromalı maden suyu cam şişelerde olmalıdır. Şişe olduğu gibi içindeki soda da gıda standartlarına uygun olmak zorundadır. Dilerseniz aç karnına, dilerseniz yemeklerden sonra hazma yardımcı olabilmesi için karpuz ve çilek aromalı maden suyu tüketebilirsiniz. karpuz ve çilek aromalı maden suyu, içerisinde bulunan meyve aromasından aldığı şeker sayesinde, kan şekeriniz düştüğü zaman bile tercih edebileceğiniz bir alternatif olmaktadır.

Uludağ Frutti Karpuz-Çilek Aromalı Maden Suyu Sağlıklı mıdır?

Uludağ maden suyu, kaynağından çıktığından itibaren sadece %100 meyve aroması ve gerekli bileşenler eklenilerek şişeleniyor. Çok fazla yararı olan maden suyunu sade tüketemeyenler için alternatif olan karpuz ve çilek aromalı maden suyu yeterli miktarda tüketildiği zaman vücutta sağlıklı etkiler görülür. Mide sorunu olanların tüketirken doktorlarına danışması ya da tüketirken az miktarda tüketilmesi önerilir. Eğer midenizde bir rahatsızlığınız yoksa gün içerisinde birkaç soda tüketmenizde bir problem bulunmamaktadır. Yemeklerden önce mideyi rahatlatmak için veya sadece yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırmak için karpuz ve çilek aromalı maden suyu tüketilebilir. Sadece maden suyu değil aynı zamanda içeceğin konulduğu şişenin, yani kısaca evimize girene kadar geçtiği işlemlerinin hepsinin sağlıklı olması, iyi muhafaza edilmesi çok önemlidir. Bu yüzden Uludağ karpuz ve çilek aromalı maden suyu belirlenmiş sağlık standartları gereğince işlenir ve sofralarınıza ulaşır.

Uludağ karpuz ve çilek aromalı Maden Suyu Tüketmenin Faydaları Nelerdir?

Minerallerin vücudumuza faydaları yadsınamayacak derecede fazladır. Uludağ karpuz ve çilek aromalı maden suyu birçok hastalığı önleyici etkilere sahiptir. Bunların en başında kanser gelmektedir. Kansere karşı etkili bir içecek olduğu kanıtlanmıştır. Damar tıkanıklığı olan kişilerin hastalıklarına da iyi geldiği ve bunu önlediği bilinmektedir. Aynı zamanda kalp hastalıklarına karşı da etkisi vardır. Vücuttaki enfeksiyonların iyileşmesine de fayda sağlamaktadır. Yemeklerden önce tüketeceğiniz bir şişe karpuz ve çilek aromalı maden suyu midenizi rahatlatır ve yemeğe hazırlar. Aynı zamanda vücuttaki safra kesesi ve böbrek gibi önemli organların çalışmasını ve tembelleşmesini önler. Düzenli içimde cildi güzelleştirir ve ten rengini eşitlemeye yardımcı olur. Şişenin içerisine ekleyeceğiniz bir miktar tuz ile kalp krizi riskini de aza indirebilirsiniz.

Uludağ karpuz ve çilek aromalı Maden Suyu Nasıl Muhafaza Edilmeli?

Cam şişe olduğu için kırılmayacağına emin olunan bir yerde tutulmalıdır. Soğuk bir şekilde tüketilmek isteniyorsa buzdolabında muhafaza edilebilir. Fakat karpuz ve çilek aromalı maden suyu kaynatılmamalı veya pişirilmemeli. Dilerseniz oda sıcaklığında tüketim sağlayabilirsiniz. Küçük çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Cam şişesinden içebileceğiniz gibi en sevdiğiniz bardağınıza da döküp tüketebilirsiniz. Bittikten sonra şişeyi geri dönüşüme atabilirsiniz. Uludağ karpuz ve çilek aromalı maden suyu fiyatı bakımından da oldukça uygundur.

Evlerinize ya da iş yerlerinize hızlı ve güvenli bir şekilde mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için avansas.com’un uygun ve avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde olan müşterilerimizin siparişleri 1 iş günü içerisinde adreslerine ulaştırılmaktadır.

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uludağ Frutti Karpuz-Çilek Aromalı Maden Suyu 200 ml 6'lı
58,74 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.