Ürün Kodu: 63303
Ürün Barkodu: 8699495590220

Marka : Universal

Product State: A7

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kendinden cilalı ayakkabı süngeri
  • Ayakkabı ve araç içi kullanım için ideal
  • Ayakkabılarınızı temizlerken çizmeden parlatır

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ürün Dış RengiKırmızı
Ürün Sünger RengiSİyah
Sünger TipiGözenekli
Kendiliğinden CilalıEvet
Şeffaf Koruma KutuluEvet

Universal ayakkabı cilası süngeri özellikleri ve basit yapısı sayesinde ayakkabılarınızı kolayca temizleyebilir ve parlatabilirsiniz. Süngeri, kauçuk maddeden yapılan yumuşak ve gözenekli bir yapıya sahiptir. Acil bir toplantıya veya görüşmeye gitmeniz gerekiyorsa hızlı bir şekilde birkaç hareketle ayakkabılarınızı hem temiz hem parlak hale getirebilmeniz bu ürünle mümkündür. Yalnızca aceleniz olduğu zamanlarda değil normal zamanlarda da ayakkabı temizliğiniz için tercih edebilirsiniz. Ayakkabı stilinizin tamamlayıcı bir parçası olarak oldukça önemli ve dikkat çekici bir parçadır. Bu dikkat çekici parçayı daima temiz ve bakımlı tutmalısınız. Özellikle deri ürünlerinizde etkisini gösterecek olan Universal ayakkabı cilası süngeri, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz pratiklikte bir üründür.

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri Kendiliğinden Cilalı Mıdır?

Universal sünger kendiliğinden cilalıdır. Cilalı olması, onu cilasız basit ayakkabı süngerlerinden ayırır. Ayakkabı cilası temizlik ve parlatma konusunda oldukça önemlidir. Cila sayesinde hem kirleri zahmetsiz ve kolayca temizleyebilir hem de ayakkabılarınızı parlatabilirsiniz. Ayakkabı cilası deri ürünlerde kullanıldığında parlatır ve ilk günkü haline çok yakın bir görünüm elde etmenizi sağlar. Deri ürünler kış aylarında soğuk havaların etkisiyle yer yer çatlayabilir. Ayakkabınızı giyerken ya da yürürken ayak sırtı kısmında katlanmalara sebep oluyor olabilirsiniz. Ayakkabılarınızın soğuk havalardan etkilenmemesi ve  kullanım sırasında daha az hasar görmesi için ayakkabı cilası gereklidir. Bu cila ayakkabı derisini yumuşatarak soğuk havada çatlamasının önüne geçer. Katlanma oluştuğu zaman cilanın ayakkabıyı yumuşatmış olması sayesinde bu katlanma eski haline döner ve ayakkabıda iz bırakmaz. Universal ayakkabı cilası süngeri iki işlevi de yerine getirerek ayakkabılarınızı daha uzun süre kullanmanıza yardımcı olur.

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri Kaliteli midir?

Universal ayakkabı cilası süngeri, iki ucu açık karton bir koruma aparatının içerisindedir. Bu karton koruma aparatı ürünü muhafaza etmenizde size yardımcı olur. Ürünün sünger kısmını kaplayan plastik bir koruyucu tabakası mevcuttur. Bu koruyucu tabaka sayesinde ürünün cilası kuruma yapmaz ve sünger kısmı kapalı kaldığından tozlanma, kirlenme gibi sorunlar oluşmaz. Kendiliğinden cilalı bir ürün olduğundan, ayakkabılarınızın temizliği için oldukça kaliteli bir üründür. Yumuşak ve gözenekli süngeri sayesinde temizlik görünümüne ulaşmanıza yardımcı olur ve ayakkabılarınızı çizmeden parlatır.

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri Ayakkabılar Haricinde Kullanılabilir mi?

Universal ayakkabı cilası süngeri kullanımı ayakkabı için ideal olsa da yalnızca bununla sınırlı değildir. Deri ürünlerde etkisini gösteren bu ürünü, deri çantalarınızda ve hatta kemerlerinizde bile kullanabilirsiniz. Çantalarınızın yüzeyinde hafif kir birikintileri oluşmuşsa, hem temizlenmesi hem de parlaması açısından Universal sünger işinize yarayacaktır. Deri kemerlerinizde de aynı işlemi yapabilirsiniz. Deri ceketlerinizde kullanarak üzerindeki tozlanmayı rahatlıkla yok edebilirsiniz. Çanta, kemer, deri ceket gibi yere temas etmeyen eşyalarınız için, ayakkabılarınız için kullandığınızın haricinde bir sünger edinmeniz daha faydalı olacaktır.

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri Araba Temizliğinde Kullanılabilir mi?

Bu ürün arabaların iç kısımlarında da rahatlıkla kullanılabilir. Aracınızın direksiyonunu temizler ve parlatır. Torpido bölgesinde rahatlıkla kullanılabilir. Aracın direksiyonun arka kısmına gelen ve torpidoyu da içine alan ön güğüs kısmında da kullanabilirsiniz. Eğer aracınızın koltukları deri kaplama ise basit lekeleri ve tozları da temizlemenize yardımcı olacaktır. Universal ayakkabı cilası süngeri fiyatları Avansas güvencesiyle sizlere sunulur ve tüm bu fonksiyonelliği karşılamasının yanında uygun fiyata sahiptir. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Universal Ayakkabı Cilası Süngeri
28,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.