Ürün Kodu: 78865
Ürün Barkodu: 8692905083008

Marka : Yıldızlar

Product State: A0

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel 30 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tahta malzeme
  • Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı
  • 30 cm

Ürün Hakkında

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel 30 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Boy 30 cm
Materyal Tahta
Renk Ahşap 
Ofis Kullanımı Uygun
Dayanıklılık Darbelere Dayanıklı
Kullanım Süresi Uzun Süreli Kullanım
Sağlık Sağlıklı

 

Yıldızlar 083 tahta cetvel; ev, okul ya da ofis kullanımına son derece uygun çok amaçlı bir üründür. 30 cm uzunluğunda olan ürün, sade ve ahşap tasarımı ile her yaş ve her ortam için kullanıma uygundur. Doğru çizgileri çizmenize yardımcı olacak olan cetvel, size ve işlerinize eşlik edecek ve çok yer kaplamayan hacmi ile çantalarınızda yerini alacak. Gerek sanatsal faaliyetleriniz, mimarlık projeleriniz gerek ofis ve okul işleriniz için işlevsel olan ürün sıkça tercih edilen ofis kırtasiye ürünleri arasında yer almaktadır.

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel  Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Kaliteli ahşap materyal kullanımı sayesinde darbelere karşı dayanıklı olan Yıldızlar tahta cetvel geri dönüştürülebilir dünyaya katkıda bulunmanızı sağlayacak, aynı zamanda uzun süreli kullanımı sizi sürekli kırılan cetvellerin yerine yenisini almak derdinden de kurtaracak. Ofis ya da okul ortamınıza uyum sağlayarak sanat ya da ofis işleriniz içim tam destekçiniz olacak. Minimal tasarımı sayesinde ofis çekmecelerinize, klasörünüze ve  resim çantanıza sığabilecek, ihtiyacınız olduğu her an ulaşılabilir olacak ve konumladığı yer bakımından herhangi bir darbeye maruz kaldığında kolayca kırılmayacaktır. Aynı zamanda okul çağı çocuğunuz için güvenlik ve sağlamlık bakımından en doğru tercih olacaktır.

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel  Marka mıdır?

Sık tercih edilen markalardan biri olan Yıldızlar cetvel tüm ofis kırtasiye ihtiyaçlarınız için doğru bir adres olacaktır. Görmeden alma ve beklediği gibi çıkmama endişesi olmadan gönül rahatlığıyla sipariş edebileceğiniz, memnuniyetinizi önceliğine alarak  kolay, güvenli ve hızlı hizmeti benimsemiş olan Avansas, sizin için en uygun tercih olacaktır. Ayrıca hızlı teslimat bölgesinde iseniz 1 iş günü içinde teslim imkanları için avansas.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel  Sağlıklı mıdır?

Ahşap materyal kullanımı sayesinde sağlıklı bir yapıya sahip olan ürün, plastik olan cetvellere nazaran daha hijyenik bir yapıya sahiptir. Temas ettiği yüzeylerin tozunu çekmeyen, kiri ve mikrobu almayan ürün modern dizayna sahip ofis ve okul ortamlarınıza uyum sağlayacaktır. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde gerektiğinde nemli bir bezle temizleyebilecek ve yeniden kullanımınız için hazır hale getirebileceksiniz. Aynı zamanda geri dönüştürülebilir dünyaya katkıda bulunmak isteyenler için ahşap cetvel kullanımı doğru bir tercih olacak, sürekli ve gereksiz tüketimi önleyerek uzun süreli kullanıma imkan verecektir.

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel  Uygun Fiyatlı mıdır?

Çok amaçlı kullanıma sahip olan ürün, ulaşılabilir ve kaliteli hizmet kapsamında en uygun fiyatlarla sizlere sunulmuştur. E-ticaretin rekabetçi ortamında müşteri memnuniyetini kendine öncelik edinmiş olan Avansas, her cebe ve ekonomik duruma uygun olarak fiyatlandırılmıştır. E- ticarete güvenememe endişeniz olmadan kolay ve hızlı alışveriş yapabilir ve herhangi bir durumda site üzerindeki iletişim bilgilerinden anında ulaşabilir, en hızlı şekilde sorununuzun çözüme ulaştırılacağından emin olabilirsiniz. Aynı zamanda kolay iade süreçleri sayesinde istemediğiniz ürünün sizde kalma ihtimali de engellenmiş olacaktır.

Toptan siparişlerinize uygun olan ürün, hızlı ve kolay teslimat sayesinde sizi ağır bir yükü taşımaktan ya da alışveriş için ayrılan zamanın israfından kurtaracak. Hem alıp kullanımınız hem de pazarlamanız için uygun olan ürünümüz sizler için Avansas’da!

Sizler de avansas.com üzerinden 7/24 boyunca ürüne ve ürün hakkındaki detaylı bilgiye ulaşabilir ve dilediğiniz miktarda sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içinde teslim edilir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Yıldızlar 083 Tahta Cetvel 30 cm
49,61 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.