Ürün Kodu: 52275
Ürün Barkodu: 8699580002584

Marka : Doğadan

Product State: A0

Doğadan Yaseminli Yeşil Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Yaseminli yeşil çay

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Hazırlama Süresi3-4 dakika
Paket20'li
AromaYasemin
MateryalKağıt Poşet
Kullanım ŞekliTek Kullanımlık

Doğadan yeşil çay yaseminli hem kokusuyla hem de tadıyla alıcıları etkilemeyi başarmaktadır. Ayrıca araştırmalara göre yasemin bitkisinin sakinleştirici özelliği bulunmaktadır. Doğadan yeşil çay yaseminli sayesinde sakinleşecek, rahatlayacak ve bir süreliğine streslerinizden uzak kalacaksınız. Ayrıca bu ürünü iş yerlerinizde tüketmek oldukça pratik ve kolaydır. Çünkü çaylar tek tek kağıt poşetler içinde bulunmaktadır ve sıcak suyunuzun içine koyduğunuzda hazırlanması sadece 3-4 dakika sürmektedir. 3-4 dakika sonra sıcacık ve lezzetli yeşil çayınızla beraber işlerinize geri dönüş yapabilirsiniz. 

Doğadan hem yaseminli yeşil çayı hem de diğer çeşitli aromalı ürünleri ile her damak zevkine hitap etmektedir. avansas.com’un sağladığı toplu alışveriş sayesinde Doğadan yeşil çay yaseminli 20’li paket halinde daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz ve böylece tasarruflu bir alışveriş sağlamış olursunuz.

Doğadan Markasının Ürünleri Güvenilir midir?

Doğadan markası kurulduğu günden bugüne aynı lezzeti sağlayabilmek için ürünlerinde kullanılacak bitkileri özenle toplamaktadır. Elle, makasla ya da makine ile toplama gibi bitkileri toplamanın çeşitli yöntemleri vardır. Hangi bitki hangi tür toplama şekli ile toplanılması gerekiyorsa sizlere daha iyi ürünler sunabilmek için en uygun biçimde toplanmaktadır. Aynı zamanda uzmanların birçoğu her gün bir kupa yeşil çay önermektedir. Bu tercihinizi Doğadan yaseminli yeşil çay ürününden yana kullanmanız için Doğadan markası ürünlerini taze bitkilerden seçmektedir. Ayrıca tek kullanımlık kağıt poşetler sayesinde size ürün kullanım kolaylığı sağlamaktadır ve sağlığınız için en doğru ambalajı seçmektedir. Ayrıca dış ambalajları da %100 geri dönüştürülebilirdir. Doğadan markası her zaman hem sizin sağlınızı hem de çevreyi düşünerek hareket etmektedir.

Doğadan Yeşil Çay Yaseminli Lezzetli midir?

Bitki çaylarının, yeşil çaylarının tatlarını yumuşatmak daha da lezzetlendirmek için çeşitli bitkiler kullanılmaktadır. Yasemin bu bitkilerin başında gelmektedir çünkü yumuşak bir içime sahiptir. Lezzetlidir ve yeşil çayı içmeye teşvik edecek bir kokuya sahiptir. Doğadan yeşil çay yaseminli birçok müşterinin önyargılarını kırmıştır. 

Hayatınızın her alanında bu ürünü tüketebilirsiniz. Evinizde, iş yerinizde eşsiz lezzeti ile beraber size hep fayda sağlayan bir ürün olacaktır. Lezzetinin yanı sıra yasemin bitkisi sayesinde sizi sakinleştirecek ve daha sağlıklı kılacaktır.

Doğadan Yeşil Çay Yaseminli Fiyatı Uygun mudur?

Doğadan markasının kutusunda 20 paket yaseminli yeşil çay bulunmaktadır. Tek kullanımlık paketleri sayesinde yeşil çayın gramajı bellidir ve gereksiz ürün kullanımını azaltır. Bunun sayesinde de farkında olmadan tasarruf yapmış oluruz. avansas.com’da Doğadan yeşil çay yaseminli oldukça uygun fiyata satılmaktadır. avansas.com da toplu alışveriş yaptığınızda ise ürünün fiyatı bütçeniz için daha da uygun hale gelmektedir.

Doğadan Yeşil Çay Farklı Aromalara Sahip midir?

Doğadan markası yaseminli yeşil çay dışında yediden fazla aromaya sahiptir. Bunlardan bazıları ananas açaili, bergamotlu ve limonlu yeşil çaylardır. Ayrıca yeşil çayın sade hali bulunmaktadır. Bununla beraber sade yeşil çayın içimini kolaylaştırmak için yumuşak içimli sade yeşil çayı da bulunmaktadır. Doğadan markasının yeşil çayları birçok kişi tarafından zevkle tercih edilmektedir. Farklı aromaları sayesinde hedeflediği farklı damak tatlarına erişebilmektedir. 

Sizler de avansas.com üzerinden bireysel veya toplu olarak siparişinizi verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğadan Yaseminli Yeşil Çay 20'li
70,74 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.