Ürün Kodu: 64551
Ürün Barkodu: 8690719104148

Marka : Doğuş

Product State: A0

Doğuş Mistik Chai Sade 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay##Zencefil ve karanfil çay

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
İçeriğiZencefil ve Karanfil
Tek Paket Gramaj 2,5 gr
Toplu Gramaj20x2,5 gr
Çoklu Kullanıma Uygun Değil

Yorucu geçen bir günün stresin, bedensel yorgunluğunuzu atmanın en iyi yollarından bir tanesi sıcak bir çay içmektedir. Doğuş bitki çayı mistik chai, Uzakdoğu’nun mistik tedavi yöntemlerinden ilham alınan bir çay olması dolayısıyla rahatlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda da zencefil ve karanfil özlü tadıyla zevkle tüketeceğiniz ürünlerden bir tanesidir.

Doğuş Bitki Çayı Mistik Chai Lezzetli midir?

Doğuş bitki çayı mistik, içerisinde bulunan zencefil ve karanfil ile oldukça lezzetli bir çaydır. Karanfil ve zencefil vücuda inanılmaz faydaları olan ürünlerden olmasının yanı sıra oldukça yoğun ve lezzetlidir. Birçok yemekte ve tatlıda lezzet vermesi için kullanılan zencefil ve karanfilin en sık kullanıldığı yerlerden bir tanesi de çaylardır. Uzakdoğu kültüründe sıklıkla tüketilen çaylarda kullanılan zencefil ve karanfil, çaylara oldukça güçlü bir aroma katmaktadır. Doğuş bitki çayı mistik chai, süt ile yapıldığında ise oldukça leziz chai tea latte tadını vermektedir.

Doğuş Bitki Çayı Mistik Chai Güvenilir midir?

Hazır yiyecek ve içecekler kullanılırken dikkat edilmesi gereken ürünlerdir. Kaliteli malzeme kullanılarak ve steril olmayan ortamlarda hazırlanan yiyecek ve içecekler, sağlık açısından oldukça tehlikeli olabilmektedir. Doğuş mistik bitli çayı, hem içerisine konulan kaliteli çaylar ile hem de son derece steril ortamlarda hazırlanması dolayısıyla sağlık açısından zararı olmayan güvenilir bir çaydır. Üstelik içerisinde sağlık açısından oldukça faydalı bitki özleri, zencefil ve karanfil bulunmaktadır. Tüm bu özellikleri göz önüne alındığında Doğuş mistik çayı, bitki çayı sevenlerin güvenle tüketebileceği bir çaydır.

Doğuş Bitki Çayı Mistiğin Markası Kaliteli midir?

Doğuş çay, ülkemizde en sık tüketilen içeceklerin başında gelen çay konusunda en kaliteli ve en üst düzey markalardan birisidir. Birçok farklı çay çeşidi ile çayseverleri memnun eden bir çay markası olan Doğuş, kullandığı çaylar ve çay poşetlerinin son derece sağlıklı olması sebebiyle oldukça kalitelidir. Doğuş bitki çayı mistik chai, hem su hem de süt ile kullanılabilmesi gibi farklı özelliklere sahip olmasıyla da kalitesini ortaya koymaktadır.

Doğuş Bitki Çayı Mistik Chai 20’li Paketi Toptan Almak Tasarruflu mu?

Poşetlenmiş çaylar, yoğun iş temposunda çalışan, derslerinden vakit bulamayan kişilerin sıklıkla tercih ettiği oldukça kolay bir yöntemdir. Bu sebeple özellikle ofislerde ve bürolarda poşet çaylar toptan bir şekilde alınmak daha avantajlı olmaktadır. 

Doğuş bitki çayı mistik, toplu aldığınızda hem zaman kaybı yaşamanızı önleyecek hem de daha ekonomik olması nedeniyle tasarruf etmenize yardımcı olacaktır. Doğuş bitki çayı mistik 20’li paket, toplu alımlara ekonomik olması nedeniyle tüketicilerinin yüzünü ve cebini güldüren bir çay olarak sıklıkla kullanılmaktadır.

Doğuş Bitki Çayı Mistik Chai 20’li Paket Uygun Fiyatlı mıdır?

İçerisinde bulunan karanfil ve zencefil ile her içimde ayrı zevk almanızı sağlayan ve hastalıklara karşı savaşmanızda bağışıklık sisteminize yardımcı olan Doğuş bitki çayı mistik, uygun fiyatı ile de dikkat çekmektedir. Doğuş bitki çayı mistik 20’li paket, oldukça uygun fiyata alabileceğiniz bir ürün olması sebebiyle tercih edebileceğiniz, uçuk fiyatlarda harcama yapmadan sahip olabileceğiniz bir üründür.

Sizde avansas.com dan sipariş vererek, kalitesi, karanfil ve zencefil tatlarının uyumuyla oldukça lezzetli olan Doğuş bitki çayını kolayca alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 iş günü içerisinde size teslim edeceğimiz Doğuş bitli çayı mistik chai, sitemizde sizleri beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğuş Mistik Chai Sade 20'li
69,19 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.