Ürün Kodu: 58705
Ürün Barkodu: 4004764787913

Marka : Edding

Product State: A7

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Turuncu

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kesik uç
  • Kokusuz ve su bazlı
  • Likit tebeşirli mürekkep
  • Nemli bezle silinebilir
  • Yazı tahtları ve cam yüzeyler için ideal

Ürün Hakkında

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Turuncu


Ürün Özellikleri Nelerdir?


Marka Edding
Model E 4090 Likit Tebeşir Kalemi
Uç türü Kesik uç
Uç kalınlık aralığı 4-15 mm
Mürekkep türü Likit tebeşirli mürekkep
Mürekkep bilgisi Kokusuz ve su bazlı
Renk Turuncu
İdeal yazı yüzeyleri Yazı tahtaları ve cam yüzeyler
Kolay temizlenebilir Evet

Edding AG 1960 yılında Almanya’nın Hamburg şehrinde kurulmuştur. Keçeli kalemler ve kalıcı işaretleyiciler (Marker) gibi yazma ve işaretleme araçları üretmektedir. Bir Alman şirketidir. Ayrıca şirketin ürünleri Avrupa'da oldukça yoğun olarak kullanılmaktadır.

Özellikle eğitim sektöründe kullanılan tahtalara yazma işleminden sonra temizlemek gereksiz süre kaybına yol açmaktadır. Kalemin bıraktığı izin uzun sürede silinmemesi veya yazının uzun süre temizlenememesi zaman kaybı yaşanmasına sebep olmaktadır. Edding E 4090 su bazlı mürekkebi sayesinde bu izler, ıslak bir bez ile kolaylıkla temizlenebilir. Ekstra geniş kesik ucu; yazı tahtaları, aynalar ve cam gibi yüzeylere kolaylıkla yazı yazma imkanı sunar.

Uç kalınlığı 4-15 milimetre aralığında bulunan kalem kokusuz ve su bazlı mürekkep kullanmaktadır. Yazıldığı yüzeylerde renkler düzgün kalır. Temizlenmek istendiğinde ise kolaylıkla çıkarılır.

Edding E 4090 Kesik Uçlu Turuncu Likit Tebeşir Kaleminin Kullanım Alanları Nelerdir?

Edding E 4090, eğitim sektöründe yazı tahtalarına yazı yazmak amacıyla rahatlıkla kullanılabilir. Pürüzsüz yazım ve yazıldığı yüzeyden kolaylıkla temizlenebilme avantajlarından dolayı kullanıcı dostu bir kalemdir.

Ürün, eğitim sektörünün yanı sıra kafe ve restoranlara süsleme yapılması amacıyla da kullanılabilir. Hatta günlük hayatta çabuk sıkılan veya pek çok farklı çizim demek isteyen kullanıcılar uygun yüzeylere istedikleri çizimi yapabilirler. Canlı renkleriyle hem çizim yapıldığı ortama hava katacaktır hem de kolaylıkla silinebilmesi sayesinde rahatlıkla temizlenecektir. Ek olarak oldukça uzun ömürlüdür ve uygun fiyatlıdır.

Edding E 4090 Kesik Uçlu Turuncu Likit Tebeşir Kalemi Kullanışlı mıdır?

Edding E 4090; eğitim sektöründe yazı tahtalarında, kafe ya da restoran süslemelerinde ve ev süslemelerinde kullanılabilir. Kolay temizlenebilmesi ve canlı rengiyle eğitim sektöründe tahtanın rahat okunması ve kolay temizlenerek zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olacaktır.

Önemli günlerde kafe camlarına yapılacak çizimler veya yazılar sayesinde fazladan süs alma masraflarını engelleyerek maliyetleri azaltmada yardımcı olur.

Kolay temizlenebilme özelliği sayesinde çabuk sıkılan bireyler için odanın dekorunun değiştirilmesinde veya deneysel çalışmaların yapılabilmesine olanak sağlayacaktır.

Benzer ikinci sınıf ürünler beklendiği gibi kolay temizlenemez veya çabuk biterek istenen performansı veremezler. Edding E 4090 dayanıklı yapısı, rahatlıkla temizlenir olması ve uzun yazım ömrüyle kullanıcı dostudur.

Edding E 4090 Kesik Uçlu Turuncu Likit Tebeşir Kaleminin Rengi Canlı mıdır?

Turuncu likit tebeşirli kalem canlı rengiyle eğitim sektöründe en arka sıralardan dahi rahat okunabilme sağlayacaktır. İşletme süslemesinde kullanıldığında ise güzel görüntüsüyle farklı bir hava kazandıracaktır. Evlerde kullanımında ortama farklı bir renk katarak havasını canlandıracaktır.

Edding E 4090 Kesik Uçlu Turuncu Likit Tebeşir Kalemi Kolay Silinebilir mi?

Edding e 4090 capcanlı rengi, kolay yazma deneyimi gibi avantajlarının yanında nemli bir bezle kolaylıkla temizlenebilir. Böylelikle her sektörde rahatlıkla kullanılabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas olarak sektöründe başarısını kanıtlamış firmalarla çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Bu sayede sunduğumuz ürünlerin kalitesini garanti altına alıyoruz. Ayrıca, son zamanlarda ülkemizde büyüme oranı en yüksek şirketler listesinde bulunuyoruz.

Sunduğumuz rekabetçi ve tutarlı fiyatlar sayesinde, siz müşterilerimizin kaliteye fazladan ödeme yapmasının önüne geçmekte ve harcamalarınızı azaltarak sizlere yardımcı olmaktayız. Stoklu çalışmamız sayesinde toptan veya perakende siparişlerinizin tamamını hızlıca teslim etmekteyiz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Turuncu
357,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.