Ürün Kodu: 58395
Ürün Barkodu: 8690826425211
Product State: A0

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem 0.7 mm İğne Uçlu Kırmızı 10'lu Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.7 mm iğne uç
  • Özel mürekkep
  • Rahat ve yumuşak yazım 
  • Ergonomik tutuş 
  • Uzun süreli kullanım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Genel Bilgiler  
Marka  Faber-Castell
Model 1425 İğne Uç
Ürün Çeşidi Tükenmez Kalem
Üretim Yeri Türkiye
Renk Kırmızı
Materyal Plastik
Mekanizma Kapaklı
Nokta Türü İğne uç
Uç Kalınlığı 0.7
Mürekkep Documental
Yazım Kapasitesi 2.500 m
Dolum Hayır
Ürün Boyutları 14,6x8,35 cm
Paket İçeriği 10'lu
Garanti 2 Yıl
Ergonomi 
Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ?Hayır
ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ?Hayır
Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ?Evet
Nikel kaplama klips bulunuyor mu ?Hayır
Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ?Hayır

 

Ergonomi Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ? Hayır ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ? Hayır Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ? Evet Nikel kaplama klips bulunuyor mu ? Hayır Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ? Hayır

Faber Castell, çok uzun süredir piyasada bulunan bir markadır. Tüketici tarafından kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle tanınmaktadır. Ürettiği ürünler, birinci sınıf malzemeden imal edilmiştir. Ürünlerin yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olmaları dayanıklı olmalarına da olanak sağlamaktadır. Ek olarak, insan sağlığını tehdit edecek maddeler kesinlikle bulundurulmamaktadır.

Bilimsel araştırma zirveleri gibi hızlı not alınması gereken yerlerde tükenmez kalemler sıklıkla tercih edilmektedir. Doldurmaya gerek duyulmaması veya ucunun kırılma ihtimali olmadığı için istenen hızı karşılaması beklenir. Faber Castell 1425 kırmızı, bu durumları yaşamamak için oldukça iyi bir seçimdir. Nikel gümüş ucunun kesintisiz çizgi özelliği ile alınan notlarda kesinlikle atlama veya çizgi kayması gibi durumlar olmaz.

Araştırma zirvelerinde olduğu kadar, eğitim sektöründe ve ofislerde de sıklıkla kullanılmaktadır. 2000 metrelik yazım mesafesi ile uzun ömürlüdür. Havalandırmalı kapağı, mürekkebin kurumasını engeller. Tutuş kolaylığı sağlayan ergonomik aparatı sayesinde eli yormaz, uzun süreli yazım gereken durumlarda kullanıcıya yardımcı olur.

1 pakette 10 adet Faber Castell 1425 kırmızı kalem bulunmaktadır. 2000 metre yazma kapasitesiyle birlikte oldukça uzun bir süre tükenmez kalem ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Faber Castell 1425 0.7 MM İğne Uçlu Kırmızı Tükenmez Kalem Dayanıklı ve Kaliteli Midir?

Faber Castell kalitesi ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin beğenisini kazanmayı başlamıştır. Tüketicinin beğenisini kazanmasının en büyük sebeplerinden ikisi dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler üretmesidir. Faber Castell 1425 kırmızı, yüksek yazım kapasitesi, nikel gümüş ucunun kesintisiz yazma özelliği ve ergonomik tutuş sağlayan aparatıyla oldukça dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Ek olarak tüm bileşenleri gibi mürekkebi de birinci sınıftır ve insan sağlığına kesinlikle tehdit oluşturmamaktadır.

Faber Castell 1425 0.7 MM İğne Uçlu Kırmızı Tükenmez Kalemin Yazı Kalitesi Nasıldır?

Faber Castell 1425 kırmızı kalem, yüksek kaliteli mürekkebi ve nikel gümüş uçlu yapısıyla, mümkün olan en rahat yazım deneyimini sunmaktadır. İnsan sağlığı için hiçbir zararı olmayan mürekkebi, nikel gümüş ucu sayesinde yazarken atlama ve takılma gibi durumlarının yaşanmasını engeller.

Ergonomik tutuş aparatı uzun vadeli yazma süreçlerinde kullanıcıya kolaylık sağlar. Kısacası Faber Castell 1425 kırmızı kalem, yazı yazma işleminde bulunan tüm beklentileri karşılamaktadır.

Faber Castell 1425 0.7 MM İğne Uçlu Kırmızı Tükenmez Kalemin Kullanım Alanları Nelerdir?

Sağladığı birbirinden farklı pek çok fayda ile Faber Castell 1425 kırmızı kalemler, çeşitli alanlarda kullanıma uygundur. Örneğin, panel ve açık oturumlar gibi etkinliklerde hızlıca not alma ihtiyacını kolaylıkla karşılayacaktır. Bir başka örnekle, eğitim sektöründe öğrencilerin derslerde not alma veya önemli yerleri işaretlemerinde kullanılabilir. Kısacası, tükenmez kalemlerin kullanıldığı her alanda yüksek performans ve verimle kullanılabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Online alışverişler, bazı tüketiciler tarafından yüksek riskli olarak kabul edilmektedir. Bu duruma yol açan başlıca sebep daha önceki alışverişlerinde yaşadıkları olumsuz olaylardır. Ürünleri bizzat görmeden satın almak veya ürünün beklendiği gibi çıkmama durumları tüketicinin mağdur eden temel problemlerdir. Bu gibi durumlar yüksek satın alma gücüne sahip, rekabetçi ve tutarlı fiyatlar sunan Avansas’ta yaşanmaz. Müşterileri için her zaman en iyisini hedefleyen Avansas, kaliteyi uygun maliyetlerle sunmaktadır.

 

Güvenilir bir marka çatısı olan Avansas, yalnızca kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Her zaman deposunda ürünleri gönderime hazır halde tutan firmamız, müşterilerini uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerle buluşturmayı kendisine misyon edinmiştir. Faber Castell 1425 kırmızı siparişleriniz toplu veya perakende farketmeksizin oldukça kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşacaktır. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem 0.7 mm İğne Uçlu Kırmızı 10'lu Paket
Birim Fiyat = 10,89 TL
108,89 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.