Ürün Kodu: 119053
Ürün Barkodu: 8681241084459
Product State: A7

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem Açık Yeşil

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0,7mm uç kalınlığı
  • Rahat ve yumuşak yazım
  • Uzun süreli kullanım
  • Ergonomik tutuş

Ürün Hakkında

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Açık Yeşil

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka  Faber-Castell
Model 1425 
Ürün Çeşidi Tükenmez Kalem
Üretim Yeri Türkiye
Renk Yeşil
Mekanizma Kapaklı
Uç Kalınlığı 0.7
Paket İçeriği Tekli

 

Hayatın her alanında lazım olan tükenmez kalemler hem ev hem de ofis ortamlarının vazgeçilmezidir. Faber Castell tükenmez kalemi, mükemmel netlikte bir yazım deneyimi sunmaktadır. Üstelik markanın sunmuş olduğu bu kalemler uzun süreli kullanım için ideal niteliktedir. 

Çabucak bitmeyen ve bozulmalara karşı kaliteli bir yapıya sahip olan Faber Castell tükenmez kalem, rahat bir şekilde not almanızı sağlar. Bu anlamda ergonomik bir tutuşa sahiptir. Kendisine ait özel bir mürekkebi bulunan ürünün uç kısmında küçük bir bilye yer alır. Böylelikle kalem ucunda mürekkep kuruması gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Yumuşak bir yazıma sahip olan bu tükenmez kalemle sahip olmak için siz de hemen Avansas üzerinden 10’lu paketler halinde ürünü satın alabilirsiniz.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Mürekkebi Çabuk Kurur Mu?

 

Akışkan bir mürekkebe sahip olan Faber Castell tükenmez kalemlerin, kapağında özel bir bilye bulundurur. Bu sebeple kalemde mürekkep kuruması gibi bir durum yaşanmaz.

Faber Castell kalitesinde üretilen kalemler, ergonomik formu sayesinde de yumuşak ve sağlıklı bir yazım deneyimi sunar. Tüm ofis malzemelerini kapınıza getiren Avansas ile siz de siparişinizi verebilir ve ürünü kapıdan teslim almanın keyfini sürebiirsiniz.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Ofis Malzemesi Olarak Kullanılır Mı?

 

Ofis ve iş yerlerinde sürekli önemli notlar alma ihtiyacı duyarız. Bu anlamdaki tüm beklentileri karşılayan Faber Castell  tükenmez kalemler, özellikle siyah formu sayesinde resmi evraklarda da ciddi bir hava yaratmaktadır.

İster kurumsal ister günlük notlarınızda kullanabileceğiniz bu ürünler, Avansas güvencesiyle satışa sunulmaktadır. Ayrıca 0.7 mm’lik özel kalem ucu sayesinde estetik bir görünüme sahiptir. Bu bağlamda rahat ve pratik bir kullanım sağlar.

 

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem Uzun Ömürlü Müdür?

 

Markaya ait bu tükenmez kalemler, yüksek kaliteli bir mürekkep çeşidine sahiptir. Bu sayede kesintisiz çizgiler sunarak kullanıcıları memnun etmektedir. 2000 metrelik bir yazma uzunluğu olan Faber Castell tükenmez kalem, nikel-gümüş uç olan Tungsten Karbid bilyeye sahiptir. Böylelikle uzun ömürlü bir kullanım vadeden ürünün, ek olarak havalandırmalı kapak özelliği de vardır.

El sağlığı açısından ergonomik tutuşuyla göz dolduran ürünü Avansas ile toptan bir şekilde satın alabilirsiniz. E-ticaret alanında yıllardır hizmet veren firmamızda görmeden aldığınız ürünlerin beklediğiniz gibi çıkmama durumunda, 30 gün içerisinde iade ve değişim hakkı tanınmaktadır. Bu sayede hem avantajlı fiyatlardan faydalanırken hem de paranızı korumuş olursunuz.

 

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem Ergonomik Midir?

 

Rahat ve yumuşak bir yazıma sahip olan Faber Castell tükenmez kalem ile kesintisiz notlar alabilirsiniz. Yazma uzunluğu 2 bin metre olan ürün, ergonomik bir tutuşa sahip olması sebebiyle elinizi ağrıtmaz ve baskı yaratmaz.

 

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem Yumuşak Yazı Deneyimi Sağlar Mı?

 

Kullanıcılar arasında oldukça popüler olan markaya ait bu kalemler, pratik ve yumuşak bir yazım deneyimi sunar. Bu sayede kağıda fazla bastırmadan notlarınızı hemen alabilir ve özel mürekkebi sayesinde kuruma gibi problemler yaşamazsınız

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas uygun fiyat politikası ve  ürün çeşitliliğine kadar sizlere her anlamda avantaj sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Ürün sayfalarında yer alan detaylı görsel ve açıklamalar, karar vermenizi daha kolay hâle getirir.

Satın aldığınız ürünlerin size ulaşıncaya kadar geçen süreçte zarar görmemesi için depolarımızda gerekli önlemler alınır. Depolarımız, uygun sıcaklık seviyelerine ve nem değerlerine sahiptir. Ürünlerin tasniflemesi de zararı önleyecek şekilde yapılır.

500 binden fazla firmanın ofis ihtiyaçlarında Avansas’ı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de güvenli ödeme seçenekleridir. Verisign sistemi ile şifreli şekilde bankalara iletilen bilgileriniz, üçüncü kişilerin erişimine karşı her zaman korunur

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell 1425 Tükenmez Kalem Açık Yeşil
11,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.