Ürün Kodu: 116610
Ürün Barkodu: 8690842189616

Marka : GRUNDIG

Product State: A0

Grundig VCC 7870 A Toz Torbasız Süpürge

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 750 Watt güc
  • 2.7 lt lik toz haznesi
  • 6 metrelik kablo uzunluğu

Ürün Hakkında

GENEL ÖZELLİKLER

 

Ses Seviyesi : 76

 

Motor Gücü ( W ) : 750

 

Hepa Filtre Sınıfı : H13

 

Toz Kapasitesi : 2.7. L.

 

Kontrol Sistemi : Gövdeden Emiş Gücü Ayarı

 

Koruyucu Filtre Sayısı : 3

 

360 Derece Dönebilen Hortum : Var

 

Kablo Uzunluğu : 6 Metre

 

Uzatma Borusu : Metal Teleskopik boru

 

 

 

 

 

AKSESUARLAR

 

Parke Halı Fırçası : Var

 

Toz Fırçası : Var

 

Dar ağızlı uç : Var

 

Döşeme Koltuk Aparatı : Var

 

Uzatma Borusu : Var

 

 

 

ÖLÇÜLER

 

Ambalajsız Ağırlık  : 4.45 kg

 

Ambalajsız Derinlik  : 30.5 cm

 

Ambalajsız Genişlik  : 29.5 cm

 

Ambalajsız Yükseklik : 44.00 cm

 

Grundig VCC 7870, geniş haznesi, yüksek toz toplama performansı ve tozları hapseden Hepa-13 filtresi ile evdeki güçlü temizlik yardımcınız. 750 Watt gücü ile 2300 Watt'a denk temizlik performansı sunan Grundig VCC 7870, HEPA 13 filtresi sayesinde toplanan tozların %99,98'ini içine hapsederek,  üst düzey bir toz tutma performansı sunar.

Geniş 2.7 lt lik toz haznesi ile uzun süreli kesintisiz temizlik yapmanızı sağlayan Grundig VCC 7870, toz haznesi göstergesi sayesinde toz doluluğunu tespit etmenizi ve  torba değiştirme zamanını ön görmenizi sağlar.

Temizlik yaparken sizi sürekli elektrik kaynağı arama derdinden kurtaran 6 metrelik kablo uzunluğu ile Grundig VCC 7870, 8.5 metre yarıçapında bir alanda temizlik yapmanızı sağlayarak evinizin her köşesine ulaşır.

 

 

Grundig VCC 7870 A Toz Torbasız Süpürge 

 

Evinizde dip köşe temizlik yaparken Grundig VCC 7870 A toz torbasız süpürge en büyük yardımcınız olabilir. 750 W yüksek çekiş gücü sayesinde görünmeyen tozları bile kolaylıkla süpürebilirsiniz. Buna ek olarak LED ışıklı turbo başlık görmekte zorlandığınız kirleri de rahat süpürmeye yardımcı olur. Yıkanabilir HEPA 13 filtresi tozların %99.98’ini hapseder; böylelikle hem etkili hem de hijyenik bir temizlik sunar. Bununla birlikte 2.7 litrelik geniş toz haznesine sahip yatay elektrik süpürgesi her temizlikte boşaltma gerektirmez. Ayrıca Tray Clean teknolojisi sayesinde tozlar tek hamlede kolaylıkla çıkabilir. Aynı zamanda şeffaf dış yüzeydeki gösterge üzerinden doluluğu kolay fark ederek temizlik zamanını ön görebilirsiniz. Teleskopik boruya sahip tutma sapı, kendinize göre ayarlayıp daha kolay temizleme olanağı sunarken Grundig VCC 7870 6 metrelik kablosu ve tekerlekleri üzerinde evinizin her köşesine ulaşabilir.

 

Grundig VCC 7870 A Nasıl Kullanılır?

 

Grundig VCC 7870 HEPA filtreli toz torbasız elektrikli süpürge kullanımı son derece kolaydır. Hortumu, gövdenin uç kısmındaki yuvarlak yuvaya, çıkıntılı kısımlar karşılıklı gelecek şekilde yerleştirin; ardından teleskopik boruyu tutma sapına, parke/halı turbo başlığı ise teleskopik borunun ucuna takın. Grundig VCC 7870 gövdesinin arka tarafındaki kabloyu uzatarak fişe takıp açma/kapama düğmesine basın. Emiş gücünü değiştirmek için ayar düğmesini saat yönünde çevirebilirsiniz. Kapatmak istediğinizde de açma/kapatma düğmesine bastıktan sonra kablo sarma tuşuyla kabloyu geri sarıp park cihazı konumuna getirin. Süpürme sırasında turbo başlığın üzerinde mandalı kapatarak sert zeminlerde, açarak halı ve döşemelerde kullanabilirsiniz. Ayrıca özel turbo/animal fırça inatçı kıllar, dar uçlu başlık koltuk, mobilya gibi ulaşılması zor yerler, toz fırçası ise perde ve kırılabilir cisimler için uygundur.

 

Grundig VCC 7870 Nasıl Temizlenir?

 

Grundig VCC 7870 A toz torbasız süpürgeyi temizlemeden önce fişin çekilmiş olduğuna dikkat edin. Cihazın dış yüzeyini nemli bir bezle silebilirsiniz, ancak deterjan vb. aşındırıcı maddelerle silmemek önemlidir. Toz haznesini çıkarmak için haznenin üzerindeki çıkarma düğmesine basıp tutma sapından tutarak yukarı çekmeniz yeterlidir. Haznenin kapağını açarak çöpe dökebilir, dilerseniz iç yüzeyini silip kurutabilirsiniz. Bununla birlikte kullanma sıklığına bağlı olarak motor koruma ve HEPA filtresinin düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekir. Motor koruma filtresi hazneyi çıkardığınızda iç bölmede yer alır. Kaset şeklindeki yapıyı çıkarıp musluk altında sudan geçirip en az 24 saat kurutma makinesi, kalorifer vb. araçlar kullanmadan kurumaya bırakılmalıdır. HEPA ve sünger filtre ise cihazın arka dış kısmında bulunur. Yine aynı şekilde soğuk sudan geçirerek kendi halinde kurutabilirsiniz. Tamamen kuru olduğundan emin olduktan sonra yerine takmak koku olmaması açısından daha sağlıklı olacaktır.

 

Grundig VCC 7870 Kullanıcı Yorumları Nasıldır?

 

Grundig kalitesiyle tüketicilere sunulan modelin kullanıcılardan da tam not aldığı söylenebilir. Grundig VCC 7870 HEPA filtreli toz torbasız elektrikli süpürge 750 Watt emiş gücüyle 2300 Watt değerine denk bir performans sunar. Öte yandan satın almak isteyen kullanıcıların benzer özelliklere sahip cihazlar arasında kararsız kalması normaldir. Nitekim severek tercih edilen modellerden biri olması sebebiyle Grundig VCC 7870 A kullananlar tarafından sıklıkla değerlendirmeler de paylaşılır. Dolayısıyla karar vermeden önce Grundig VCC 7870 yorumlarını detaylı inceleyerek karar verebilirsiniz. Ürün hakkındaki yorumlara bakıldığında deneyenlerin memnuniyet oranının yüksek olduğu söylenebilir. Yorumlar arasında sıklıkla fiyat performans ürünü olarak değerlendirilmesinin yanı sıra çekim gücü kalitesi, kullanışlı olması gibi özellikleri de öne çıkarılır. Grundig VCC 7870 A HEPA filtreli elektrikli süpürgeyi Avansas güvencesiyle satın alabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.999,80 TL 1.333,20 TL
Akbank 1.999,80 TL 1.333,20 TL
HalkBank 1.999,80 TL 1.333,20 TL
Yapı Kredi 1.999,80 TL 1.333,20 TL
Finansbank 1.999,80 TL 1.333,20 TL
Garanti 1.999,80 TL 1.333,20 TL
Grundig VCC 7870 A Toz Torbasız Süpürge
3.999,60 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.