Çevre Dostu
Ürün Kodu: 121103
Ürün Barkodu: 4002432130702

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz Recycle Karton Telli Dosya Yeşil

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • %100 geri dönüştürülmüş kartondan yapılmıştır
  • 250 sayfa kapasite
  • Belgelerin arşivlenmesi veya taşınması için uygun
  • Modern ve çevre dostu

Ürün Hakkında

Leitz Recycle Karton Telli Dosya A4 Boyut

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Leitz
Ürün Türü Dosya
Ürün Malzemesi Karton
Renk Yeşil
Boyut A4

Leitz Recycle Karton Telli Dosya A4 Boyut Sağlam mıdır?

Leitz reycle dosya sağlam bir üründür. Kolayca yıpranmaz. İçerisindeki dosyalarınızı güvenle korur.  Karton dosyalar rengiyle diğer dosyalarınızın arasında fark yaratır ve aradığınız dosyayı kolayca bulabilmenize yardımcı olur. Ürün üzerinde yer alan yazı yazma kısımlarını doğru bir şekilde kullanabilir, arşiv oluştururken dosya içerisinde yer alan evrakların bilgilerini yazabilir, bu sayede istediğiniz dosyayı aradığınız zaman kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Leitz Recycle Karton Telli Dosya A4 Boyut Ekonomik midir?

Dosyalarınızı kolayca sınıflandırabilir, tekrar ihtiyaç duyulduğu anda kolayca bulabilmenize ve hızlı hareket edebilmenize imkân tanır. Tam kapaklı olan bu pembe dosyalar ile evraklarınız  kolayca dosyalanabilir. Kapak üzerine gerekli gördüğünüz bilgileri yazarak dosyalarınızı bu sayede kolayca sınıflandırabilirsiniz. Ürünü kolayca temin edebilir, uzun süre kullanabilirsiniz.

Leitz Recycle Karton Telli Dosya A4 Boyut Kaliteli midir?

Leitz recycle karton dosya kaliteli bir üründür. Ürün dosyalarınızı kolayca muhafaza etmenize yardımcı olur. Teli çabuk kırılmayan bu ürün güvenle satın alınabilir. Doğru koşullarda konumlandırılan karton dosyanız deforme olmaz. Uzun yıllar boyunca evraklarınızı arşivlemek için kullanılabilir. Kolayca yırtılmayan bu ürün dosyalarınızı yerleştirdikten sonra uygun rafa, kitaplığa, dolaba veya çekmeceye konuşarak dış koşullara karşı korunmalıdır. Telleri sert olmayan bu ürün kolay ve etkin bir şekilde kullanılabilir. Kapakları çabuk deforme olmayan ürün doğru bir şekilde muhafaza edilmelidir. Ofis kırtasiye ürünlerinden biri olan bu dosyalar el altında bulunması gereken ürünlerdir. Kâğıt ve evrak işlerinin fazla olduğu alanlarda oldukça fazla kullanılan bu dosyalar çoklu paketler halinde alındığında daha ekonomik olur.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Kırtasiye ve ofis malzemeleri tedariğinde öncü olan Avansas ile güvenli ve pratik bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı saniyeler içerisinde ve tek tıkla karşılamanız mümkündür. Kolay bir arayüze sahip olan kullanıcı dostu internet sitemizde bulunan tüm ürünleri inceleyebilir, diğer markalar ile kıyaslayabilir ve bütçenize uygun olanları sepetinize ekleyebilirsiniz. TOBB Güven Damgası’na sahip olan avansas.com’dan yaptığınız ödemeler de yüksek güvenlik önlemleriyle korunmaktadır.

 Kredi kartınızla yaptığınız ödemeler 3D Secure ve VeriSign altyapılarıyla korunur. Kart bilgileriniz sunucularda saklanmaz ve 3.şahıslarla paylaşılmaz. Eğer hızlı teslimat bölgesinden sipariş verirseniz ürünleriniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilmektedir. Ayrıca satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız 30 gün içerisinde kolayca iade edebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz Recycle Karton Telli Dosya Yeşil
36,05 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.