Ürün Kodu: 69533
Ürün Barkodu: 5099206062863

Marka : Logitech

Product State: A0

Logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse - Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 yıl pil ömrü
  • 10 m kablosuz çekim mesafesi
  • 1 AA pil ile çalışır
  • Tak ve çalıştır
  • 2 yıl garantili

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Logitech M171 Kablosuz Mouse Mavi 910-004640
ModelLogitech M171
Çekim Mesafesi10 Metre
Pil Ömrü1 Yıl
Garanti2 Yıl
Pil Modeli1 AA

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kâğıt kalem kullanımı hızla azalıyor. Defter ve kitapların yerini günümüzde artık bilgisayar ekranları almaya başlıyor. Bilgisayarlar yazı işlerimizi halledebileceğimiz birçok özelliğe sahip. Bilgisayarların ayrılmaz bir parçası olan mouse seçimi ise son derece önemli. Laptop bilgisayarların bünyesinde bulunan touchpad, mouse kadar verimli olamıyor. Mouse kullanıldığında işler çok daha pratik ve hızlı hallediliyor. Teknoloji ile birlikte mouselarda değişime uğruyor. Önceden kullanılan kablolu mouselar artık yerini kablosuz mouselara bırakmaya başladı bile. Doğru mouse seçiminin istek ve beklentilere göre yapılması gerekir. Kullanılacak alan ve işlerin niteliği büyük önem taşır.

Logitech M171 kablosuz mousegün içerisinde tüm işlerinizi aktif bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Özel tasarımı ile elinizi tam olarak kavrar. Rahatsızlık hissi yaratmaz. Takılma, yavaş hareket etme veya bağlantı kopması gibi durumlarla karşılaşmanız çok düşük bir olasılıktır. 10 metrelik çekim mesafesi ile gayet rahat bir kullanım alanı sağlar. Ürünün refleksleri oldukça kuvvetlidir. Mavi rengi ile oldukça şık ve dekoratif görünür. Üründe kullanılan malzeme oldukça kaliteli ve sağlamdır. Sizlerin kullanımına en uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Üründe kullanılan pil 1 AA’dır. 1 yılı aşkın pil ömrü sayesinde sürekli pil değiştirmek durumunda kalmaz, herhangi bir kesintiye uğramadan işlerinizi halledebilirsiniz.

Logitech M171 Kablosuz Mouse Mavi 910-004640 Kullanışlı mıdır? 

Logitech mouse taşınabilir yapısı ve kablosuz özelliği ile bulunduğunuz her ortama uyum sağlar. Ürünü her türlü bilgisayarınızda rahatlıkla kullanabilir, kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Hızlı refleksleri ve elinizi kavrayan tasarımı sayesinde oldukça rahat bir kullanım sağlar. Aynı zamanda ürünü aktive edebilmek için herhangi bir eşleşme veya yazılıma ihtiyacınız yok. Alıcıyı USB bağlantısına taktığınız anda ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Ofisinizde, ödev ve çizimlerinizde, hatta oyun oynarken bile Logitech M171 kablosuz mouse kullanımı gerçekleştirebilir, ekstra performansla işlerinizi halledebilirsiniz.

Logitech M171 Kablosuz Mouse Mavi 910-004640 Dayanıklı mıdır?

Logitech kaliteli malzemesi sayesinde darbe ve çarpmalara karşı oldukça dayanıklı bir üründür. Kolay deforme olmaz ve sizlere uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kullanıma bağlı olarak 12 ay boyunca devam eden pil ömrü sayesinde sürekli batarya sıkıntısı çekmezsiniz. USB alıcısı ve ürünün tıklama tuşları oldukça sağlamdır. Ürünü yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz anda bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Bu süreçte herhangi bir deforme meydana gelmeden ürünü maksimum performansta kullanmaya devam edersiniz.

Logitech M171 Kablosuz Mouse Mavi 910-004640 Güvenilir midir? 

Logitech kablosuz mouse oldukça güvenli bir kullanım sağlar. Ürünü kullanırken konforu çok rahat bir şekilde hissedebilirsiniz. USB alıcısı ile bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermeden hızlı ve kolayca bağlanır.

Logitech M171 Kablosuz Mouse Mavi 910-004640 Uygun Fiyatlı mıdır?

Logitech mouse, üstün performansı ve ergonomik tasarımı ile bilgisayarınızın en yakın dostudur. Elinizi rahatça kavrayan tasarımı yokmuş hissi vererek rahat bir kullanım sağlar. Ürün hem sağ hem de sol elinizle kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Uzun pil ömrü sayesinde bütçenize ekstra bir maliyet yüklemez. Kullanmadığınız zamanlarda ürünü kapatarak, pil ömrünü de aynı oranda artırabilmeniz mümkün. 10 metre mesafeye kadar ürünü bağlantı kesilmeksizin kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikler ile birlikte düşünüldüğünde Logitech uygun fiyatlı M171 kablosuz mousemantıklı seçenekler arasında yer alır. Ürünü site üzerinden satın alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 219,42 TL 146,28 TL
Akbank 219,42 TL 146,28 TL
HalkBank 219,42 TL 146,28 TL
Yapı Kredi 219,42 TL 146,28 TL
Finansbank 219,42 TL 146,28 TL
Garanti 219,42 TL 146,28 TL
Logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse - Mavi
438,84 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.