Ürün Kodu: 72143
Ürün Barkodu: 8690627267607
Product State: A0

Mehmet Efendi Colombian Çekirdek Kahve 1000 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 gr
  • En kaliteli kahve çekirdekleri
  • Mehmet Efendi tecrübesi ile
  • Mükemmel lezzet 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr çekirdek kahve çeşidi, dengeli aroması ve asidite oranı ile sevilerek tüketilen filtre kahve çeşitlerinden bir tanesi olmayı başarmıştır. Mehmet Efendi kahveleri yıllardır ileri gelen bir kaliteye sahiptir. Bu kalitesinin sebebi ise özenle seçilen kaliteli kahve çekirdeklerinin uygun şartlar altında hazırlanması ile üretilmesidir. Ürün, French press olarak tabir edilen aletlerle hazırlamaya uygun bir kahve türü olmaktadır.

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr çekirdek kahve, gün içerisinde tüketmeniz gereken kahve ihtiyacınızı kaliteli ve keyifli bir şekilde karşılamanızı sağlar. Dünya çapında popülerliğe sahip olan kahve çekirdekleri sadece doğru rakım, toprak ve iklim koşullarına sahip yerlerde yetişebilir.

MarkaKurukahveci Mehmet Efendi
ÜrünColombian Çekirdek Kahve
Ürün AmbalajıPoşet
Ürün Gramajı1 kg
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet

Kahvenin üretim aşamasındaki en kısa fakat en önemli süreç olan kavurma işlemi, Mehmet Efendi markasının güvencesi ve kalitesi ile yürütülür. Kavurma işleminden önce belirli bir aromaya sahip olmayan kahve çekirdekleri, bu işlemin ardından içlerindeki 900’e yakın aromayı dışarı çıkarır.

Tüm kahve çekirdekleri aynı şekilde kavrulmaz, bu sebeple tecrübeli bir firmanın bunu yapması kalite açısından oldukça önemlidir. Dengeli aroması ile filtre kahve konusunda en popüler markalardan biri olan Mehmet Efendi Colombian 1000 gr çekirdek kahveyi, avansas.com sayesinde hızlı bir şekilde sipariş edebilir, kahve keyfinizi artırabilirsiniz.

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr Çekirdek Kahve Kaliteli midir?

1000 gramlık bu çekirdek kahve, bu sektördeki en tecrübeli markalardan birisi olan Kurukahveci Mehmet Efendi tarafından hazırlanır. En  kaliteli kahve çekirdekleri özenle seçilir, doğru şartlarda kavrulur ve ortaya kaliteli bir kahve çıkartılır.

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr Çekirdek Kahve Lezzetli midir?

Mehmet Efendi tecrübesi ile hazırlanan Colombian 1000 gr çekirdek kahve, mükemmel lezzeti ile içenleri büyüler. Ofiste, evde veya iş ortamlarında çalışırken ya da mola sırasında lezzetli ve yüksek kaliteli bir kahve içmek istiyorsanız Mehmet Efendi Colombian sizin için oldukça iyi bir seçenek olabilir.

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr Çekirdek Kahve Aroması Hoş mudur?

Dengeli aroması sayesinde filtre kahve seven kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir ürün olan Mehmet Efendi Colombian, 1000 gr büyüklüğündeki ekonomik paketleri ile kahve keyfinizin hiç bitmemesini sağlar. Yumuşak bir içim sağlayan filtre kahve, her an sizi rahatlatmak ve kahve hazzını yaşatmak için bir adım ötenizdedir.

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr Çekirdek Kahve Kullanımı Kolay mıdır?

Mehmet Efendi Colombian 1000 gr çekirdek kahvenin kullanımı basit ve hızlıdır. Günümüzde sıkça tercih edilen filtre kahveler, en kolay demleme yöntemi ile demlenebilir. Kalabalık ofis ortamlarında lezzetli bir mola vermek için kullanabileceğiniz ürünü, bir French press yardımı ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Hoş aroması ve enerji veren yapısı, işlerinize daha iyi konsantre olmanızı sağlar.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

TOBB Güven Damgası sahibi Avansas olarak müşterilerimize çeşitli avantajlar sunmaktayız. Geniş ürün skalamız içerisinden istediğiniz ürünü rahatlıkla sipariş edebilirsiniz. 12000 metrekarelik depomuzda tüm ürünlerimizin geniş bir stoğunu, size daha iyi hizmet verebilmek için tutmaktayız.

Böylelikle verdiğiniz siparişler, kendi dağıtım ağımız ile hızlı ve güvenli bir şekilde kapınıza kadar teslim edilir. Kolay iade seçeneklerimiz ve rekabetçi fiyat politikamız ile 7 gün 24 saat online alışveriş hizmeti sağlamaktayız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mehmet Efendi Colombian Çekirdek Kahve 1000 gr
449,35 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.