Ürün Kodu: 54976
Ürün Barkodu: 3501170770481

Marka : Rotring

Product State: A0

Rotring Tikky Versatil Uçlu Kalem 0.9 mm Bordo

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Şık bordo renk
  • Asil tasarım
  • Kauçuk tutuş bölgesi
  • Dayanıklı çelik uç

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Versatil kalem, kullananların vazgeçemeyeceği bir kalem olarak önümüze çıkmaktadır. Versatil kalemler kullanım rahatlığı ve diğer kalemlere göre daha ince uçlu ve uç çeşitlerinin de fazla olması sebebiyle diğer kalemlerden ayrılmaktadır. Çeşitlerinin fazla olması sebebiyle de en çok tercih edilen kalemlerdendir. 0.9 kalem kullanmayı sevenlerin de olmazsa olmazıdır.

Rotring Tikky Versatil 0.9 kalem, kullananların vazgeçemediği bir kalemdir. Özellikleri aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Rotring Tikky Versatil 0.9 Uçlu Kalem (Bordo) Özellikleri
Ürün ÖzellikleriTanımı
Ergonomik kauçuk malzemeUzun süre, rahat kullanım sağlayan ergonomik kauçuk malzeme sayesinde kullanıcılar ellerinden kaymadan kaliteli bir deneyim yaşayabilirler.
Sabit uç Bu sayede, kullanıcılar cetvel ve şablon kullanırken çizimlerini oldukça rahat bir şekilde gerçekleştirebilirler.
Şık görünümErgonomik yapısının dışında şık görünümü ile de tercih sebebidir.
Dayanıklı yapıDayanıklı yapısı sayesinde kolayca kırılan ya da bozulan kalemler yerine rahatlıkla tercih edilebilmektedir.
Ergonomik yapıErgonomik yapısı sayesinde insan sağlığını etkileyen faktörleri ortadan kaldırır. Eli yormadan uzun süre boyunca sağlıklı bir kullanım imkanı sağlamaktadır.
Metal uç kısmıMetal uç kısmı 4 mm boyutunda sabitlenmiştir. Ergonomik ve dayanıklılık esas alınarak kullanıcılar için rahat ve kaliteli bir deneyim için özel tasarlanmıştır.
Metal klips tasarımıDayanıklı ve zarif işçilikle hazırlanmış metal klips tasarımı ile birlikte kullanıcıların gözüne hitap ederken aynı zamanda kolay kırılmaması sebebiyle diğer kalemlere nazaran tercih sebebidir.

Rotring Tikky Versatil 0.9 uçlu kalem farklı birçok konuda kullanıma uygundur. Evinizde ya da ofislerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, farklı boyutlardaki kağıt zeminlerinde de kolaylıkla ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Birçok kalemde karşılaştığınız problemleri Rotring Tikky Versatil 0.9 uçlu kalemde yaşamazsınız.

Örneğin; farklı bir kağıt yüzeyinde kullanırken fazla silik olması, görünmemesi ya da kağıda zarar vermesi gibi problemleri yaşamazsınız. Kağıt yüzeyine göre kalem tercihinizi değiştirmenize gerek kalmadan Rotring’in 0.9 uçlu kalemini gönül rahatlığıyla tüm kağıt yüzeylerinde kullanabilirsiniz. Fiyatına oranla yüksek ve kaliteli bir performans sağlamaktadır.

Uzmanlar tarafından kullanıcıların sağlığı ve kullanım rahatlığı göz önünde bulunarak hesaplanan ve bu hesaplamalara göre tasarlanan Rotring Tikky Versatil 0.9 uçlu kalem kolaylıkla ele oturan ve parmakları acıtmayan yapısı sayesinde kalem çeşitleri arasında lider modellerden biridir.

Rotring Tikky Versatil 0.9 Uçlu Kalem Uç Kırar Mı?

Birçok kalemde karşılaşılan uç kırma problemi, Rotring Tikky Versatil 0.9 uçlu kalemde görülmez. Ergonomik olmasının yanı sıra ince bir mühendislik harikası olarak tasarlanmıştır ve bu sayede iç mekanizmasında ucun kırılmaması için özel dokunuşlar uygulanmıştır. Dolayısıyla, dışarıdan herhangi bir ağır darbe almadıkça ucun kırılması mümkün değildir.

Rotring Tikky Versatil 0.9 Uçlu Kalem Ele Rahat Oturur Mu?

Rotring Tikky Versatil 0.9 uçlu kalem kullanıcıların sağlığı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Tüm ergonomik koşullar hesaplanarak uzun süre kullanımda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir şekilde üretilmiştir.

  • Elinizi yormayan ve parmakları acıtmayan ergonomik yapısı,
  • Ayrıca, elinizden kaymayacak kauçuk malzeme sayesinde kolay ve kaliteli bir kullanım sunmaktadır. 

Rotring Tikky Versatil 0.9 Uçlu Kalemin Mekanizması Çabuk Bozulur Mu?

Rotring Tikky versatil 0.9 uçlu kalem ince bir işçilikle hazırlanmıştır. Mühendislik harikası olan 0.9 uçlu kalemler, gerekli tüm hesaplamalar yapılarak üretilmiştir. Ergonomik koşulların yanı sıra, dışarıdan alabileceği herhangi bir darbe ve mekanizmasının çabuk bozulması gibi birçok faktörü göz önünde bulundurarak gerekli önlemler alınarak üretilmiştir. Dolayısıyla, mekanizmasının çabuk bozulması söz konusu değildir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Rotring Tikky Versatil Uçlu Kalem 0.9 mm Bordo
119,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.