Ürün Kodu: 83712
Ürün Barkodu: 4004675135797

Marka : Schneider

Product State: A0

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Somon

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-5 mm çizgi kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 400 m
  • Polipropilen gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Schneider
Model Job 150
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Somon
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2-5 mm
Mürekkep Su Bazlı Mürekkep
Yazım Kapasitesi 400 m
Ürün Boyutları 11,5x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 2

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?Evet
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Fosforlu kalemler, satır ve kelimeleri vurgulamak amacıyla kullanılır. Pembe, mavi, yeşil ya da sarı gibi sayısız renk alternatifi sunan Schneider kalemleri, yüksek görünürlük imkanı tanır. Schneider Job, pastel somon rengi ile yumuşak bir görüntü oluşturur.

1 ile 5 mm arası çizgi kalınlığı sunan bu kalem, dar alanlarda rahat bir kullanım sağlar. Kağıdın altına geçmeyen bir mürekkebe sahiptir. Canlı ve parlak görünümü sayesinde estetik bir hava yaratır. Kullanıldığı yüzeyi yıpratmayan Schneider Job fosforlu kalem, etkileyici bir performans sergiler.

Bu ürünü klipsli kapağı sayesinde dilerseniz cebinizde dilerseniz çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Uzun süre işlevini koruyan Schneider Job, 15.000’den fazla kelimeyi vurgulama kapasitesine sahiptir ve açık rengi sayesinde kullanıldığı alandaki yazıyı örtmez.

Ergonomik tasarımı ile ele tam olarak oturur. Kapağını arkasına takarak kullanabilir ve kaybolmasını önleyebilirsiniz. Ucu kolay bozulmadığı gibi mürekkebi de kurumaz. Avansas’tan uygun fiyata satın alabileceğiniz Schneider Job fosforlu kalem, keyifli bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Schneider Job 150 Pastel Somon Fosforlu Kalem Rengi Canlı mıdır?

Fosforlu kalemler, sık kullanılan kırtasiye malzemeleri arasında yer alır. Önemli bilgileri işaretlemenizi sağlayan Schneider Job, dikkat çekici bir görünüm yaratır. Bu kalem sayesinde öğrendiklerinizi daha kolay bir şekilde hatırlayabilirsiniz.

Sunum, ödev ya da projelerinizde kullanabileceğiniz bu ürün, görsel dikkati destekler. Not alırken dahi tercih edebileceğiniz bu ürün, kesik bir uca sahiptir. Schneider Job fosforlu kalemin geniş bir mürekkep haznesi bulunmaktadır.

Pastel somon rengi, çizildiği yüzeyin altında yer alan yazının ya da çizimin rahat bir şekilde görünmesini sağlar. Bu kalem, canlı ve parlak rengi sayesinde dinamik bir hava oluşturur.

Schneider Job 150 Pastel Somon Fosforlu Kalem Kullanımı Uzun Ömürlü müdür?

Fosforlu kalemler, renk yoğunluğunun fazla olduğu ürünlerdir. Yazı, resim ya da desen gibi çalışmaları belirginleştirmek için tercih edilir. Hayatınıza renk katan Schneider Job, kaliteli mürekkep ve materyallerin birleştirilmesi ile üretilir.

Bu ürün, polipropilen bir gövdeden oluşmuştur. Darbelere karşı direnç gösteren Schneider Job fosforlu kalemin klipsli kapağı kurumasını önler. Ucu kolay bir şekilde deforme olmaz.

Yaklaşık 15.000’den fazla kelime ya da cümleyi vurgular. Schneider Job fosforlu kalem, her kullanımda aynı kaliteyi devam ettirir. Gerek tasarımı gerekse de mürekkebi ile uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

Schneider Job 150 Pastel Somon Fosforlu Kalem Kolay Deforme Olur mu?

Renkli kalemler, kitaplardaki özel bölümleri ya da projelerinizdeki önemli bilgileri işaretlemenize yardımcı olur. Schneider Job, Alman teknolojisi ile üretilmiştir. Kesik ucu sayesinde 1 ile 5 mm arası kalınlıkta çizgi çizmenizi sağlar.

Görsel hafızanızı güçlendiren bu kalem, dayanıklı malzemelerden imal edilmiştir. Bu ürünü okul, iş yeri ya da ev fark etmeksizin her yerde kullanabilirsiniz.

Schneider Job fosforlu kalem ısı, ışık ve suya karşı oldukça dayanıklıdır. Pratik bir şekilde yazı yazabileceğiniz bu ürün, çalışma alanlarınıza renk katar. Ucu ve gövdesi kolay bir şekilde deforme olmaz.

Schneider Job 150 Pastel Somon Fosforlu Kalem Kullanışlı mıdır?

Fosforlu kalemler seyahatte, okulda, ofiste ya da evde yazı yazmanızı, çizim yapmanızı kolaylaştırır. Schneider Job’un ucunun ince kısmı ile desenlerinize renk katabilirsiniz.

Bu ürün, düz ve kısa gövdesi sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Uzun süreli kullanımdan sonra elinizi ağrıtmaz. Normal kağıtlarda ortalama 30, parlak yüzeylerde 45 saniyede kurur. Ağız açık kaldığı zaman kolay bir şekilde tükenmez.

Schneider Job, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yüksek mürekkep kalitesi ile kağıdı yıpratmaz. Bu kalem, kullanışlı yapısı ile öğrenci ya da ofis çalışanları tarafından sıklıkla tercih edilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas, sağlık ve temizlik malzemelerinden ofis ve kırtasiye gereçlerine kadar her kategoriye ulaşmanızı sağlar. TOBB Güven Damgası’na sahip ürünleri ile kalite anlayışını yansıtır. İhtiyaçlarınızı set halinde ya da tek tek karşılayabilirsiniz.

Sade bir sayfa tasarımına sahip olan avansas.com’dan ürün görsellerini inceleyebilirsiniz. Kullanım talimatları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Firmamız, aradığınızı kolaylıkla bulmanıza yardımcı olur.

Ürünleri dilerseniz toptan satın alarak stok yapabilirsiniz. Öncelikle, kişisel bilgileriniz ile üye olmanız gerekir. Sonrasında, güvenli alışveriş sürecini yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Somon
60,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.