Ürün Kodu: 72298
Ürün Barkodu: 8690335901312

Marka : Tesa

Product State: A0

Tesa Filmik Çift Taraflı Şeffaf Bant 15 mm x 25 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Folyo, kumaş, kağıt ve film gibi nesnelerin montajı için idealdir
  • PP film ve sentetik kauçuktan üretilmiştir
  • İlk uygulamada yüksek oranda kalıcılık
  • Düzgün ve pürüzsüz yüzeylerde kullanılır
  • 25 m x 15 mm ölçülerinde

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Tesa Filmik Çift Taraflı Bant Şeffaf Özellikleri
Ürün Boyutu50 mm x 25 m
RenkŞeffaf
Taşıyıcı MalzemesiPP film
Yapışkan TürüSentetik Kauçuk
Koruyucu TürüGlasin
Koruyucu RengiKahverengi
Ürün MiktarıTekli

Tesa filmik çift taraflı bandın şeffaf olması birçok yönden avantajlıdır; ev dekorasyonunda uygulanmak istenen yüzeyde kötü bir görüntü oluşturarak estetiği bozan renkli bantların aksine fark edilmemesini sağlar. Bu nedenle birçok görünür alanda rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda bandın yüksek birleştirici ve yapışkan formu kağıt, karton, poster gibi materyaller için de idealdir. Laboratuvar deneylerinde birçok çevre koşuluna dayanıklılık testine tabi tutulan bant, sizlere en iyi fiyat performans niteliği sunar.

 Tesa Filmik Çift Taraflı Bant Dayanıklı mıdır?

Tesa filmik çift taraflı bant, 3 katmanlı olarakPP film-taşıyıcı ve sentetik kauçuk yapışkan (hotmelt) sisteminden üretilen şeffaf bir banttır, solventsiz üretilmiştir. Ev dekorasyonu yaparken asılmak istenen bir poster için kullanılan aletler duvar yüzeyine zarar veren ve demontajı zor olan uygulamalara neden olabilir. Özellikle hassas yüzeylerde montaj aletlerinin verdiği hasarı minimize etmek oldukça zordur. Yüzey üzerine kolaylıkla uygulanan ve sökülebilen bir ürüne ihtiyaç duyulur. Günlük hayatta tüketicilerin karşılaştığı bu tarz sorunlara karşı çözüm olarak geliştirilmiş Tesa filmik çift taraflı bant özellikleri ile ön plana çıkar. Folyo, kumaş, kağıt, film ve plastik gibi hafif materyaller için genel kullanıma sahiptir. Uygulandığı yüzeye yüksek ilk tutunma özelliği gösteren sentetik kauçuk esaslı güçlü yapıştırıcı, istenildiği zaman yüzeye zarar vermeden veya herhangi bir kalıntı bırakmadan rahatlıkla çıkarılabilir. Hafif materyaller için dayanıklı bant, daha az iş gücü ile hızlı çözümler sunar.

 Tesa Filmik Çift Taraflı Bant Kullanımı Kolay mıdır?

Çift taraflı bandın kullanımı oldukça pratiktir, yapışkan iki tarafı düzgün ve pürüzsüz yüzeye doğrudan uygulanır. Diğer birçok yönteme göre yüzey üzerine herhangi bir zarar vermez, kirlilik oluşturmaz. En iyi sonuca ulaşmak için yapıştırılan nesne ve uygulanan yüzeylerin temizlenmesi gerekir. Bant, her türlü kirden arındırılmış yüzey üzerine yapıştırılır ve koruyucu folyo sökülür. Yapıştırılmak istenen nesne yüzey üzerine yerleştirilir, her bir noktaya 5 saniye basınç uygulanarak maksimum kalitede yapışma sağlanır. Çok yönlü kullanımı ve güçlü yapıştırıcı özelliği ile günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilir. Ürün ihtiyaç sonrası yüzeye paralel olarak yavaşça sökülerek kaldırılır. Şeffaf nitelikte bant, ev dekorasyonlarında mükemmel çözümler sunar.

Tesa Filmik Çift Taraflı Bandın Yüzey Üzerinden Sökülmesi Kolay mıdır? 

Bant, dolgu, astar ve yapıştırıcı olarak 3 temel bileşenden meydana gelir ve astar altında bulunan yapıştırıcı kısmı PP ve sentetik kauçuktan oluşmuştur. Güçlü yapıştırıcı özelliği, bandın yüzeye sıkıca tutunmasını ve uzun süre boyunca belirli sıcaklık ve koşullarda dayanıklılığını sürdürmesini sağlar. Ancak ofis ve evde farklı alanlarda kullanılan bant, yüzeyden sökülmek istendiğinde yüzey üzerinde kir ve zarar oluşturmayacak şekilde imal edilmiştir. Yüzeyden uğraş gerektirmeden kolayca sökülür. Montaj aletlerinin neden olduğu gürültü ve kirliliğin önüne geçerek birçok açıdan kolaylık sağlar. Ürün boyutu 50x25 m’dir, ebat olarak standart nitelikleri karşılar. Oldukça ince ve şeffaf yapıya sahiptir. Sizler de günlük hayatınıza hızlı ve kolay çözümler sunan Tesa filmik çift taraflı bant fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, pratik kullanımı ile ön plana çıkan ürüne avansas.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer sizler de hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, oluşturduğunuz siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tesa Filmik Çift Taraflı Şeffaf Bant 15 mm x 25 m
77,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.