Ürün Kodu: 126996
Ürün Barkodu: 8699897313649
Product State: A0

Avansas Clean Yüzey Temizleme Beyaz Sabun10 kg

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tüm Yıkanabilir Yüzeyler İçin
  • Ortamda Hoş Bir Koku Bırakır
  • Lekelerde Mükemmel Sonuç
  • Yüzeyleri Çizmeden Temizler Ve Parlatır

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ağırlık 10 Kilogram
Dozaj 5-10 GR/Litre
pH Değeri 6,5-7,5
Koku Esansı Sabun Kokulu
Kullanım Yeri Yıkanabilir her yüzey için uygun
Durulama Gerektirmez
Leke Çıkarma Özelliği Var

Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici, etrafınızda gördüğünüz yıkanabilir her alan için kullanılabilir bir temizlik ürünüdür. Temiz sabun kokusuyla leke bırakmadan temizlediğiniz her yeri sizin için hijyenik bir ortama dönüştürmektedir. İçerisinde bulunan 6,5-7,5 pH değeri ile sağlığınıza ve cildinize herhangi bir zarar vermez. Avansas Clean beyaz sabun kokulu 10 KG yüzey temizleyici, leke çıkartma özelliği ile bütün zorlu kirlerle başa çıkmaktadır.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Sağlığa Zararlı mıdır?

Yıkanabilir bütün yüzeylerde kullanılabilen Avansas Clean yüzey temizleyiciyi, temizlemek istediğiniz yer için kovaya suyla bir miktar karıştırarak bez veya paspas yardımıyla uygulayabilirsiniz. Uygulama esnasında sağlınızı etkileyecek herhangi bir problem yaşamasınız. Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici normal kulanım şartları altında sağlınıza zarar verecek herhangi bir kimyasal barındırmamaktadır. Leke çıkarma özelliği ile ferahlığı, temizliği hissettiren sabun kokusuyla uygun bir şekilde kullanarak, çalışma ortamınıza ufak bir temizlik ile büyük yenilikler yaşatabilirsiniz.

Avansas Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Leke Bırakır mı?

Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici özellikleri içinde leke çıkarma da bulunmaktadır. Leke çıkarma özelliğinin yanı sıra temizlenmesi gereken yüzeye uygulandıktan sonra herhangi bir iz bırakmaz. İçerisindeki leke bırakmayan formülü sayesinde yıkanabilir bütün yüzeylere tek aşamalı olarak uygulanabilir. Uygulandıktan sonra ekstra bir durulama, silme gibi işlemlere gerek kalmaz. Kolay leke çıkarma özelliği ile uyguladıktan sonra iz bırakmama özelliği, iş yerinizde zaman kaybını engeller ve vakit ve malzeme tasarrufu sağlar. Çalışma ortamlarında kolay ve etkili temizlik için sıkça tercih edilen Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici ile siz de temiz ve lekesiz çalışma alanları oluşturabilirsiniz.

Avansan Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Kokusu Kalıcı mıdır?

İş yerleri çalışan ve ziyarete gelen insan sayısının çokluğu düşünüldüğünde her zaman hijyenin sağlanması gereken ve temizliğin sürekli yenilenmesi gereken ortamlardır. Avansas 10 KG Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici ile iş yerinizi her daim temiz ve hijyenik tutabilirsiniz. Temizlik hissini ilk açıldığında beyaz sabun kokusu ile hissettiren Avansas Clean yüzey temizleyici temizlik sonrasında da kendini yenileyerek uzun süreli beyaz sabun kokusunu kalıcı kılar. Uzun süreli hijyen, temizlik ve beyaz sabun kokusu sağlayan Avansas Clean yüzey temizleyici, yıkanabilir bütün yüzeyler için uygundur. Az miktar Avansas Clean yüzey temizleyici ile su karışımı bez veya paspas yardımıyla uygulanmaktadır.

Avansa Clean Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Hijyen Sağlar mı?

Avansas Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici yıkanabilir her yüzeyde kullanıldıktan sonra dezenfektan etkisi göstererek uzun süreli hijyenik bir ortam oluşturmaya yardımcı olur. Avansas 10 Kilogram Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici fiyatı sağladığı fayda karşısında performans ürünü olarak da adlandırılmaktadır. Leke bırakmaması, uzun süreli hissedilen ferah kokusu, kullanılan zeminde herhangi bir aşındırma ve yıpratma etkisinin olmaması gibi özellikleri ile ofis gibi diğer pek çok çalışma alanlarında da Avansas Clean beyaz sabun kokulu 10 kg yüzey temizleyici çokça tercih edilmektedir. Siz de çalışma alanınızda ferah temizlik kokusunu ve hijyenin uzun süreli olarak kalmasını istiyorsanız avansas.com adresinden Clean beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici siparişinizi verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Clean Yüzey Temizleme Beyaz Sabun10 kg
149,81 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.