Ürün Kodu: 79569
Ürün Barkodu: 2000000201528

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Econoprint HP CF283X & CRG737 Siyah Muadil Toner

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2200 sayfa baskı kapasitesi
  • HP 83X (CF283X) siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat
  • Canon CRG737 siyah toner uyumlu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Siyah
Model NoHP 83X (CF283X)
Baskı Kapasitesi2200 sayfa 
Uyumlu Yazıcı ModelleriHP Laserjet Pro 125FW/125A/M126/M126A/M127/M127FW/FN/M201/M225
Ofis ve Ev KullanımıUygun

Çipli tonerlerde üretim aşamasında, toner üzerine ayrı çip monte edilir. Bu çip yapay bir hafıza görevi görür ve bu elektronik kart sayesinde, toner bitse bile gelen faks ya da yazdırılan belge yazıcıda hafızada tutulur. Bu sayede boş baskının yazıcıdan çıkması da engellenir. Bu da kâğıt tasarrufu yapılmasını sağlar. 

İlk olarak faks özelliği yazıcılarda bulunan bu sistem de gelişen teknolojiye ayak uydurarak gelişme göstermiştir. Zamanla oldukça farklı rollerinde eklendiği çipler günümüzde yeni nesil yazıcıların hemen hemen hepsinde var olan bir parça haline gelmiştir. Ayrıca gelen fakslar, kağıt yerine çipe de kaydedilip bilgisayar üzerinden de görüntülenme özelliğine sahiptir. 

Avansas Econoprint Muadil Çipli Tonerin Farkı Nedir?

Çipli tonerler zamanla yazıcı üreticilerinin sahte ürün kontrol mekanizması olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Bu yolla orijinal olmayan toner kullanımını engelleyen firmalar, orijinal ve orijinal olmayan toneri kendiliğinden algılayan çipleri kullanmaya başlamıştır. 

Orijinal yerine sahte veya yeniden dolum toner kartuşlarının takılması durumunda, yazıcılar bu çipler sayesinde kullanıcıya bir uyarı verir. Ayrıca firmalar orijinal kartuşunun yeniden dolumunu bile anlayan çipler de geliştirmişlerdir. Bu nedenle bu şekilde toner kullanan bazı yazıcılarda her ürün kullanılamamaktadır. Avansas Econoprint muadil tonerlerinde ile böyle bir sorun yaşanmamaktadır. Çipli olan yazıcılara özel üretilen bu tonerler, rahatlıkla ve sorunsuz şekilde kullanılabilir. 

Avansas Econoprint Çipli Muadil Toner Kullanmak Yazıcı için Zararlı mıdır?

Avansas Econoprint çipli muadil toner özellikleri sayesindebu sistemin bulunduğu tüm yazıcılar ve fotokopi makinelerinde rahatlıkla kullanılabilirler. Avansas’ın çipli muadil tonerlerinin tamamı, bu sisteme rahatlıkla entegre olacak şekilde titizlikle üretilir. Bu nedenle Avansas tonerlerinde yazıcılar sahte veya yeniden dolum olan ürünlerde olduğu gibi uyarılar vermez. 

Yazıcılar bu ürünleri orijinal olarak algılar ve sorunsuz şekilde çalışır. Bu nedenle kullanılan yazıcı ya da fotokopi makinesinde çipli muadil tonerden kaynaklanan sorunlar yaşanmaz. Ayrıca bu modeller tamamen yazıcıya uyumlu şekilde üretilir. Muadil ürün olduğundan dolayı da fiyatları, orijinal olanlarına göre çok daha uygundur. Özellikle bu modelde bulunan yüksek sayfa baskısı adedi ile rakiplerinden ve orijinalinden bile bir adım daha öndedir. 

Orijinal Toner ve Avansas Muadil Toner Kullanım Açısından Farklı mıdır?

Bu tonerler arasında kesinlikle bir fark bulunmamaktadır. Yüksek performansı ve baskı kalitesi ile zaman zaman orijinal olan çipli tonerlerden çok daha fazla fayda sağlamaktadır. Çipli tonerler, maliyet açısından standart muadil tonerlere göre biraz daha yüksektir. Ancak baskı kapasitesi ve sayfa başına ödenen birim ücretler karşılaştırıldığında aslında muadil tonerlerle arasında bir fark bulunmamaktadır. Bu nedenle de oldukça sık şekilde tercih edilir. Bu tonerlerin renkli üretimleri de vardır. Renklerin canlılığı, parlaklığı ve baskı kalitesinin de orijinal tonerlerle kıyaslandığında arasında bir farklılık bulunmamaktadır. Çipli toner kullanılan bir yazıcınız olduğu için üzülmenize ve kendinizi bitmek tükenmek bilmeyen orijinal çipli toner maliyetlerine mahkum edilmiş gibi hissetmeyin. Çünkü Avansas’ta büro malzemeleri ile ilgili her konunun pratik bir çözümü var. Sizde çipli tonerlerden sipariş verecek maliyetlerinizi kolaylıkla düşürebilirsiniz.

Geniş Hizmet ağı sayesinde sipariş verebileceğiniz tüm ürünler, hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günüde teslim edilir. Hızlı teslimat bölgesi dışındaysanız, en kısa sürede teslimat yapabilen kargo şirketi ile tarafınıza gönderilecektir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Econoprint HP CF283X & CRG737 Siyah Muadil Toner
242,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.