Ürün Kodu: 65485
Ürün Barkodu: 8699897317173

Marka : Coffee Enjoy

Product State: A0

Avansas Coffee Enjoy Kahve Kreması 200 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200 gr 
  • Coffee Enjoy kahve kreması 
  • Yumuşak içim 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Coffee Enjoy Kahve Kreması Özellikleri
MarkaCoffee Enjoy
Ürün FormuToz
Miktar200 gr
Toz şeklindeEvet
RenkKahverengi
AmbalajKilitli Plastik Paket
Miktar1 Adet

Kahve kreması, kahve severlerin pratik bir şekilde kahvelerinin tatlarını yumuşatmasına yarar. Coffee Enjoy markası ürettiği kahve çeşitlerinin yanında daha yoğun ve sert kahvelerin de yumuşak içime getirilmesi için toz şeklinde kahve kreması üretmiştir. Yoğun kahve aromalarından hoşlanan insanlar bile kimi zaman daha hafif kahve lezzetlerine ihtiyaç duyar. Çalışma alanlarında ve iş yerlerindeki molaların kısa süreli olmasından dolayı çabuk hazırlanabilen kahveler tercih edilmektedir. Bu kahveleri daha lezzetli yapacak ve içimini kolaylaştıracak olan toz halindeki kahve kreması, her an her yerde tüketilebilir. Ürünün içinde bulunduğu plastik poşetin ağız kısmı, hava ile teması önlemek için kilitli olarak tasarlanmıştır.

Coffee Enjoy Kahve Kreması Lezzetli midir?

Kahve kreması, sade ve sert kahveler tüketemeyenler için bu tarz kahvelerin içerisine ilave edilerek daha yumuşak ve keyifli bir içim sunar. İsteğe ve damak zevkine göre ürünün ölçeği arttırılıp azaltılabilir. Bu kahve kreması şekersiz kahve içemeyenler için bile ortaya yumuşak ve lezzetli bir kahve ortaya çıkarır. Atıştırmalıkların yanında, çalışırken, güne başlarken ya da bir şeyler izlerken içilen kahvenin lezzetine lezzet katmak Coffee Enjoy kahve kreması ile oldukça pratik olmaktadır.

Coffee Enjoy Kahve Kreması Nasıl Tüketilir?

Süt tozu olarak da bilinen kahve kreması, kahvenin şekersiz ve acı olan tadını yumuşatmak için tercih edilir. Kahve demlenip bardağa koymadan önce her bir fincan için yaklaşık 3 tatlı kaşığı toz krema ilave edilmesi ve karıştırılması tavsiye edilir. Bu kullanım şekli dışında daha yoğun kahve tadı için daha az ve daha yumuşak için ise daha fazla toz kahve kreması eklenebilir. İsteğe göre miktarının ayarlanabiliyor olmasından dolayı bir küçük boy fincan kahveye eklenebileceği gibi büyük bir termostaki kahvenin de içerisine ilave edilebilir. Ardından kahvenin eklenmesiyle birlikte kremanın, kahve içinde homojen olarak dağılana kadar karıştırılmalıdır. Böylece kahve kremaları kahvelerin kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlayan bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

Coffee Enjoy Kahve Kreması Yumuşak Bir İçim Sağlar mı?

Kahve kreması yoğun olan kahve tadını hafifletmek için kullanılan bir üründür. Yumuşak bir içim arayan kahve severler, Coffee Enjoy kahve kreması ile kendi hoşlandıkları kahve lezzetini kendi istekleri doğrultusunda ayarlayabilmektedirler. Raf ömrü 2 senedir. Her tüketimin ardından ürünün hava almaması için paketin kilitli kısmının kapatılması gerekmektedir. Fermuar şeklinde kilit kısmı, toz şeklindeki ürünün hava almamasını sağlayarak daha uzun süre taze bir şekilde tüketilmesini sağlar. Ağzı kapalı bir şekilde serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.

Coffe Enjoy Kahve Kreması Hangi Kahvelerde Kullanılır?

Toz şeklindeki kahve kreması filtre kahve, hazır kahve, Türk kahvesi, espresso ve granül kahvelerin hazırlanma aşamasında kullanılmaktadır. Demlenmesiyle birlikte koyu bir renkte olan kahvenin hem rengini hem de tadını açan kahve kreması, yumuşak bir lezzet sunmaktadır. Kaliteli ve temiz içerikli bir kahve kreması olan Coffee Enjoy kahve kreması, insan sağlığına zararlı bir kimyasal içermediği gibi çevre dostudur. Doğaya zarar verebilecek atıklardan üretilmemiştir.

Hemen siz de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Kahvelerinizi daha yumuşak ve lezzetli bir şekilde içebilmek ve hazırlarken zamandan da kazanmak için sayfamızı ziyaret ederek avantajlı fiyatlarıyla Coffee Enjoy kahve kreması ile tanışabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Coffee Enjoy Kahve Kreması 200 gr
32,47 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.