Ortopedik Ofis Ürünleri

Toplam 15 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Ortopedik Ürünler

Kas sisteminde meydana gelen ortopedik rahatsızlıkların çoğu, bel, sırt ve ayak bölgelerinde görülen fiziksel kısıtlamalara neden olmaktadır.

Sürekli olarak sabit bir pozisyonda oturmaktan kaynaklı olarak kas ve iskelet sisteminde meydana gelen ağrılar, kişilerin çalışma performansını da olumsuz yönde etkilemektedir. Özellikle bel ve boyun ağrıları çekerek eklem yerlerinde kasılmalar yaşayan çalışanların zamanla travmatik kas sendromlarına yakalanarak ‘meslek hastalığı’ denilen rahatsızlıklarla baş etmeye çalıştıkları gözlemlenmektedir. Bu kadar sık görülen ve iş performansını önemli derecede azaltan ağrılardan kurtulmak için vücudunuzdaki kasların fonksiyonel özelliklerini kaybetmelerini önlemeye yarayan ortopedik ürünler kullanmaya başlamalısınız.

Kas ve iskelet sistemi ile uyumlu olan ortopedi ürünler, eklemlerinizde yer alan kıkırdak ve disk noktalarını destekleyerek olası ağrılardan korunmanızı sağlamaktadır. Tedavi maliyeti son derece yüksek olan kronik ağrılardan ekonomik bir şekilde kurtulmanızı sağlayan ortopedik ürünler, iş yaşamındaki performansınızı pozitif yönde etkileyerek çalışmalarınızı daha rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Özellikle ortopedik bel yastığı ve ayak desteği (ayak yükseltici) gibi ortopedi malzemeleri sayesinde duruş bozukluklarından kaynaklanan birçok sorunla da baş edebilirsiniz.

Masa Altı Ayak Desteği



Ortopedik ayak desteklerinin sandalye duruşu üzerindeki etkilerini de unutmamak gerekiyor. Çünkü ortopedik tabanlık kullanan birçok kişinin ayak sağlığı kadar bel sağlıklarını da korudukları bilinen bir gerçektir. Ayağınız yere tam olarak yetişmiyorsa bu ürün çözüm olacaktır. Bu iki ufak önlem sayesinde kendinize ergonomik bir çalışma alanı yaratarak bütün o kronik ağrılardan kurtulabilirsiniz.

Ortopedik Bel Yastığı / Sırt Minderi



Sırt ve bel rahatsızlıklarının önlenmesi için kullanılan ortopedik bel yastıkları, sırtı ve beli destekleyerek oturuşunuza destek verir. Fıtık benzeri sağlık sorunlarına yakalanmamak için sırt desteği önemli bir yardımcı üründür. Özellikle belimizde bulunan hassas disklere verilen bel yastığının vereceği destek sayesinde bel fıtığı riskini en aza indirmeniz mümkündür.

Yukarıda bahsettiğimiz birçok sağlık faktörü değerlendirildiğinde ofis çalışanları için ortopedik ürünler kullanmanın önemi ortaya çıkmaktadır. Gerek günlük yaşamınızda gerekse iş hayatınızda karşılaşabileceğiniz fiziksel güçlüklerin önlenmesini amaçlayan Avansas.com, ortopedik ürünler sayesinde sağlıklı bir hayata uygun fiyatlarla sahip olmanız için çalışmaktadır.