3 Taksit
Ürün Kodu: 72206
Ürün Barkodu: 8692390046410

Marka : Desan

Product State: A0

Desan Nem Alıcı Kapı Önü Halı Paspas 60 cm x 90 cm Gri Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 60 cm x 90 cm ebatlarında
  • Kolay temizlenebilir malzeme
  • Polipropilen iplikten üretilmiştir
  • Kaymaz taban yapısı
  • Ev ve ofis kullanımına uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Evinizde, ofisinizde ya da iş yerinizde tercih edebileceğiniz birçok paspas çeşidi, bulunduğu ortamda tamamlayıcı bir ürün görevi görmektedir. Halılar gibi oldukça büyük öneme sahip olan paspaslar temizlik ve hijyen konusunda vazgeçilmez ürünlerdendir. Dekorasyona yönelik modelleri ve çeşitleri farklılık gösterse de tüm paspasların işlevi aynıdır. Kapı önü, araç içi, ev içi, ofis içi ya da banyo zemininde kullanılması ile çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Uygun fiyata oldukça kaliteli paspas çeşitlerini avansas.com’dan satın alabilirsiniz. 

Eğer dekorasyon konusunda siz de sadelik ve şıklıktan yana iseniz Desan paspas sizler için doğru bir tercih olacaktır. Nem alıcı kapı önü Desan paspas hijyen konusunda son kalite özelliklere sahiptir. Kapı önü paspas olması nedeniyle ayakkabılarınızın altında bulunan nem ve kiri hapsederek kirli görüntüyü ortadan kaldıracaktır. Desan paspas hakkında tablodan ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz.

 

Ebat60cm x 90cm
TemizlenmeElektrik süpürgesi ya da silkeleyerek
İçeriğinde Kullanılan ÜrünPolipropilen iplik
Yıkanabilir mi?Yıkanabilir
KurumaÇabuk kurur

 

 

 

Tüm bu özellikleri ile son derece kaliteli bir ürün olan Desan paspas, ofisiniz ve eviniz için doğru bir seçim olacaktır. Avansas kalitesi ve güvencesiyle özenle tedarik edilen ürünler üstün performans göstermektedir. 

 

Nem Alıcı Özelliği Ne İşe Yarar?

 

Nem alıcı özellik, kapı önü paspaslarda bulunan nem ve kiri hapsetmeye yarayan bir niteliktir. Girişte bulunan ve içeriye girmeden ayakkabılarınızı koymaya yarayan nem alıcı paspaslar, hijyen ve temizlik konusunda sıkça tercih edilmektedir. 

Günümüzde şık tasarımlar ve özgün dekorasyonlar ile ev konseptinize uygun bir nem alıcı paspas tercih edebilirsiniz. Dilerseniz “Hoşgeldiniz” yazılı dilerseniz de kişisel tercihinize göre tasarlanan ürünlere sahip olabilirsiniz. Avansas’ın satışını yapmış olduğu Desan paspas ise son kalite nem alıcı özelliği ile kir ve nemi anında hapseder, kapı önünüzde istenmeyen bir görüntü oluşmasını hızlıca engeller. Kaliteli bir nem alıcı paspas, kiri ve nemi anında hapseder. Ayrıca, çevresel faktörlere karşı da oldukça dayanıklı olmalıdır

 

Ürünü Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Avansas’ın satışını yaptığı Desan nem alıcı kapı önü paspası, son derece kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Peki nem alıcı paspas kullanırken nelere dikkat etmelisiniz?

Öncelikle, seçmiş olduğunuz paspasın dokusu ve boyutu kullanım amacınıza göre seçilmiş olmalıdır. Eğer kapı önünde kullanmak üzere büyük bir nem alıcı paspas arıyorsanız mutlaka ürün ebatlarına dikkat etmeniz gerekmektedir. 

Nem alıcılık ve kiri hapsetme konusunda ise kaliteli bir paspas mutlaka kaliteli ipliklerden üretilmelidir. Kapı önü nem alıcı paspaslar, genellikle polipropilen malzemeler ve iplikten üretilmektedir. Polipropilen malzemelerden üretilen paspaslar, kaymayı engeller ve çeşitli alanlarda kullanma avantajı sunar.

Uzun ömürlü bir nem alıcı paspas arıyorsanız mutlaka nasıl temizlendiğine dikkat etmelisiniz. Temizliği ya da yıkaması kolay olan nem alıcı paspaslar uzun süreli kullanımda dahi yeni gibi kalacaktır. Aşınmaya karşı da oldukça dayanıklı olan bu paspas türünü mutlaka ev ya da işyerlerinizde kullanmak üzere tercih etmelisiniz. 

Kaliteli ve uzun ömürlü nem alıcı ya da kiri hapseden kapı önü paspası hasır dokularla değil, daha çok plastik dokularla üretilmelidir. Hasır dokular genellikle kiri yüzeyde bırakır ve kapı önünde istenmeyen bir görüntü oluşturabilir. Ayrıca, ürünün sert malzemelerden üretilmiş olması çeşitli çevresel faktörlere karşı da üstün koruma sağlayabilir. Bu nedenle, yumuşak malzemeli nem alıcı paspaslar kısa zamanda kolayca sökülebilir ve hasar alabilir. 

Tüm bu tavsiyeler doğrultusunda nem alıcı paspas konusunda Desan’ı tercih eden Avansas, müşterileri için en kaliteli ürünleri tedarik ediyor. Siz de sağlam, kaliteli ve uzun ömürlü bir nem alıcı kapı paspası arıyorsanız şimdi Avansas güvencesiyle Desan paspası satın alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Desan Nem Alıcı Kapı Önü Halı Paspas 60 cm x 90 cm Gri Renk
570,33 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.