Ürün Kodu: 54882
Ürün Barkodu: 3249440903114

Marka : Esselte

Product State: A0

Esselte 90311 Pendaflex Askılı Dosya Telsiz Mavi 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 32,5 cm x 24 cm ölçülerinde
  • Kavalyesiz
  • Kullanılacak havuza göre ±30 mm’ye kadar kullanılabilir
  • Geri dönüşümlü karton
  • Ekonomik fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Esselte 90311 Pendaflex Askılı Dosya Mavi 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boy 24 cm
En 32,5 cm
Renk Mavi
Materyal Geri dönüşümlü karton
Ofis Kullanımı Uygun
Kavalye Yok

 

Esselte Pendaflex askılı dosya mavi 25’li paket, ev ve iş yerlerinde kullanıma uygun tasarımı ve dokümanlarınızı düzenle tutması sayesinde işlerinizi kolaylaştırıyor. Bu dosyalar paket içerisinde bulunan parça sayesinde 30 mm’ye kadar genişleme imkanına sahiptir.  25’li paketiyle hem ekonomik hem de iş yeri ve evde kullanıma uygun şekilde kolaylıklar sunuyor. Geri dönüştürülmüş karton ile tasarlanmış bu ürün V sırta sahip olup, kavalyesi bulunmamaktadır.

Esselte Pendaflex Askılı Dosya Mavi 25’li Paket Kullanımı Pratik midir?

Her iş yeri ve evin ihtiyacı olan ve pratikliğiyle kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün, çalışma ortamınıza düzen katarken gün içerisinde işinizi de kolaylaştıracak. Esselte askılı dosya, geri dönüştürülmüş kartondan üretilirken mavi rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Bulunduğu ortamın daha düzenli olmasını sağlarken dokümanlarınıza kolayca erişim sağlıyor. Kullanımının pratikliği ve göz alıcı rengi sayesinde her masa başında bulunması gereken pratik ürünlerden biri. Çekmecelerinizde ayraç olarak kullanabileceğiniz bu askılı dosya aynı zamanda ev ve iş yerlerinin en büyük yardımcısı.

Esselte Pendaflex Askılı Dosya Mavi 25’li Paket Uygun Fiyatlı mıdır? 

Esselt askılı dosya, 25 adet olmasıyla oldukça ergonomik ve kaliteli bir üründür. Çekmecelerinize de ayraç olarak kullanmanızı sağlayan bu mavi dosyalar bulunduğu ortama renk katarken kullanımı sayesinde de masa başında en büyük yardımcılardan biri. 25 adet olmasıyla oldukça uygun bir fiyata satın alabileceğiniz bu ürün, geri dönüştürülmüş karton ile tasarlanmıştır. 25 adet mavi dosyayı oldukça uygun fiyata satın alabilecekken dosyalama ihtiyacınızı da ortadan kaldırarak size yardımcı olur. Kullanılacak havuza göre 30 mm’ye kadar genişleyebilir. Ekonomik fiyat avantajıyla kalmayıp kullanım kolaylığı ve göz alıcı rengiyle iş yeri ve evinizde kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunuyor.

Esselte Pendaflex Askılı Dosya Mavi 25’li Paket Dayanıklı mıdır? 

Ergonomik ve geri dönüştürülmüş kartondan üretilen askılı dosyalar çevreci olduğu gibi dayanıklı bir yapıya da sahiptir. Doküman ve evraklarınızı bir arada tutup istediğiniz zaman kaybetme korkusu yaşamadan erişmenizi ve düzende tutmanızı sağlayan askılı dosyalar uzun süreli kullanıma da uygundur. Dayanıklı yapısıyla evraklarınızı bir arada tutmanızı kolaylaştırırken uzun süreli kullanımı sayesinde kullanıcılarını sürekli değiştirme zahmetinden kurtarır.

Esselte Pendaflex Askılı Dosya Mavi 25’li Paket Kullanışlı mıdır?

Ev, iş ve okul gibi mekanlarda evrakların düzende durmasını ve kolay ulaşılmasını sağlarken dayanıklı ve geri dönüştürülmüş tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sunar. Ürün içerisinde bulunan evraklara kolayca erişim sağlarken olası kazalara karşı evraklarınızı zarar görmekten korur. Tasarlandığı dayanıklı malzeme sayesinde hem uzun süre kullanmanızı sağlar hem de bu süreç içerisinde evraklarınızı daima korur. Her evin ve işyerinin en büyük yardımcılarından biri olan Esselte Pendaflex dosya mavi 25’li paket, çalışma ortamınızı daha kullanışlı ve pratik kullanımlı hale getirir. Sizler de avansas.com üzerinden sipariş verebilir, çalışma alanınızı daha düzenli hale getirebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişinizi 1 iş günü içerisinde teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Esselte 90311 Pendaflex Askılı Dosya Telsiz Mavi 25'li Paket
Birim Fiyat = 29,10 TL
727,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.