Ürün Kodu: 79057
Ürün Barkodu: 8681528815271

Marka : Fragile

Product State: A0

Fragile HP 05A Siyah Muadil Toner Çipli CE505A / 505A

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2600 sayfa baskı kapasitesi
  • HP 05A (CE505A) siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat
  • Canon CRG719 siyah toner uyumlu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah
Model no05A - CE505A
Baskı kapasitesi2300 Sayfa
Çalışma ısı aralığı15 - 32,5°C
Depolama ısısı20 - 40°C
Depolama nemi% 10 - 90 RH
Uyumlu yazıcı modelleriHP Laserjet P2035, HP Laserjet P2055
MarkaHP
Garanti2 yıl HP Türkiye garantili

Çipli tonerler, faks cihazlarından gönderilen faksın alıcıya kesin olarak ulaştırılmasını sağlar. Çipli tonerler, kullanıcıya aşağı yukarı kaç sayfa baskı yaptığını ve daha ne kadar baskı yapabileceğini tahmini olarak bildirme amacı ile kullanılmaktadır. Çipli toner, mürekkebin toz halinde muhafaza edilmesidir. Bu muhafaza edilen toz haldeki mürekkep bittikten sonra, elle doldurulması işlemini çipli tonerler sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner olması orijinalinden hiçbir farka işaret etmemektedir. Muadil toner demek; orijinali ile hemen hemen eşdeğer demektir. Bu sebeple muadil tonerleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Artık orijinal ürünler bir yazıcı fiyatları kadar maliyetli bir hal almaktadır. Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner özellikleri ile kullanıcıya sunduğu avantajların yanı sıra, fiyat olarak uygun olması da alıcıya hem ergonomik hem de ekonomik gelmektedir. 

Fragile HP 05A Siyah Çipli Muadil Toner Baskı Kapasitesi İstenilen Düzeyde midir?

HP markasının üretmiş olduğu Fragile HP 05A Siyah Çipli Muadil Toner baskı kapasitesi son derece kullanıcıya yöneliktir ve büyük bir titizlikle hazırlanıp piyasaya sunulmuştur. HP markası bu ürünleri yazıcılara uyumlu olacak şekilde, yazıcı ile bir takım halinde çalışabilecek düzeyde tasarlamıştır. Bu ürünün baskı kapasitesi, ilk basımda verdiği sonucu son basıma kadar aynı performansla göstermektedir. Bu noktada muadil ürün kullanmakta hiçbir sakınca bulunmamaktadır. HP markasının sunmuş olduğu bu performansın yanında fiyat düzeyi kullanıcıya son derece hitap etmektedir. 

Fragile HP 05A Siyah Çipli Muadil Toner Yazıcıya Zarar Verir mi?

Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner tam kapasite dolu olarak alıcıya sunulmaktadır. Alıcı içerisinde bulunan toz haldeki mürekkebi elle tekrar tekrar doldurabilmektedir. Muadil ürün olması yazıcıya hiçbir sorun teşkil etmez. Üretilen bu ürünün parçaları yazıcıyla uyumlu olarak üretildiği için yazıcıya zarar vermesi söz konusu değildir. Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner, orijinal ürünlerle eş değer olması sebebiyle rahatlıkla kullanılabilir bir üründür. 

Fragile HP 05A Siyah Çipli Muadil Toner Dayanıklı mıdır?

Günlük hayatta yapılan işlemleri kolaylaştıran birçok teknolojik aletler bulunmaktadır. Yazıcı da bunlardan biridir. Bir diğer kolaylık sağlayan cihaz ise yazıcıların içerisinde bulan tonerlerdir. Bu tonerler bittiğinde tekrar dolum yapabilmek ise ayrıca bir avantaj sunmaktadır. Bu muadil tonerlerin dayanıklı olması ile sağlanabilmektedir. HP markasının üretmiş olduğu Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner dayanıklılığı ile kolaylıkla sağlanmaktadır. 

Fragile HP 05A Siyah Çipli Muadil Toner’in Kullanıcıya Ekstra Bir Yararı Var mıdır?

 Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner, üstün performanstaki özellikleri ile kullanıcının ihtiyacına yöneliktir. Bunlar gerek baskı kapasitesi gerek baskı kalitesi ile göz önüne serilmektedir. Bunların yanı sıra HP markasının ürettiği Fragile HP 05A siyah çipli muadil toner fiyat performansı ile kullanıcıya ekstra bir avantajı da bütçesine sağlamaktadır. Kullanıcı bu sayede hem ihtiyacına yönelik hem de bütçesine yönelik bir ürün tercih etmiş olur. Son dönemlerde gelişen teknoloji ile birçok seçenek bulunmaktadır. Bu yüzden alıcının ihtiyacını, ürünün hem özelliklerine göre hem de kalitesine göre yapmaktadır.  Siz de hemen avansas.com üzerinden bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Ürününüz, hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Fragile HP 05A Siyah Muadil Toner Çipli CE505A / 505A
334,37 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.