Kamp Sandalyesi

Toplam 1 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Kamp Sandalyesi

Hafif ve ergonomik yapısı ile piknik, tatil, kamp ve hobi faaliyetlerinde kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz kamp sandalyeleri, kullanışlılığı ile göz dolduruyor. Farklı noktalardan pratik bir şekilde katlanarak oldukça ufak boyutlara getirilebilen kamp sandalyesi; araç içinde, bagajda, seyahat çantanızda ve valiz içinde taşınabiliyor. Saniyeler içinde kurulumu yapılabilen kamp sandalyesi, sağlam kumaşı ve dayanıklı iskeleti sayesinde, uzun yıllar boyunca yanınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz ekipmanlar arasında yer alıyor. Emniyet bağlantı noktaları ve sabitleme aparatları ile, hem sizin hem de sevdiklerinizin güvenle keyifli vakit geçirebileceği kamp plaj ve balıkçı sandalyesi, farklı renk ve model seçenekleri ile sizlere sunuluyor.

Kamp sandalyesi üzerinde bulunan ekstra aksesuarlar, mevcut konfor ve ergonominin artmasına katkıda bulunuyor. Kamp sandalye modellerinin yan kısımlarına konumlandırılan kolçaklar, kitap ve gazete okurken daha rahat bir pozisyonda oturabilmenize yardımcı oluyor. Kamp sandalyesi olta balıkçılığı ile ilgilenenler için de son derece ideal çözümler sunuyor. Çoğu katlanır kamp piknik sandalyesi için standart olarak sunulan kolçak aparatlarının ön kısmındaki bardaklık ve şişe filesi; balık avlarken, kitap okurken ve dinlenirken soğuk ve sıcak içeceklerinizi güvenli bir şekilde muhafaza edebilmenize olanak tanıyor.

Katlanabilir kamp sandalyesi fiyatları; ürünün markasına, türüne, kalitesine, ekstra aksesuarlarına ve kullanışlılığı gibi hususlara bağlı olarak çeşitlilik gösteriyor. Mevsimlik ve sezonluk kullanımların yanı sıra, dört mevsim kullanım olanağı da sunan kamp sandalyeleri, vücut anatomisine uygun yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık hissi oluşturmuyor. Opsiyonel olarak edinebileceğiniz güneşlik ve şemsiye bağlama parçaları sayesinde, sandalyede güneş ışıklarından etkilenmeden konforlu bir şekilde dinlenebilirsiniz. Mavi, sarı, yeşil, kırmızı ve turuncu gibi eğlenceli renklere sahip çok sayıda kamp sandalyesi içinden, beklentilerinize ve ihtiyacınıza en uygun ürünlere, Avansas.com ayrıcalığı ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz.