Ürün Kodu: 109784
Ürün Barkodu: 8694740502263

Marka : Kumtel

Product State: A0

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Toplam 1800W Fırın gücü
  • Üst 1100W - Alt 700W Isıtma gücü
  • 40 litrelik geniş iç hacim

Ürün Hakkında

Kumtel 40 Lt. Lx-3520 mini fırın özellikleri

 

Cihazın kullanımını daha da pratik bir hale dönüştürüyor. 

Fırının boyutları, en 41 cm, boy 63 cm ve yükseklik 33 cm şeklinde. 

Fırının sahip olduğu ürün boyutları, cihazın tezgah üzerinde veya masa üzerinde rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. 

Kapak kısmına veya direk üst kısmına temas edecek eşyalardan kaçınmak gerekiyor. 

Alt kısmında kullanılan ayakların özellikleri cihazın kayma veya devrilme gibi ihtimallerinin önüne geçiyor. 

40 litrelik geniş iç hacmi sayesinde, büyük porsiyonlarda yemek pişirilmesini mümkün kılan Kumtel 40 Lt. Lx-3520 mini fırın modelleri, paslanmaz çelik materyallerden üretilmiş. 

Cihazın uzun süreli kullanımını beraberinde getiriyor. 

Cr-Ni ızgara ve bir adet köşeli emaye tepsi sayesinde, Kumtel 40 Lt. Lx-3520 mini fırını kullanarak, dilerseniz kızartma dilerseniz de kolaylıkla sulu yemek pişirebilirsiniz. 

Bunun yanı sıra Kumtel 40 Lt. Lx-3520 mini fırını farklı yiyecekleri servise hazır duruma getirmek adına ısıtmak için de kullanabilirsiniz. 

Üç adet pişirme fonksiyonu yer alıyor. 

Alt üst kısımları açarak full pişirme, alt kısmı kullanarak, yalnızca alttan pişirme veya üst kısmı kullanarak yemeğin üstünü kızartma gibi işlemler yapabilirsiniz. 

Ayarlanabilir termostat özelliği sayesinde fırın sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. 

Zaman ayarı ile yemekler için ideal olaral görülen pişirme sürelerini belirleyebilirsiniz. 

Zil sayesinde yemeğiniz piştiğinde farklı bir odada olsanız dahi rahatlıkla haberdar olabilirsiniz. 

Toplam 1800W Fırın gücü

Üst 1100W - Alt 700W Isıtma gücü.

 

 

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT

 

Yemek ve hamur işlerini hazırlamak için üretilen Kumtel fırın, kullananların ihtiyacını başarıyla karşılayan teknik donatılara sahiptir. Cihazın yanında kullanıcılara mini boy fırın tepsileri ve fırın ızgarası hediye edilir. Böylece cihazın iç hacmi ile birebir uyumlu mutfak gereçleriyle fırın oldukça pratik bir şekilde kullanılabilir. Mutfakta büyük kolaylık sağlayan teknik özelliklerinin yanı sıra şık ve zarif tasarımıyla da dikkat çeken Kumtel LX-3520, siyah renk özelliği sayesinde pek çok dekorasyona uyum sağlar. İdeal boyuta sahip mini fırını dilerseniz uzun süreli seyahatlerde yanınızda götürebilirsiniz. Kolay taşınan ve depolanan ürün bu özelliğiyle de kullanıcılarını memnun eder. Az elektrik çeken Kumtel LX-3520 siyah fırın ekonomik özellikleriyle bütçenizi korur. Siz de Avansas ayrıcalıklarından yararlanarak Kumtel LX-3520 modelini satın alabilirsiniz.

 

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT Teknik Özellikleri Nelerdir?

 

Kumtel LX-3520 siyah fırın kullanıcıların beklentisine uygun teknik özelliklere sahiptir. 40 lt geniş iç hacmi ile büyük ölçekli tepsiler için kullanımı oldukça ideal. Böylece Kumtel LX-3520 ile zengin porsiyonda yemekler hazırlayabilirsiniz. Üç farklı pişirme fonksiyonu, analog kontrol paneli, şık tasarımı cihazın sevilen ve tercih edilmesinde son derece etkili olan diğer artı özellikleri arasında sıralanır. Sıcak tutma çekmecesi, farklı ısı ayarları ve kolay temizlenme Kumtel LX-3520 siyah renkli fırının öne çıkan teknik ve tasarım detayları arasında yer alır. Ayrıca cihazın sağ ve sol bölümlerinde ayarlanabilir ve kolaylıkla yerleştirilebilen tepsi ölçüleri mevcuttur. Böylece aynı ısı derecesinde pişen yemek ve hamur işlerini aynı anda pişirebilirsiniz. 

 

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT Kaç Çeşit Pişirme Fonksiyonu Bulunur?

 

Kumtel LX-3520 siyah fırının üç farklı pişirme fonksiyonu bulunur. Bu özelliğiyle cihaz dondurulmuş, hamur işi ve farklı yemek tariflerini hazırlamak için oldukça idealdir. Ayrıca LX-3520 farklı ısı ayarları sayesinde hemen her tarif için uygun olabilecek derecelere sahiptir. 100,150,180, 200. 250 ısı dereceleri bulunan fırının, üç farklı pişirme fonksiyonu hem Türk hem de dünya mutfağından pek çok tarifinin orjinaline yakın lezzette hazırlanmasına olanak tanır. Pişirme işleminin yanı sıra ısıtma amacıyla da fırını kullanabilirsiniz. Düşük derece ve kısa zaman ayarında fırın içinde börek, pizza ya da sulu yemek çeşitlerini ısıtabilirsiniz. 

 

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT Nerelerde Kullanılır?

 

Kumtel LX-3520 siyah fırın 40 lt solo tasarıma sahiptir. Cihazın solo olarak tasarlanması kullanım alanlarını genişletir. Yaşam alanları başta olmak üzere ofis, ticari işletme, yazlık evler gibi pek çok alanda Kumtel LX-3520 fırının 1800W gücünden faydalanabilirsiniz. İdeal boyuta sahip fırın bu özelliği sayesinde özellikle küçük mutfaklar için oldukça kurtarıcıdır. Solo olan fırını özel yapım olmak şartıyla ankastre mutfaklarda da kullanabilirsiniz. 

 

Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT Kolay Temizlenir mi?

 

Tasarım ve ergonomik özellikleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Kumtel LX-3520 fırın, pratik bir şekilde temizlenebilen üretim malzemeleriyle de dikkat çeker. Siyah renkli olan fırının cam kapağı için bulaşık yıkama deterjanlarını kullanabilirsiniz. Sonrasında kuru bir bez ile yüzeyi silerek anında tertemiz bir görünümü zahmetsizce sağlayabilirsiniz. Bulaşık yıkama deterjanlarını fırının iç yüzeyini temizlemek için de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Analog kontrol paneli temizlenme sırasında cihazı olumsuz yönde etkilemez ve yoğun bir dikkat gerektirmeden kolaylıkla silinebilir. Siz de pişirme fonksiyonlarıyla fark yaratan bir fırın için tercihinizi Kumtel LX-3520 siyah fırın 40 lt’den yana kullanabilirsiniz. Alışverişinizi Avansas üzerinden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.003,74 TL 669,16 TL
Akbank 1.003,74 TL 669,16 TL
HalkBank 1.003,74 TL 669,16 TL
Yapı Kredi 1.003,74 TL 669,16 TL
Finansbank 1.003,74 TL 669,16 TL
Garanti 1.003,74 TL 669,16 TL
Kumtel LX-3520 Siyah Fırın 40 LT
2.007,47 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.