Ürün Kodu: 102753
Ürün Barkodu: 9789754054453

Marka : Altın

Product State: A7

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Almanca ve Türkçe yaygın kullanılan sözcükler
  • Yenilenen kelimeler
  • Cep boyutlarında
  • 448 sayfa

Ürün Hakkında

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi avansas.com da sizlerle. Türkçe-Almanca ve Almanca-Türkçe bölümlerini yaklaşık 30.000 ana kelime ile içermektedir. Bilinmeye değer yazıtlar ve uyarılar, yaygın Almanca ve Türkçe kısaltmalar ve bazı deyimler kapsamlı sözlüğü tamamlar. Evrensel sözlük, özellikle seyahat ederken anlamak için önemli bir yardımcıdır. 448 sayfaya sahiptir. Sizde avansas.com dan sipariş verebilir ve 1 iş gününde bu ürünün kapınızdan teslim alabilirsiniz.

 

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi ürünü, geniş bir sözcük dağarcığı sunar. Türkçe-Almanca sözlük arayışında olan kişiler için zengin bir içeriğe sahip olmasıyla iyi bir seçenek haline gelir. Öğrencilerden dil bilgisini geliştirmek isteyen kişilere kadar geniş bir kitleye hitap eden sözlük, içerisinde bulunan kıymetli bilgiler sayesinde Almancanın ayrıntılarına daha rahat bir şekilde vakıf olmanıza yardımcı olur. Sözlük içerisinde Türkçe ve Almancadan birçok farklı anahtar kelime yer alır. Kelime dağarcığı güncel olduğu için günlük hayatta kullanılan kalıpları rahat bir şekilde öğrenmenize olanak tanır. Farklı durumlarda ihtiyaç duyabileceğiniz kelimeleri sözlük sayesinde kolay bir şekilde öğrenebilir, kelime dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. Kelimelerin yanı sıra önemli kısaltmalara da yer veren sözlük, Almanca ile Türkçe arasındaki bağlantıyı kolay bir şekilde kurmanıza yardımcı olur. Özenli bir şekilde hazırlanan 30.000 anahtar kelimeli bu sözlük sayesinde Almancanızı rahatlıkla geliştirebilir, zor gibi görünen kelimelerin anlamlarını öğrenebilirsiniz. Her kelimenin yan tarafında yazan telaffuz bölümü sayesinde sözcüklerin anlamını öğrenirken aynı zamanda nasıl söylenmeleri gerektiğine dair fikir de edinebilirsiniz. Almancanın bariyerlerini yıkmak ve günlük düzeyde kendinizi ifade edebilmek istiyorsanız, Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi ürününe göz atabilirsiniz.

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi Kimler İçindir?

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi, Almanca öğrenmek ya da dilini geliştirmek isteyenler için uygundur. Bununla beraber kompakt boyutları sayesinde seyahat sırasında da yanınızda taşıyabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Cep boyundaki sözlüğü yurt dışında seyahat ederken çantanızda taşıyabilir, herhangi bir problem yaşamadan ürünü her an yanınızda barındırabilirsiniz. Bununla beraber Almanca öğrenen bir öğrenciyseniz de sözlüğün sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. 30.000’den fazla kelimeyi barındırması sayesinde Almanca öğreniminize katkıda bulunan sözlük, kendinizi ve dilbilginizi geliştirmenize de yardımcı olur. Almanca kelimeleri kolay ve hızlı bir şekilde öğrenmek ve dilin yapısı hakkında fikir edinmek isteyen kişiler de Langenscheidt L Türkçe-Almanca sözlükten yararlanabilir. Yabancı dil referans kaynaklarının önde gelen isimleri arasında bulunan Langenscheidt, akademisyenlerden öğrencilere kadar herkesin istediği kelimelere pratik bir şekilde ulaşmasına olanak tanır. Değişen kültürel ve teknolojik değişikliklerin belirtilmesine yardımcı olacak şekilde yeni kelimeler ile çağdaş deyimlerin yer aldığı sözlük, kapsamlı bir kaynak olduğu için dili öğrenmek isteyen herkes için uygundur. Ek olarak belirli bir Almanca seviyesinde olan kişiler de sözlüğün sunduğu güncel kelimelerden yararlanabilir, bilmediği sözcüklerin anlamını anında öğrenebilir. Akademik çalışmalarla ilgileniyorsanız bilmediğiniz bazı kelimelerin anlamını bu sözlükte bulabilir, çalışmalarınızı daha rahat bir şekilde geliştirebilirsiniz.

 

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi İçeriği Nasıldır?

 

Sözlük genel anlamda iki farklı bölümden oluşur. Sözlüğün bir bölümü Türkçeden Almancaya çeviri yaparken diğer bölümü Almanca sözcüklerin Türkçe karşılıklarını verir. Önemli kalıpların da bulunduğu sözlük, Almancaya dair farklı ayrıntılar hakkında da fikir edinmenize olanak tanır. Sözcüklerin yanı sıra çeşitli Türkçe deyimlerin Almanca çevirilerini de içerir. Böylece günlük hayatta kullanılan kalıplar hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca deyim bölümü sayesinde seyahat sırasında bilmediğiniz cümlelerin anlamlarına dair de fikir edinebilirsiniz. Türkçe kısaltmaların Almanca karşılıklarını içermesi sayesinde dilin farklı ayrıntılarını öğrenebilir, kendinizi pratik bir şekilde geliştirebilirsiniz. Öğrenci ya da yetişkin fark etmeksizin herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak yazılan sözlük, Almanca ve Türkçe arasındaki bağlantıları öğrenmenize ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olur. Siz de Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe’ye Avansas’tan ulaşabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Langenscheidt L Sözlük Türkçe Almanca - Almanca Türkçe Altın Yayınevi
46,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.