3 Taksit
Ürün Kodu: 100995
Ürün Barkodu: 1974199720466

Marka : Mühlen

Product State: A0

Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinası 26 lt P5

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 26 Litre Atık Haznesi
  • P5 Güvenlik Seviyesi
  • 2 Yıl Garanti

Ürün Hakkında

Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinası 26 lt P5

 

Güçlü Bıçak ve Mekanik

Özel alaşımlı sertleştirilmiş çelikten üretilen ve 5 yıl garantiye sahip kesme bıçakları tek seferde 10 yaprak imha etme özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra kesim bıçaklarına eşlik eden mekanik ve dişli yapısı en zorlu test aşamalarından üstün başarı ile geçmiştir.
 
Şık ve Modern Tasarım
Son derece güçlü ve işlevsel özelliklerinin yanı sıra MÜHLEN VS130AF modeli, Beyaz mat gövdeye eşlik eden parlak beyaz şeritler ve dokunmatik kullanıcı paneli, modele son derece modern ve kreatif bir görünüm katıyor.
 
26 Litre Atık Kovası
26 litrelik pencereli ve çıkartılabilir atık kutusu haznesi, algılayıcı switch sensörü sayesinde çekmece açılınca makine çalışmayı otomatik olarak durdurmaktadır. Bununla beraber 4 adet serbest dönen tekerleri ile ofis içinde rahatlıkla taşınabilmektedir.
 
Otomatik başlama ve otomatik durma
DIN P5 seviyesinde imha etme sistemi
5 Yıl garantili güçlü çelik bıçak sistemi
Tek seferde 10 yaprağa kadar imha
Mikro-Nano belge imha (2x15mm)
Non-Stop 10 dakika çalışma süresi
Manuel ileri ve geri sarma sistemi
Aşırı yük ve ısınma LED ışık sistemi
220 mm belge giriş ağzı genişliği
Sıkışma önleme ve uyarı sistemi
26 Litre çıkartılabilir atık kutusu
Açık çekmece durdurma özelliği
Kâğıt ve kredi kartı imha etme
Şık, modern ve kreatif tasarım
Dakikada 70 yaprak imha özelliği
Dakikada 2 metre belge imha
Aşırı ısınma/Otomatik soğuma
Taşınabilir 4 serbest tekerler
<56 desibel gürültü seviyesi
Tel zımbadan etkilenmez
Kâğıt ataşı imhası yapmaz
Dokunmatik tuş paneli
Kullanıcı ikaz ışıkları
 
24 Ay Garanti
 
 
 

Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinesi 26 lt P5

 

Ofislerde içeriği dolayısıyla öneme sahip bazı evrakların istenmeyen kişi ve kurumların eline geçmemesi gerekir. Mühlen VS130AF mikro-nano kesim evrak imha makinesi, bu ihtiyacı eksiksiz bir biçimde tamamlamak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Makine, kreatif tasarımı ve yeni nesil özellikleriyle imha edilmesi gereken tüm evraklardan kısa sürede kurtulmaya yardımcı olur. Yüksek Alman mühendisliğinin başarılı örneklerinden biri olan Mühlen VS130AF modeli, ofisteki çalışma ortamını olumsuz etkilememek için 56 desibelin altında ses çıkarır. Sessiz çalışmasının yanı sıra otomatik özellikleri, sürekli çalışma sistemi ve daha pek çok avantajıyla üst düzey bir performans ortaya koyar. Etkileyici performansı ve şık tasarımıyla dikkat çeken VS130AF, ofisinizin olmazsa olmazları arasına girmeye aday!
Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinesi 26 lt P5 Ne İşe Yarar?
Mühlen VS130AF evrak imha makinesi, yok edilmesi gereken evrakları kısa sürede oldukça ufak parçalara ayırır. Cihazın özel alaşımlı çelik bıçakları ve tam entegreli güçlü motoru mikro-nano boyutlarda kesim gerçekleştirir. Evrakları 2x15 mm boyutlarında parçalar. Bu kadar küçük boyutlardaki evrak parçalarındaki bilgileri anlamak imkansız hale dönüşür. Dahası, Mühlen VS130AF modeli dakikada 200 cm belge imha etme kapasitesine sahiptir. Her geçişte 10 A4 büyüklüğünde yaprağı parçalayabilir. Dakikada 70 yaprağı parçalayabilen cihaz, yüksek kesim hızı ile işlerinizi farklı bir boyuta taşır. Aynı zamanda 26 lt gibi oldukça geniş atık haznesi ile pratik bir kullanıma sahiptir. Ofisinizdeki imha edilecek tüm evrakları kısa sürede küçük parçalara ayırabilir ve istediğiniz tüm bilgilerin sadece size özel kalmasını garanti altına alabilirsiniz. 
 
 

Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinesi 26 lt P5 Modelinin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

 

Mühlen VS130AF mikro-nano evrak imha makinesi, üst düzey motoru ve güvenlik seviyesi ile dikkat çeker. P5 güvenlik seviyesi her kullanımda olası hata riskini minimum düzeyde tutar. Bu sayede etkili sonuçlara çok daha güvenli bir şekilde ulaşmaya yardımcı olur. Aynı zamanda 2x15 mm mikro-nano kesim seviyesi ile evraklardaki bilgilerin gizliliğini ön planda tutar. Makinenin öne çıkan bir diğer özelliği ise özel tasarım bıçaklarının 5 yıl garantiye sahip olmasıdır. Garanti süresi Alman mühendisliğinin üst düzey kalitesi ve güvenilirliğinin göstergesidir. Mühlen VS130AF modeli otomatik imha etme ve durma sistemiyle de farkını her kullanımda ortaya koyar. 26 lt atık haznesi dolana veya evraklar tamamlanana kadar imha işlemini sürdürür. Daha sonra çalışmayı otomatik olarak durdurur. Makinenin akıllı sistemleri sayesinde ofisteki işlerinizi çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 
 

Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinesi 26 lt P5 Nasıl Kullanılır?

 
Mühlen VS130AF mikro-nano evrak imha makinesi, kompakt tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkar. Cihazın donanımındaki dokunmatik kullanıcı paneli ile tüm işlemler kısa sürede tamamlanır. Panel üzerinden açma/kapama, uyku modu, manuel ileri-geri alma gibi çok sayıda işlemi yapmak mümkündür. Aynı zamanda otomatik imha etme ve durma sistemi sayesinde size sadece parçalamak istediğiniz belgeleri makinenin içerisine koymak kalır. Dahası, imha işlemi sırasında olası aşırı ısınma, aşırı yük veya güç problemlerinde LED ışık sistemiyle kullanıcısını uyarır. Makinenin kullanımını kolaylaştıran diğer bir özelliği ise atık haznesinin şeffaf tasarımıdır. Haznenin doluluk oranı dışarıdan görülebilir. Makine, altındaki tekerlekler sayesinde kolayca taşınabilir. Tüm bu özellikler ve çok daha fazlasını sizlere sunan Mühlen VS130AF evrak imha makinesi ile ofisinize üst düzey bir cihaz kazandırabilirsiniz. 
 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 5.499,60 TL 3.666,40 TL
Akbank 5.499,60 TL 3.666,40 TL
HalkBank 5.499,60 TL 3.666,40 TL
Yapı Kredi 5.499,60 TL 3.666,40 TL
Finansbank 5.499,60 TL 3.666,40 TL
Garanti 5.499,60 TL 3.666,40 TL
Mühlen VS130AF Mikro-Nano Kesim Evrak İmha Makinası 26 lt P5
10.999,20 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.