Ürün Kodu: 110621
Ürün Barkodu: 8690632994802

Marka : Nestle

Product State: A0

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 60 gr
  • Damak Baklava
  • Nestle Kalitesi

Ürün Hakkında

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare

 

 

 

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaNestle
Ürün AdıNestle Damak Baklava 60 gr Kare
Üretim YeriTürkiye
Net Gramaj60 gr
Paket Bilgileri 
Uygun Saklama OrtamıSerin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler 
Beyaz çikolata [şeker, tam yağlı süttozu, kakao yağı, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), emülgatör (ayçiçek lesitini), doğal aroma verici (vanilya)], antep fıstığı (%13), baklava parçacıkları %12 [buğday unu, şeker, mısır nişastası, tereyağı (süt ürünü), glukoz şurubu, tuz, aroma verici]. 
Enerji ve Besin Öğeleri 
Besin Değeri100 g / ml
Enerji573 kJ
Yağ8,2 gr
Doymuş Yağ4,4 gr
Karbonhidrat13 gr
Şeker12 gr
Lif0,3 gr
Protein2,3 gr
Tuz0,07 gr
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
Fındık ve badem içerebilir. 

 

 

 

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare

 

Nestle Damak Baklava, geleneksel bir Türk lezzeti olan baklavayı Nestle’nin en lezzetli beyaz çikolatası ile harmanlayarak üretilir. Taze yeşil fıstıklarla harmanlanan beyaz çikolata çıtır yufkalarla açılan baklava parçacıklarıyla buluşarak ortaya Nestle Damak Baklava’nın eşsiz lezzetini koyar. Klasik çikolata çeşitlerinden sıkılan tüketiciler için Nestle Damak Baklava farklı ve bir o kadar da lezzetli bir alternatiftir. Nestle, geleneksel çikolata tarzına yaptığı, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olan baklava dokunuşuyla tatlı seven ve farklı deneyimler arayan tüketicilere hitap eder.

Gün içerisinde canınız farklı bir tatlı istediğinde gönül rahatlığıyla tüketebilmenize olanak sağlar. Nestle’nin yıllardır süre gelen kalitesi ve yapımında kullanılan malzemelerin doğallığı Nestle Damak Baklava’yı diğer çikolatalardan farklı kılar. Yorgun bir günün ardından enerjinizin düştüğünü hissettiğinizde tüketilecek bir parça Nestle Damak Baklava çikolata, enerjinizi geri kazanmanıza yardımcı olur. Baklavayı çok sevip çikolatadan da vazgeçemeyenler arasındaysanız Nestle Damak Baklava sizin için bu iki lezzeti de bünyesinde barındırır. Gündelik hayatın akışında yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz şık ve modern tasarımlı ambalajıyla anlık tatlı krizlerini atlatmanın en lezzetli ve pratik yollarından biridir.

 

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare Lezzetli midir?

 

Çikolata deneyimine farklı bir pencereden bakan Nestle Damak Baklava, içerisinde kullanılan malzemelerin kalitesi ve çıtır baklava parçacıklarıyla oldukça lezzetli bir üründür. Beyaz çikolatanın hafif tadı ve fıstıklı baklavanın yoğun kıvamıyla damakta benzersiz bir lezzet bırakır. Isırdığınızda ağzınızda eriyen beyaz çikolatanın ve çıtır baklava parçacıklarının lezzeti her yaştan tüketicinin damak tadına uygundur.

 

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare Tazeliğini Korur mu?

 

Nestle Damak Baklava üretildikten hemen sonra ilk günkü tazeliğini koruması için özenle paketlenir. Paketleme sırasında hava ile teması tamamen kesilir. Hava ile teması kesilmeyen çikolatalarda bayatlama çok daha hızlı olur. Bayatlayan çikolata ilk günkü lezzetini ve çıtırlığını kaybeder. Nestle Damak Baklava tazeliğini kaybetmemesi için dikkatli bir şekilde paketlenir.  Paketi açıp tadına baktıktan sonra tekrardan saklamak isterseniz hava ile temasını tamamen kesecek şekilde paketleyip saklayabilirsiniz. Açtıktan sonra tazeliğini kaybetmemesi için tekrardan paketledikten sonra kuru ve serin bir yerde muhafaza etmelisiniz.

 

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare Ambalajı Kolay Açılır mı?

 

Nestle Damak Baklava oldukça şık bir ambalaja sahiptir. Ambalajın tasarımı modern görüntüsüyle dikkat çekmektedir. Paketlenirken tüketicileri düşünerek çikolatanın zarar görmeyeceği şekilde paketlenmiştir. Paketlemesi oldukça düzgün olduğundan dolayı tüketiciler paketi kolaylıkla açabilir. Paketi açarken çikolatanın zarar görmemesi için yavaş ve dikkatlice açılmalıdır. Nestle Damak Baklava’yı daha sonra tekrar taze bir şekilde tüketmek için paketi açarken yırtılmamasına dikkat etmek gerekir. Hava ile teması kesildiği sürece paketin üzerinde yazan son tüketim tarihine kadar gönül rahatlığıyla tüketilebilir.

 

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare Sağlıklı mıdır?

 

Gıda sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Nestle’nin ürettiği Nestle Damak Baklava çikolatası içerisinde kullanılan maddelerin kalitesinden ve herhangi bir katkı maddesi içermemesinden dolayı sağlıklı bir üründür. Yine de şeker hastalığı bulunan ve kilo kontrolüne dikkat eden tüketicilerin ürünü tüketirken dikkat etmeleri gerekmektedir. Ambalajın üzerinde bulunan ürün içeriği kısmında ürünün içindeki maddeler ve alerjen uyarıları bulunmaktadır. Herhangi bir gıda maddesine alerjisi olan tüketiciler bu kısmı dikkatlice okuyarak ürün içeriğini öğrenebilirler. Üretiminde kullanılan bir ürüne alerjiniz var ise dikkatli bir şekilde tüketmeniz gerekmektedir.

Avansas hizmet kalitesini ve hızlı teslimat seçeneklerini, baklavanın çıtır lezzetinin çikolatanın benzersiz tadıyla buluştuğu Nestle Damak Baklava’yı sipariş ederek deneyimleyebilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Nestle Damak Baklava 60 gr Kare
59,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.