Ürün Kodu: 110620
Ürün Barkodu: 8690632992846

Marka : Nestle

Product State: A0

Nestle Damak Draje 50 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 50 gr
  • Damak Draje
  • Nestle Kalitesi

Ürün Hakkında

Nestle Damak Draje 50 gr

 

 

 

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaNestle
Ürün AdıNestle Damak Draje 50 gr
Üretim YeriTürkiye
Net Gramaj50 gr
Paket Bilgileri 
Uygun Saklama OrtamıSerin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler 
Sütlü çikolata [şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, yağsız süttozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), süt yağı, emülgatörler (ayçiçek lesitini, poligliserol polirisinoleat), tuz], antep fıstığı (%20), parlatıcı (gam arabik). 
Enerji ve Besin Öğeleri 
Besin Değeri100 g / ml
Enerji576 kJ
Yağ8,5 gr
Doymuş Yağ3,7 gr
Karbonhidrat13 gr
Şeker12 gr
Lif1 gr
Protein2,1 gr
Tuz0,13 gr
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
Soya, fındık, badem ve buğday içerebilir 

 

 

 

Nestle Damak Draje 50 gr

 

Çikolata ve Antep fıstığının eşsiz uyumunu sunan Nestle Damak Draje 50 gr, küçük bir atıştırmalık isteyenler kişiler için idealdir. Antep fıstığının tüm çikolata ile kaplıdır ve her nefis lezzeti de başarılı bir şekilde bir araya getirilir. Nestle Damak draje, iki farklı tadı eşsiz bir şekilde harmanlamasıyla birçok kişinin ilgisini çekiyor. Ürün kahvenin yanında ikram edebilir, tatlılarda bir katman olarak değerlendirebilir ya da tatlı ihtiyacınızı kullandığınızda ağzınıza atabileceğiniz bir atıştırmalık şeklinde kullanabilirsiniz. Antep fıstığı yedilere farklı bir lezzet sunan draje, geniş kullanım alanı sayesinde mutfakların vazgeçilmez parçaları arasında bulunur. Toplam 50 gr ortalama olan paket, içerisinde çok sayıda antep fıstığının içini kontrol ederek çikolata parçalarından oluşur. Çocuk ya da yetişkin fark etmeden herkesin beğenisini kazanan draje, ham maddenin kalitesi sayesinde bir lezzet patlaması ortaya çıkıyor. Tek lokmada konsantre bir lezzet şöleni sunan draje, kullanım kalitesiyle pek çok kişinin etkisini altına alır. Nestle Damak drajeleri farklı çikolatalarla, şekerlerle ve küçük lezzetlerle bir araya gelerek misafirlerize ikram edebilir, sevdiklerinize orijinal ve farklı bir sunum yapabilirsiniz. Masa başında ders çalışırken ya iş yerinde ofis masanızın üzerinde drajeleri tutarak canınız istediğinizde yiyebilir, lezzetten mahrum kalabilirsiniz sayesinde işe daha iyi bir şekilde adapte olabilirsiniz. Ev yapımı kurabiyeler yaparken lezzetli soslar yaparken, mutfakta farklı tatlılar ortaya çıkacaktır. 

 

Nestle Damak Draje 50 gr İçeriğinde Neler Bulunuyor?

 

Zengin içeriğiyle bir çıkan Nestle Damak draje 50 gr, çikolatayla Antep fıstığının lezzetini tek kutularda tatmak isteyenlerin kullanıcılarına hitap eder. Drajenin içerisinde %20 oranında Antep fıstığı bulunur. Sütlü çikolata ile bir araya gelen Antep fıstığı, lezzetli bir atıştırmalık isteyenler için iyi bir seçenek haline gelir. Nestle Damak Draje 50 gr sistemlerin bir paketinin toplam kalorisi 276 kcal'dir. 50 gr olan paketteki 1 parçanın kalorisi ise yaklaşık 16,56 kcal'dir. Ürün 10 gramında 52 gram karbonhidrat, 4 gram lif, 8 gram protein, 34 gram yağ, 15 gram doymul yağ, 0,52 gram tuz ve 48 gram şeker bulunur. Antep fıstığı ile sütlü çikolatayı başarılı bir şekilde dengeleyen draje, eşsiz bir lezzet arayışında olanların ilgisini çekiyor. Taze Antep fıstıklarının kaliteli sütlü çikolatayla bir araya gelmesiyle oluşan Nestle Damak draje,

 

Nestle Damak Draje 50 gr Lezzeti Nasıldır?

 

Nestle Damak draje 50 gr, genel olarak Antep fıstığının etrafının sütlü çikolata ile kaplanmasının ardından soğutulması sonucu üretilmiştir. Sütlü çikolata, Antep fıstığıyla uyumlu bir lezzet yakalayarak ortaya herkesin hoşuna gidebilecek bir tat ortaya çıkarır. Antep fıstığının tazeliği ve çikolatanın ideal tatlılığını bir araya getirdiğinde ona bir tüketebileceğiniz bir lezzet ortaya çıkarır. Nestle Damak draje, sevilen iki malzemeyi bir araya getirebilir çocuklardan büyüklere kadar herkesin beğenebileceği bir lezzet ortaya koyuyor. Drajenin içinde bulunan Antep fıstıkları kavrulduğu için çikolataya ayrı bir tat katar. Kavrulmuş Antep fıstıklarının drajeye kazandırdığı lezzet, günlük kullanımı kuruyemiş tüketmekten hoşlanan kullanıcıları de sahipleniyor.

 

Nestle Damak Draje 50 gr Nasıl ve Nerede Saklanmalı?

 

Nestle Damak draje 50 gr, serin yerlerde ve güneşten uzak noktalarda muhafaza edilmelidir. Yüksek sıcaklığa maruz kaldığında drajelerin etrafındaki çikolata eriyebilir ve sonucunda lezzetinde kayıplar yaşanabilir. Drajelerin lezzetinden tam anlamıyla faydalanmak için saklamak istiyorsanız, uygun ortamlarda saklamanız gerekir. Nestle Damak Draje 50 gr seçeneklerine uygun fiyat ayrıcalığıyla Avansas üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Nestle Damak Draje 50 gr
49,87 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.