Ürün Kodu: 62859
Ürün Barkodu: 8698794830754

Marka : Rulopak

Product State: A0

Rulopak R-2201 Sensörlü Klozet Rulosu 12 Adet

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Sensörlü Klozet Rulosu
  • Extra Hijyen Sağlar
  • Her Rulo 80 Kullanımlık
  • 1 Koli 12 Adet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Rulopak Klozet Rulosu Özellikleri
ModelR2201
Ölçü90×105×90 mm
Ağırlık0.22 kg
DurumSensörlü
AdetKoli İçi 12 Adet

 

Her Rulo 80 Kullanımlık

Günlük hayatımızın çoğu dışarıda geçmektedir. Her insanın doğal olarak oluşan ihtiyaçları vardır. Bu neden ile gün içerisinde sağlık ve hijyen arayışında olması oldukça normaldir. Rulopak R-2201 sensörlü klozet rulosu sizlere ihtiyacınız olan temizliği ve hijyeni sunmaktadır. Sensörlü yapısı ile el değdirmenize gerek kalmayan ürün, herhangi bir hastalık bulaşma riskini de en aza indirir. Özellikle kalabalık ortamlarda dikkat edilmesi gereken tuvalet temizliği sensörlü klozet rulosu sayesinde daha kolay bir hale geliyor. 12’li koli olan bu üründe bulunan tek rulo 80 kullanımlıktır. Gün içerisinde fazla kişinin kullandığı lavabolarda sensörlü klozet rulosunun kullanılması hem tasarruf açısından hem de sağlık açısından önem kazanmaktadır. Antistatik olması sayesinde tene yapışmamaktadır.

 Rulopak Sensörlü Klozet Rulosu Sağlıklı mıdır? 

Rulo kesme zorunluluğu bırakmayan Rulopak klozet rulosu, sensörlü yapısı ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Hastalığın bulaşma ihtimalinin yüksek olduğu hastaneler, alışveriş merkezleri, restoran gibi alanlarda kullanılabilen sensörlü klozet rulosu hijyen açısından üst düzey bir kolaylık sağlıyor. Hastalık bulaşma riski günümüzde artmıştır. Sensörlü olması nedeni ile kullanıcılar ellerini değdirmeden ihtiyaçlarını giderebilmektedirler. Bu durum hijyen bakımından güvenilirliğin artmasını sağlıyor. Ayrıca ürünün üretiminde antibakteriyel malzemeler de kullanılmaktadır. Bu sayede bünyesinde bakteri barındırmaz. Kullanıcıya el değmemiş temiz bir kullanım rahatlığı sunar.

 Rulopak Sensörlü Klozet Rulosu Kullanımı Kolay mıdır? 

Rulopak sensörlü klozet rulosu son derece kolay bir şekilde kullanılır. Günümüzde hızlı bir şekilde gelişen teknoloji sayesinde günlük yaşamımızın her alanında teknolojik gelişmeyi görmemiz mümkündür. Hayatımıza kolaylık katan teknoloji, klozet rulosunda da kendini göstermiştir. Oldukça geniş kullanım alanına sahip olan bu ürüne hastanelerde, otellerde, restoranlarda ya da iş yerlerinde rastlamamız mümkündür. Sensörlü yapısı ile elinizi değdirmenize gerek kalmayan butona elinizi yaklaştırdığında kullanılmış olan malzemeyi yok ederek yerine kullanılmamış olan yeni bir malzeme serer. Hijyenik ve yeni bir yere oturmanın rahatlığı sayesinde herhangi bir hastalık ya da bakteri bulaşımının da önüne geçer. Klozet kağanın etrafında bulunan mikrocomputer motor ile hareket halinde bulunan bir mekanizma bulunur. Kolay bir kullanım ve üst düzey bir hijyen sunan Rulopak sensörlü klozet kapağı, sizlere güvenli bir hijyen alanı sunmaktadır. Günlük hayatımızın her kısmında karşımıza çıkan tuvalet temizliği, oldukça önem taşımaktadır. Bunu göz önünde bulundurarak ürün üreten Rulopak, sensörlü klozet kapağı ile sizlerin sağlığına önem vermektedir.

 Rulopak Sensörlü Klozet Rulosu Uygun Fiyatlı mıdır? 

Günlük yaşantımızda birçok kalabalık ortamda bulunabiliyoruz. Bu ortamlarda bulunan lavabolarda gereksiz yere tuvalet kâğıdı ya da havlu kâğıt israfı da yapılıyor. Rulopak sensörlü klozet rulosu sayesinde gereksiz yere tuvalet kâğıdı ya da havlu kâğıt kullanımının önüne geçebilirsiniz. Sunmuş olduğu özellikler ve kaliteli, hijyenik yapısı ile oldukça uygun fiyatlıdır. Ürün, içerisinde 12 adet rulo bulundurmaktadır. Bu kaliteye ve bu hijyene göre oldukça uygun olan ürün kullanım açısından oldukça ekonomiktir. Ürünü kullanmaya başladığınız andan itibaren gözle görülür bir tasarruf sağlayabilmeniz mümkündür. Ayrıca kullanan kişilerin sağlığını göz önünde bulunduran bu ürün sayesinde kullanan kişiler oldukça memnun ve güvende hissedecektir. Hijyenik ve avantajlı olan bu ürüne sizde kolayca sahip olabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız ürününüz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Rulopak R-2201 Sensörlü Klozet Rulosu 12 Adet
Birim Fiyat = 55,79 TL
669,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.