Vileda Bulaşık Süngeri

Toplam 10 sonuç

Mutfaktaki temizlik sürenizi kısaltacak ve işinizi kolaylaştıracak bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız Vileda bulaşık süngerleri ile tanışmanın vakti gelmiş demektir. Bulaşık süngeri deyince akla tek tip gelse de Vileda’nın aslında şaşırtıcı derecede geniş bir sünger yelpazesi ve her çeşidin kendine özgü güçlü yönleri var. Temizlik deyince akla ilk gelen marka olan Vileda’nın bulaşık süngeri çeşitlerini inceleyerek Avansas ayrıcalığı ile satın alabilir, mutfaktaki temizlik sürenizi kısaltabilir ve işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Vileda Bulaşık Süngerleri ile Etkin Temizlik

Her keyifli sofranın bir de bulaşığı var değil mi? Bulaşık mutfakta geçirilen vaktin belki de en tatsız kısmı ama üzülmeyin Vileda ile kirli bulaşıkların temizliği de artık çok kolay! Bulaşık süngeri deyip geçmeyin, her zaman lavabonuzun yanında elinizin altında duran bu küçük süngerler mutfak temizliğin konusunda sandığınızdan daha büyük rol oynuyor. Kullanım amacına göre birçok farklı çeşit mevcut, temizlik konusunda yılların deneyimli markası Vileda,  farklı ihtiyaçlara uygun olarak ürettiği bulaşık süngeri çeşitleri ile bu konuda da da bir numaralı tercihiniz olacak. Teflon tavalarınızın, tencerelerinizin veya yemek tabaklarınızın üzerindeki yemek artıklarınızı kolaylıkla temizlemenizi sağlayan bulaşık süngerleri, mutfak gereçlerinizin üzerinde kesinlikle iz bırakmaz. Vileda bulaşık süngerleri arasında yer alan ürünlerin özelliklerini inceleyerek ihtiyacınız olan bulaşık süngerini seçebilir, en uygun fiyat ve hızlı teslimat garantisiyle Avansas ayrıcalığının tadını çıkararak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz!

Çoklu Paketler ile Ekonomik Kullanım

Vileda’nın 5’li, 8’li ve 10’lu setlerden oluşan ekonomik paketleri, hem mutfağınıza hem de cüzdanınıza dost! Değişik renklerde ve farklı yüzeylerin temizliğine uygun olarak üretilen bulaşık süngerleri, uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Eğer bulaşık süngeri olmadan yapamam diyenlerdenseniz hemen her öğünden sonra kullanacağınız bulaşık süngerlerini satın alırken ekonomik paketleri tercih edebilirsiniz.

Vileda Bulaşık Süngerleri ile Temizlik Çok Kolay

Bulaşık temizliğini çok daha pratik bir biçimde yapmak istiyor ve mutfaktaki zamanınızı verimli kullanmak istiyorsanız Vileda bulaşık süngerleri ile tanışmanın tam zamanı! Farklı sünger tiplerine sahip Vileda bulaşık süngerlerini inceleyerek ihtiyacınıza en uygun süngeri seçerek satın alabilirsiniz.

  • Vileda Çelik Bulaşık Teli: Bulaşıkları makineye yerleştirdiniz tam her şey bitti sanarken ocaktaki büyük tencereler mi gözünüze takıldı? İçinde inatçı yemek kalıntıları olsa bu büyük tencereler canınızı sıkmasın, doğru malzemeleri kullanırsanız bir çırpıda bu inatçı kirlerden kurtulmak mümkün! Vileda çelik bulaşık teli size inatçı kirleri ve yemek artıklarını bir çırpıda söküp atabileceğiniz yüksek hijyene sahip mükemmel bir temizlik imkânı sunuyor. Bu ürünü 3 al 2 öde seçeneği ile hemen Avansas’tan sipariş verebilirsiniz.
  • Vileda Power Pad: Yalnızca süngerin işinize yaramadığı durumlarda yardımınıza koşan bir diğer ürün de Vileda Power Pad. Avansas’ta 2’li paket seçeneği ile bulabileceğiniz bu ürün size süngerin kullanım kolaylığını ve çeliğin gücünü aynı anda sunuyor. 5 çelik gücünde ekstra dayanıklı Vileda Power Pad ile üstesinden gelemeyeceğiniz bulaşık yok! Üstün temizlik performansı ve uzun süreli kullanım garantisi ile kesinlikle mutfaktaki gücünüz olmaya aday bir ürün.
  • Vileda Ultra Çizmez Sünger: Özellikle teflon tavalarda ve hassas yüzeylerde kalan yemek artıklarını temizlemek zor, hele ki uzun süre temizlenmeden unutulduysa zorluk iki katına çıkıyor. Vileda ultra çizmez sünger ise hem sizi bu zorlu kalıntılardan kurtaracak kadar güçlü hem de tavanıza ya da yüzeylere zarar vermeyecek kadar narin bir ürün. Özellikle teflon tavalar için ideal olan ultra çizilmez sünger, Vileda'ya özel patentli bir buluşun ürünü olarak dikkat çekiyor.
  • Vileda Düz Sünger: Hemen her evde olan ve mucizevi bir temizlik sağlayan Vileda bulaşık süngerlerinden bir başkası dea düz sünger. Özellikle de uzun süreli kullanımlar için ideal olduğu bilinen bu ürünün, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacağından emin olabilirsiniz. Tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılan düz sünger, sahip olduğu kaliteli materyal aracılığı ile kirli alanların çabucak temizlenmesine olanak tanır. Vileda düz süngeri Avansas’ta 8’li ve 5’li ekonomik paketler halinde bulabilirsiniz.
  • Vileda Oluklu Sünger: Yalnızca mutfakta değil banyo ve balkon gibi alanlarda da kullanım için ideal bir temizlik ürünü olan oluklu süngerler, yüzeylerde bulunan kirlerin kolaylıkla temizlenmesine yardımcı olur. Temizlenen yüzeyde herhangi bir toz ya da parça da bırakmayan Vileda oluklu sünger seçenekleri, özellikle de temizliğin en zor olduğu alanlardan biri olan banyolarda bulunan kiri anında yok eder. Suyu kaliteli ve ergonomik süngerine hapsederek temizliği oldukça pratik hale getiren Vileda oluklu süngeri Avansas’ta 8’li ve 5’li paketler halinde bulabilirsiniz.