Ürün Kodu: 61135
Ürün Barkodu: 4549441006999

Marka : Artline

Product State: A0

Artline Epf-243 Supreme Kaligrafi Kalemi 3 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Polyester fiber 3 mm uç
  • Dekoratif yazı ve çizimlere uygun
  • 350 m yazım kapasitesi
  • Su bazlı pigment mürekkep
  • Kağıdın arkasına geçmez

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Okulda veya iş yerlerinde not almak, kalem ve defter sahibi olmak çok önemlidir. Gelişen teknoloji ile kağıt ve kalem önemini yitirmiş gibi dursa da aslında hala mühim öğelerdir. Kırtasiye malzemeleri günlük hayatımızda büyük bir yere sahiptir. Bu ürünlere, her yaştan ve meslekten insan için ihtiyaç vardır.

Artline Epf-243 3 mm Supreme kaligrafi kalemi genel olarak dekoratif yazı ve çizimler için idealdir. Ayrıca zarif stilli sayesinde karakteristik bir el yazısı için de kullanılabilir. Polyester fiber 3 mm ucu sayesinde pürüzsüz ve hassas bir yazma-çizme deneyimi sağlar.

Aynı zamanda, kaligrafi kalemleri grubunun en hafif kalemidir. Bu sayede uzun süre yazı yazmak ve çizim yapmak için mükemmeldir. Su bazlı pigment mürekkebi, ışığa dayanıklı ve çabuk kuruyan bir siyah ton verir. Çizim yaparken veya yazı yazarken kâğıdınızın arkasına geçmez. Artline 3 mm kaligrafi kalemi 350 metre yazım kapasitesi ile uzun ömürlüdür. Tek kullanımlıktır ve yeniden doldurulup kullanılamaz.

 

  
MarkaArtline
Mürekkep rengiSiyah
Çizgi kalınlığı3 mm
Kağıdın arkasına geçmezEVET
Solma, dağılma yapmazEVET

 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Ele Rahat Oturur Mu?

Sertifikalara, düğün davetiyelerine isim yazmanız veya mükemmel bir kart tasarlamanız gerektiğinde Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi yaratıcı olmanızı sağlar. Her yaştan insana hitap edebilen ürün, yeri geldiğinde keyifli bir eğlence aracı haline gelebilmektedir.

Yazı yazarken rahat ve doğru bir kontrol için mutlaka elinize tam oturan bir kalem tercih edilmelidir. Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi; kontrol, verimlilik ve konforu en üst düzeye çıkarmak için pürüzsüz bir gövdeye ve oyuntulu kavrama bölgesine sahiptir. Bu sayede ele rahatça oturur ve dekoratif yazı, çizim esnasında elden kaymaz. Projenizi başarılı kılmak için ihtiyacınız olan tek ürün Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi olacaktır

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Kaliteli Midir?

Artline Supreme kaligrafi kaleminin 3 mm kalınlığa sahip özel bir uç kalitesiyle çeşitli dekoratif yazılar üretebilirsiniz. Bu kaligrafi kalemi ile bir davet kağıdına veya mektuba son bir dokunuş ekleyerek ona farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. 

Ayrıca ürün yüksek kalitesi sayesinde sevdikleriniz için de düşünceli bir hediye alternatifi olabilir. Kalitesiyle kendini kanıtlamış olduğundan hem okul hem de iş hayatında en çok sevilen ve tercih edilen üründür.

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Kolay Deforme Olur Mu?

Harfleri ve kelimeleri sanat eserlerine dönüştürmek için ihtiyacınız olan tek şey bir kaligrafi kalemidir. Doğru bir kalem ve biraz pratikle yazınızı sıradanlıktan muhteşemliğe taşımak için profesyonel olmanıza gerek kalmaz. Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi sayfa üzerinde zahmetsizce kayar. Aynı zamanda kağıtta pürüzsüz, serbest akan çizgiler oluşturan yüksek kaliteli kalın bir uca sahiptir. 

Kare kesimli polyester ucu ve kenarında bulunan metal çerçeve kalem ucunu korur ve bozulmasını engeller. Artline 3 mm Supreme kaligrafi kaleminin polyester ucu kolay deforme olmadığı için yazı ve çizim için idealdir. Kare ucu sayesinde düz kenarlarda da rahatlıkla kullanılabilir. 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kaleminin Mürekkebi Solma ve Dağılma Yapar Mı?

Artline 3 mm Supreme kaligrafi kaleminin yoğun su bazlı boya mürekkebi, her kâğıtta canlı çizgiler elde edilmesini sağlar. Yüksek performanslı mürekkebi solma yapmaz. Su ve leke direnci en yüksek noktadır. Bu sayede mürekkebin dağılması gibi bir problemle karşılaşılmaz. Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi, mürekkebinin bitiş anına kadar aynı canlılık ve netlikte çizgiler çizer.

Avansas ile kırtasiye ve ofis malzemesi alanında binlerce ürün arasından istediğiniz ihtiyaca göre alışveriş yapabilirsiniz. Çevrimiçi alışveriş sayesinde bu ürünleri satın alırken evden çıkmanıza gerek kalmaz. Görmeden almak sizin için bir problem teşkil etmez. Aksine zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Avansas’ın sunmuş olduğu güvenilir alışveriş deneyimi ile tek veya toptan alışveriş imkanına erişebilirsiniz. Uzun ömürlü, uygun fiyatlı ve sağlıklı ürün tercihlerinizi en kısa zamanda evinize teslim etmek için Avansas durmaksızın çalışır. Birinci sınıf ürün yelpazemizden ihtiyacınıza uygun olan ürünü belirleyip alışverişe başlayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline Epf-243 Supreme Kaligrafi Kalemi 3 mm Siyah
67,93 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.