Ürün Kodu: 73768
Ürün Barkodu: 3086123419650

Marka : BIC

Product State: A0

Bic Intensity Fineliner Kalem 0.4 mm Yeşil

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı ince 0.4 mm keçe uç
  • Su bazlıdır
  • Akıcı mürekkep
  • Bulaşma yapmaz
  • Yeşil renk

Ürün Hakkında

Bic Intensity Fineliner Keçeli Kalem 0,4 mm Yeşil Özellikleri Nelerdir?

 

Bic Intensity Fineliner Keçeli Kalem 0,4 mm Yeşil Özellikleri 
Uç Kalınlığı0,4 mm
Uç TürüKeçe Uç
RenkYeşil
Mürekkep TürüAkıcı Mürekkep
YapısıSu Bazlı
Bulaşmama ÖzelliğiVar
Çizim, Yazma, DoodlingUygun

 

 

Bic Intensity Fineliner 0,4 mm, su bazlı bir kalemdir. Karalama, çizim, yazı gibi işlerde kullanılabilmektedir. Çeşitli kullanım alanı sayesinde iş yerlerinde ve ofislerde de sıklıkla tercih edilmektedir. İnce keçe ucu sayesinde istenilen çizgiyi, yazıyı ve şekli detaylı bir şekilde kâğıda dökmenize yardımcı olur. Yeşil renge sahip olan Bic Intensity Fineliner kalem resim ve tasarım gibi uygulamalarda da renginin canlılığı ile kendini belli etmektedir. Kullanım esnasında su bazlı olması ve akıcı mürekkep türü sayesinde kâğıda herhangi bir akıtma ve lekeme yapmaz. Ofis, iş yeri, çizim, karalama ve yazı çeşitleri uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Geniş kullanım alanına sahip olan ve her uygulama için uygun olan Bic Intensity Fineliner yeşil keçe uçlu kalemi avansas.com adresinden sipariş edebilirsiniz.

 

Bic Intensity Fineliner Keçeli Kalem 0,4 mm Kaliteli midir?

 

Kırtasiye araç ve gereçleri kapsamında tüm ürünlerinin oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu bilinen Bic Intensity, yeşil 0,4 mm keçeli yeşil kalemi de sıklıkla alıcıları tarafından tercih edilmektedir. Tasarımı sayesinde kullanırken ele rahat bir şekilde oturması ve yapımında kullanılan kaliteli materyalleri sayesinde akıtma, iz yapma ve ele bulaşma gibi sorunlar yaşatmamaktadır. Geniş kullanım alanına sahip olan Bic Intensity Fineliner kalem bütün kalite standartlarına uygun bir şekilde üretilmiştir. Renginin canlı olması ve bu canlılığı uygulanan zemin üzerinde de devam ettirmesi nedeni ile tasarımlarda, çizimlerde ve teknik çizimlerde de rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

Bic Intensity Fineliner Keçeli Kalem 0.4 mm Yeşil Uzun Ömürlü müdür?

 

Bic Intensity Fineliner yeşil keçeli kalem yazı, çizim gibi birçok alanda kullanılabilmektedir. Kullanım sırasında ise ele iyi bir şekilde oturması, kaymaması ve akıtmaması gibi özelliklerinin yanı sıra canlı rengiyle tek harekette istenilen sonucu vermektedir. Renk kalitesi ile aynı yazının veya çizimin üstenden geçmenize gerek kalmadan tasarımlarınızı ve yazılarınızı kâğıda geçirebilirsiniz. Akıtma yapmayan Bic Intensity Fineliner kalem alıcılarını oldukça uzun ömürlü bir kullanım süresi yaşatmaktadır. Üretiminde kullanılan kaliteli materyalleri ve akıllı tasarımı sayesinde ne kadar kullanılırsa kullanılsın ucu deformasyona uğramamaktadır. Çalışma ve ofis gibi kalemlerin sıklıkla kullanıldığı iş yerlerinde de çokça tercih edilmektedir. Sizde akıtmayan canlı renklere sahip olan keçe uçlu Bic Intensity Fineliner kalem sahibi olabilmek için siparişinizi verebilirsiniz.

 

Bic Intensity Fineliner Keçeli Kalem 0,4 mm Yeşil Renkleri Canlı mıdır?

 

Özellikle keçe uçlu kalemlerde görünen rengin kullanılan kâğıt üzerine veya kâğıt türevi başka zeminin üzerine silik bir şekilde geçmesi oldukça can sıkıcı bir durumdur. Bu durum nedeni ile yapılan çizimin veya yazının üzerinden tekrar geçilmesi ve boyanması gerekmektedir, tekrarlanan boyama ve yazı işi ise kaleminizin pigmentinin ve mürekkebinin çok çabuk bir şekilde tükenmesine ve zaman kaybına neden olabilmektedir. Bic Intensity Fineliner yeşil keçe uçlu kalem ise tek harekette bütün canlılığı ile kâğıda geçebilmektedir. Bic Intensity Fineliner kalem ile yazınızın ve çiziminiz üstenden tekrar geçmenize neden olmaz ve böylelikle kaleminizin kullanım süresi artarken zaman kaybı yaşamadan tasarım ve yazılarınızı rahatlıkla sayfalara, kâğıtlara dökebilirsiniz. Bic Intensity Fineliner yeşil keçe uçlu kalem siparişinizi Avansas güvencesi ile gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesine özel 1 iş günü teslimat fırsatından yararlanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic Intensity Fineliner Kalem 0.4 mm Yeşil
25,38 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.