Lipton Bitki Çayı

Toplam 11 sonuç

Geleneksel çaylara çekici bir alternatif sunan Lipton bitki çayları,  özellikle sağlıksal yararları, ferahlatıcı ve canlandırıcı olması sebebiyle tercih edilir. Kolay demlenmesi ve tadını hızla suya vermesi, bitki çayı sevenlere rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlar. Paket içeriği 20’li olan 32 gram’lık tek kullanımlık bitki çayları, dört tarafı kapalı zarflardan oluşur ve böylece çayın tazeliğini uzun süre koruması sağlanır.

Damak Tadınıza En Uygun Lipton Bitki Çaylarını Keşfedin

Lipton bitki çayları, aralarından seçim yapabileceğiniz her türlü damak tadına uygun birçok lezzet ile birlikte gelir. Tüm bu lezzetler arasından sizin için ideal bitki çayını bulmak için aşağıdaki Lipton bitki çayı çeşitlerini inceleyebilirsiniz:

Lipton Kuşburnu Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde kuşburnu bitkisi bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Kuşburnu Bardak Poşet Çay”, C vitamini deposu olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Zencefil Limon Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde limon otu, meyan kökü, portakal yaprakları, %1 limon kabuğu ve %14 oranında zencefil bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Zencefil Limon Bardak Poşet Çay” özellikle zinde hissetmenize yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Rezene Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde %90 oranında rezene, %7 oranında bahçe nanesi ve %3 oranında da nane bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Rezene Bardak Poşet Çay” A ve C vitamini deposu olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Limonlu Yeşil Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde %5 oranında limon kabuğu, taze yeşil çay yaprakları ve hoş kokulu aroma vericiler bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Limonlu Yeşil Bardak Poşet Çay” özellikle güçlü antioksidan özelliği ile çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Bergamotlu Yeşil Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde yeşil çay ve bergamot aroması bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Bergamotlu Yeşil Bardak Poşet Çay” yüksek miktarda içerdiği antioksidan ile çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Slim Plus Kiraz Saplı Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde sinameki yaprağı, kiraz sapı, biberiye yaprağı, huş ağacı yaprağı, fundalık otu, böğürtlen yaprağı, aroma vericiler, rezene, mate yaprağı ve şeker otu yaprakları bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Slim Plus Kiraz Saplı Bardak Poşet Çay” özellikle diyet ve spor yapan kişilere yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Slim Plus Kayısılı Bardak Poşet Çay

%100 bitkisel içeriğinde sinameki yaprağı, böğürtlen yaprağı, aroma vericiler, mate yaprağı, biberiye, rezene, fundalık çiçeği, kiraz sapı, şeker otu, maydanoz, acai suyu konsantresi ve %0.5 oranında kayısı bulunan ve vitamin zenginliğini yitirmeden belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilen tek kullanımlık “Lipton Slim Plus Kayısılı Bardak Poşet Çay” özellikle formda kalmak isteyenlerin için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Ihlamur Bardak Poşet Çay

Özellikle soğuk havaların vazgeçilmezi olan tek kullanımlık “Lipton Ihlamur Bardak Poşet Çay”, rahatlatıcı ve kendine has aromasıyla kış günlerinde vücudun direncinin artmasını sağlar ve hastalıklara karşı korunmanıza yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Adaçayı Bardak Poşet Çay

Vitamin ve mineraller açısından oldukça zengin bir bitki olan adaçayının toz formuna getirilmesi ile elde edilen tek kullanımlık “Lipton Adaçayı Bardak Poşet Çay”, özellikle gün içinde yaşadığınız stres, yorgunluk ve gerginliği üzerinizden atmanıza yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Nane Limon Bardak Poşet Çay

Yaz kış demeden en çok tüketilen bitki çaylarından biri olan tek kullanımlık “Lipton Nane Limon Bardak Poşet Çay”, içeriğindeki limon otu, kıvırcık nane (%33) ve limon kabuğu (%6) ile özellikle ferahlamanıza ve sakinleşmenize yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Sade Yeşil Bardak Poşet Çay

Siyah çayın üretim aşamasında belirli işlemlerden geçirilerek toz forma getirilmesi ile elde edilen tek kullanımlık “Lipton Sade Yeşil Bardak Poşet Çay”, özellikle metabolizmayı hızlandırdığı için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Papatya Bardak Poşet Çay

Papatyanın kendine has kokusuyla gevşemenize olanak tanıyan tek kullanımlık “Lipton Papatya Bardak Poşet Çay”, özellikle sakinlik  verdiği ve gevşemenize yardımcı olduğu için çok fazla tercih edilen bir bitki çayıdır.

Lipton Bitki Çayı Nasıl Yapılır?

Lipton bitki çayını demlemek için tek yapmanız gereken 200 ml. bir bardağın ya da fincanın içine Lipton bitki çayını koymak, üzerine kaynamış su eklemek ve istediğiniz demi elde etmek için bardak poşetleri yaklaşık 2 dakika fincanınızda tutmaktır. Daha yoğun bir tat istiyorsanız, çayı 2-3 dakika daha demlemeye bırakabilirsiniz. Siz de Lipton’un bitkisel lezzet dünyasını keşfetmek isterseniz, uygun fiyatlı bitki çayı çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.