Ürün Kodu: 71469
Ürün Barkodu: 4004764018574

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 750 Boya Marker Kalem Mor

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-4 mm uç kalınlığı
  • Tüm yüzeylere uygun
  • Yuvarlak uç
  • Isıya dayanıklı mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Edding 750 Boya Markörü Kalem Özellikleri
Ürün RengiMor
Ürün Gövde MateryaliAlüminyum
Uç ŞekliYuvarlak Uç
Uç Kalınlığı2-4 Mm
Uç DeğişimiHayır
UygunlukTüm Yüzeyler
Isıya Dayanıklılık1000 °c'ye Kadar
KalıcılıkYüzey Üzerinden Silinmez
Su Geçirmez ÖzellikBulunur

Edding 750 boya markörü kalem,tüm yüzeyler üzerinde uzun süre kalıcı, yüksek kapatıcılık sağlayan üstün kalite mürekkebi ile ön plana çıkar. Birçok çevre şartlarına dayanıklılık testine tabi tutulan kalem, kullanıldığı her alanda en iyi performansı gösterecek şekilde imal edilmiştir. Açık renkli yüzeylerin aksine koyu renkli yüzeyler üzerinde de etkin sonuçlar vermesi nedeniyle çok yönlü kullanım alanı sunar.

 Edding 750 Boya Markörü Kalem Kalıcı mıdır?

Ürün pürüzlü, cilalı, mat gibi uygulandığı yüzey özelliklerinden etkilenmez; her tür yüzey üzerinde aynı nitelikli sonucu verir. Aynı zamanda cam, plastik, metal gibi farklı materyallerden oluşan yüzeyler üzerinde tutunarak yüksek kapatıcılık sağlar. Uygulandığı yüzey üzerinde mürekkep dağılma yapmadan kolayca kurur. Yüksek sıcaklığa maruz kalan bazı malzemelerin etiketlenmesinde rahatlıkla kullanılabilir çünkü mürekkep 1000 °C sıcaklığa kadar yüzeyde görünür kalır. Mürekkep çok çeşitli hava koşullarında aynı performansı gösterir ve solmaya, silinmeye karşı dirençlidir. Mor rengin yoğun pigmenti sayesinde görsel olarak canlı bir görüntü sunar. Birden çok yüzey üzerinde etkili sonuçlar vermesi nedeniyle endüstri ve üretim yerlerinde kullanım için uygundur.

Yuvarlak 2-4 mm’lik ucu rahat uygulama sağlar, mürekkebin uç üzerinden yüzeye akışı kolayca kontrol edilebilir. Ayrıca yüzey üzerinde geniş alanları doldurmak ve detaylandırmak için ideal kalınlıktadır. Mürekkep güvenlidir, ksilen ve toluen içermez, toksik değildir. Üstün kaliteli alüminyum kaplı gövdesi darbeye bağlı kırılma ve mürekkep dağılmasına karşı güven sunar. Mor rengi, kullanışlı tasarımı ve boya benzeri üstün kalite mürekkebi sıklıkla tercih edilmesinin nedenleridir. Uygulanan yüzey suya tutulabilir, mürekkep su geçirmezdir. Bu nedenle yazı, çizim veya işaretlemenin canlı ve opak renginde herhangi bir solma ve aşınma görülmez.

 Edding 750 Boya Markörü Kalem Kullanışlı mıdır?

Ürün kullanımı oldukça pratiktir. Kullanılmadan önce çalkalanır ve markör ucuna bir kâğıt parçası yerleştirilerek mürekkep uca akıncaya kadar aşağı yukarı hareketle pompalanır. Mürekkep çabuk kuruduğu için kullanıldıktan hemen sonra kapağı kapatılmalı, yatay biçimde muhafaza edilmelidir. Edding 750 boya markörü kalem mor özellikleri ile uzun süre canlı ve kalıcı renkler sunar. Mürekkep ışığa karşı dayanıklıdır ve yüzeyde dağılma göstermez. Mükemmel sonuçlar elde etmek için ürün kapağının açılarak uygulanması yeterlidir. Hızlı ve pratik çözümler sunan kalem, hafif kokuludur. Yüzeyde mürekkep taşmasına bağlı lekelenme oluşturmaz. Sizlerde taş, seramik, cam, porselen, metal, plastik, kâğıt, ahşap, kanvas, kumaş ve deri gibi birçok yüzey üzerinde hayal gücünüzü profesyonel kalite ile birleştirebilirsiniz.

Edding 750 Boya Markörü Kalem Mürekkebi Güvenli midir?

Kalem ksilen ve toluen içermeyen formülü ile güvenli bir kullanım sağlar. Niteliksel olarak en iyi özellikleri sağlaması için çevre koşullarına dayanıklı özel formüle edilen mürekkebi toksik değildir. Yuvarlak ucu uzun kullanımlar sonucu bile deforme olmaz. Kalem kapağı kapalı tutulduğunda kuruma ve markör ucunda mürekkep tıkanması gözlenmez.

Sizlerde her türlü çevre koşullarına dayanıklıEdding 750 boya markörü kalem fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, uygun fiyatlı mükemmel performans gösteren kalemlere avansas.com üzerinden erişebilirsiniz. Eğer sizler de hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde belirtmiş olduğunuz adresinize özenle teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 750 Boya Marker Kalem Mor
98,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.