Ürün Kodu: 95436
Ürün Barkodu: 8681949010613

Marka : Inca

Product State: A7

Inca IHD-21 Ultra HD 8K 2 Metre HDMI Kablo

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ultra HD 8K uyumlu
  • 2 Metre Uzunluk

Ürün Hakkında

Inca ihd-21 hdmi to hdmi 2.1v 8k 2 metre kablo

detay-1

INCA ile Ultra HD görüntü ve ses kalitesinin yanında 3D ve ağ desteği de sunan yeni HDMI v2.1 standardı evinize geliyor. 7680x4320 çözünürlükte , Inca IHD-21 HDMI V2.1 kablo; 8K LED / OLED / Curved / 3D LED / Plazma TV'ler, Hi-Fi sistemler, yeni nesil oyun konsolları, ev sinema sistemleri, medya oynatıcılar ve projeksiyonlarda çok yüksek görüntü ve ses kalitesini kayıpsız olarak sunar. TV'nizde yüksek kaliteli görüntü ve ses ile gerçekliği dize getirecek, sinema salonunu keyfini evinize getireceksiniz.

detay-1

INCA IHD-21 HDMI kablo HDMI v2.1 standartına sahip Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips, Sharp ve diğer önde gelen TV markaları ile tam uyumludur. Sony PXW-FS7 XDCAM, PXW-Z100 gibi 8K Profesyonel kameraların veya Panasonic DMP-BDT360, DMP-BDT260 gibi blu-ray oynatıcıların HDMI 2.1 çıkışlarından çıkacak 8k@120hz sinyalleri TV'nize kusursuz aktarabileceksiniz. TV'nizin ekranından çıkacak kalitede spor programları, belgesel, dizi ve sinema filmlerini izlemek ve teknolojiyi bugünden evinize getirmek için INCA HDMI v2.1 kablo size yeter!

detay-1

INCA HDMI v2.1 kablo kendinden önce gelen HDMI kabloların sunduğu 10 Gbps maksimum veri transferini neredeyse dörde katlayarak toplamda 48Gbps'lik bir hıza ulaşır. Üstün veri transferi için yüksek kaliteli saf bakır kablodan yapılan INCA HDMI v2.1kablo ile yüksek kaliteli içeriği takılmalar yaşamdan yüksek akıcılık ile HDMI alıcınızdan 4K ve 8K TV'nize aktaracaksınız.

detay-1

Sinema salonları ve gelişmiş ev sinema sistemlerinin sahip olduğu 7.1 kanal-192KHz ses desteği yerini gerçeğe en yakın 32 kanal-1536KHz ses deneyimine bırakıyor. INCA HDMI v2.1 kablonun sunduğu 600MHz bant genişliği ile Dolby ATMOS, Dolby True HD ve DTS-HD Master Audio gibi üstün ses standartlarında veri aktarımı ve 2160p çözünürlükte video aktarımını kolayca mümkün kılmaktadır. Bu sayede Denon AVR-X4100W, Marantz AV7702, Pioneer SC-85 gibi ev sinema sistemlerinden maksimum keyif alabilirsiniz.

detay-1

Gerçek sinema oranı 21:9 sadece HDMI 2.1 ile mümkün! Sinema filmlerinin pek çoğu 21:9 oranında çekilir. Bu sebeple 16:9 veya 16:10 TV ve monitörlerde filmleri izlerken üst ve altta siyah bantlar görünür. Oysa INCA HDMI v2.1 kablo kullanarak 8K çözünürlükteki 21:9 filmleri aktarabilmeniz mümkün olacak.

detay-1

INCA IHD-21 2,1, hdml en son güncelleme tarihidir ve 4k @60 ve 8k @120hz de dahil olmak üzere daha yüksek video ve oyunları HDMI kablo ile yüksek çözünürlükte akıcı oyun deneyimi yaşayın. Ten renkleri daha sıcak hale gelir, oyun içi öğeler gerçekçi dokulara sahip olur ve oyun ortamları hiç olmadığı kadar canlanır.

detay-1

 

Eski standartlara sahip HDMI kablolar RGB renk derinliği olarak 7680x4320 @120hz çözünürlükte kanal başına maksimum 12bit destek sunabilir. INCA HDMI v2.1 kablonun RGB 4:4:4 desteği sayesinde kanal başına 12 bit renk derinliğine kavuşacak ve 8K çözünürlükte 16.7 milyon yerine 68.7 milyara renge sahip olacaksınız. Derin renk (Deep Color) desteği ile her rengin her tonunu capcanlı görebileceksiniz.

detay-1

 

INCA altın uçlu 2 metre HDMI v2.1 kablo yüksek iletkenlik gösteren altın kaplama uçlara ve iç bağlantı noktalarına sahiptir. Altın kaplama nem dolayısıyla oluşabilecek korozyon oluşumunu engellemekte ve düşük direnç sayesinde daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunmaktadır.

INCA IHD-21 HDMI v2.1 kablosu ile kısa HDMI kablonuza mahkûm olmayacak, 2 metre uzunluğu ile uydu alıcı, dvd player, profesyonel kamera, bilgisayar ve 8K medya oynatıcılarınız ile esnek bağlantı sağlayabileceksiniz. 

INCA HDMI v2.1 kablonun dış etkenlere karşı üst yüzeyinin dayanıklılığı ve esneklik için Örgü kaplama ile kaplanmıştır. Kırılmalara ve darbelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. Şık ve sağlam tasarımı ile televizyonunuzun arkasındaki görüntü kirliğini kaldıracaktır.

detay-1

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Inca IHD-21 Ultra HD 8K 2 Metre HDMI Kablo
683,98 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.