Ürün Kodu: 78302
Ürün Barkodu: 8691217017206

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 172 Çakma Makinesi Zımba Teli No:13/8 1000'li Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • No:13/8 zımba teli
  • 8 mm kalınlığa kadar zımbalama
  • 1000'li kutu
  • Galvaniz Kaplama
  • Sağlam ve Dayanıklı malzeme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

  
Adet1000 adet zımba teli
MateryalMetal
Kalınlık8 mm kalınlığında zımbalayabilir
TasarımSağlam ve dayanıklı tasarım
UyumÇakma zımba makineleriyle uyumlu
Ofis KullanımıUygun

 

 


Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu
, ofislerde ve evlerde rahatlıkla kullanılabilen, elinizdeki ürünleri kolayca ve kısa sürede zımbalamanıza imkan tanıyan, pratik bir üründür. Uzun süre kullanımda bile el yormayan ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Küçüktür ve rahatça taşınabilir bir yapıya sahiptir. Böylece dilediğiniz mekanlar arasında ürünü taşıyabilirsiniz. Hafif olması nedeniyle çantalarınızda ağırlık yapmaz ve sizlere rahat bir taşıma deneyimi sağlar. Resim tuval çalışmalarında, halıcılık, döşemecilik ve vitrin düzenlemesi kullanımı için uygundur.

 

Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

Oldukça kaliteli metal materyali kullanımı ile birlikte tasarlanmış ürün, kullanılan materyalin yapısı gereği oldukça dayanıklıdır. Uzun süreli kullanıma uygundur. Özellikle zımbalama yükü fazla olan ofislerin vazgeçilmezidir. Kısa sürede birçok malzemeyi zımbalama şansına erişirsiniz. Uygulanan yüksek güçlere karşı direnen sağlam yapısı, sizin sadık yoldaşınızdır. Güvenle kullanabilirsiniz. Üzerine konulduğu zeminin sarsılmalarına karşı koyabilir. Tual, halıcılık gibi farklı alanlarda da rahatlıkla üst düzey kalitesini hissederek kullanabilirsiniz. Denge prensibiyle zeminde kalan ürün, düşmelere karşı da çok dayanıklıdır. Parçalanmayan sert yapısı nedeniyle üst üste düşmelerde bile hasar almaz. Tamamen sağlamdır.

 

Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu’nun Kapasitesi Yeterli midir?

 

Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu, tasarlanış ve planlanış biçimiyle maksimum ürünü minimum sürede zımbalama prensibine dayanmaktadır. Bu nedenle tahta, halı, döşeme, kumaş gibi farklı ürünlerde 1000 adet zımba teli kapasitesiyle sizlere uzun ömürlü kullanım vaad eder. Kapasitesi yeterlidir. 

 

Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu Ergonomik midir?

 

En önemli uzuvlarınızdan biri olan elleriniz için özel olarak tasarlanmış malzemesi ve şekli sayesinde, metal kısmı elinizi kavrar ve zımba telinin elinizden düşmesini önler. Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu özellikleri kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmayı amaçlar. Birçok teste tabi tutulmuştur. Ergonomik yapısı sayesinde üretimde tam not almıştır. Bu nedenle ergonomik yapısının sağladığı rahatlık ile işlerinizi halledebilir, ofis hayatında konforla tanışabilirsiniz. Ev yaşamına da oldukça uygun olan taşınabilirliği sayesinde kumaşlarınızı, döşemelerinizi , halılarınızı ve tuvallerinizi kolayca zımbalayabilirsiniz.

 

Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu Hijyenik midir?

 

Hijyene oldukça dikkat edildiği için, silinebilir plastiği ile kolonya, ıslak mendil, dezenfektan gibi temizlik ürünleri ile temasında hiçbir sıkıntı yaratmaz. Üzerinde kir tutmayan bir tasarımı olduğu için sık sık temizlemenizi de gerektirmez. Yine de sık temizlenmede hiçbir sorun yaratmaz. İçiniz rahat edene kadar silebilir, dilediğinizce dezenfekte edebilirsiniz. Her türden malzemeye uygun olan bu ürünü dilediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz. Birçok farklı zeminde kullanım avantajı olan bu ürün aynı zamanda çok uygun fiyatlıdır. Böylece hem paranızdan hem de zamanınızdan tasarruf etmiş olursunuz. Dilediğiniz yerde ve şekilde kullanabilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. El yormayan ergonomik yapısı ve uzun yıllar kullanımıyla Mas 172 Çakma Makinesi Teli No:138 1000'li Kutu fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 172 Çakma Makinesi Zımba Teli No:13/8 1000'li Kutu
65,05 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.