Ürün Kodu: 83711
Ürün Barkodu: 4004675135858

Marka : Schneider

Product State: A0

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Lavanta

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-5 mm çizgi kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 400 m
  • Renk: Lavanta
  • Polipropilen gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Schneider
Model Job 150
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Lavanta
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2-5 mm
Mürekkep Su Bazlı Mürekkep
Yazım Kapasitesi 400 m
Ürün Boyutları 11,5x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 2

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?Evet
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Fosforlu kalem, hem iş hayatında hem de eğitim hayatında oldukça kullanışlı bir yere sahiptir. Üzerinde çalıştığınız belgelerin, dikkat çekilmesi gereken önemli kısımlarında ya da farklı renkler kullanarak kategorilere ayrılması gereken kısımlarında rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede daha sonra dönüp bakıldığı zaman kolayca istenilen bilgilere ulaşılabilir. Kalitesiyle ilgi çeken Schneider Job 150 fosforlu kalem de bu görevi ustalıkla yerine getirir.

Schneider Job 150 fosforlu kalem, 1-5 mm yazma kalınlığına sahiptir. Canlı lavanta rengi yazılara hem çok hoş bir görüntü verir hem de ilgi çekici hale getirir. Yüksek mürekkep kapasitesine sahip olan bu kalemi, uzun süre boyunca ilk günkü kalitede kullanabilirsiniz. 15.000 kelimelik vurgulama kapasitesi sayesinde oldukça avantajlıdır.

Schneider Job 150 fosforlu kalemin dayanıklı polipropilen malzemeden üretilmiş bir gövdesi vardır. Bu sağlam gövdesi ayrıca mürekkebin buharlaşmasını önleyen bir tasarıma sahiptir. Kaliteli ucu kolay kolay deforme olmaz.

Ucu son ana kadar rahat bir kullanım olanağı sunarak, yumuşak bir yazım deneyimi sunar. Her yaştan insana hitap eden memnuniyet garantili Schneider Job 150 fosforlu kalemi, uygun fiyatlarla satın almak için hemen web sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Schneider Job 150 Pastel Lavanta Fosforlu Kalem Rengi Canlı mıdır?

Schneider Job 150 fosforlu kalem serisinin en belirgin özelliği, birbirinden eşsiz, canlı renge sahip olmasıdır. Lavanta renkli mürekkebi ile yumuşak ve parlak bir yazım deneyimi sunar. Ayrıca 1-5 mm yazma kalınlığına sahip olan kaliteli ucu ile farklı boyutlarda çizgiler çekebilirsiniz.

Canlı mürekkebinin bir diğer avantajı da arka tarafa geçmemesidir. Bu sayede ne önemli belgelerinizde bile rahatlıkla kullanabilir ve istediğiniz alanları vurgulayabilirsiniz.

Schneider Job 150 Pastel Lavanta Fosforlu Kalem Kullanımı Uzun Ömürlü müdür?

Fosforlu kalem satın alırken uzun ömürlü kullanım için uygun olmasına dikkat etmek önemlidir. Schneider Job 150 fosforlu kalem, 15.000 kelime vurgulama kapasitesi ile çok uzun süre boyunca sizin yardımcınız olur. Kurumayan ve buharlaşmayan mürekkebi her seferinde ilk günkü kalitesini korur ve sizi memnun eder.

Schneider Job 150 Pastel Lavanta Fosforlu Kalem Kolay Deforme Olur mu?

Schneider Job 150 fosforlu kalemin dayanıklı ucu uzun süreli kullanım sonrasında bile deforme olmaz ve çizgi kalitesi bozulmaz. Polipropilen malzemeden üretilmiş sağlam gövdesi ile mükemmel performans sağlar. Ayrıca düşmeye ve darbelere karşı da dayanıklıdır.

Schneider Job 150 Pastel Lavanta Fosforlu Kalem Kullanışlı mıdır?

Schneider Job 150 fosforlu kalem, fonksiyonel tasarımı ile de avantaj sağlar. Kalemi kullanırken kapağını arkasına takarak kaybolmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca kapağında bulunan klips yapısı sayesinde, cebinizde, gömleğinizde ve evraklarınızın üzerinde kolayca taşıyabilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Son yıllarda yaygınlaşan internet alışverişlerinde en önemli kriter müşterilerin kendini güvende hissetmesidir. 10 yıldır bu bilinçle hareket eden Avansas, memnuniyetinizin temelini güvenlikle oluşturur. Her aşaması öz denetimden geçen siparişleriniz, hiçbir aksaklık yaşanmadan adresinize ulaştırılır.

TOBB Güven Damgası sahibi olan Avansas’tan, yaptığınız tüm alışverişleri yüksek güvenlikli ödeme yöntemiyle ödersiniz ve kart bilgileriniz uçtan uca korunur. Eğer üründen memnun kalmazsanız kolay iade imkanından yararlanabilir ve değişim talep edebilirsiniz.

Hızlı teslimat avantajı sayesinde, sizin için önem teşkil eden siparişleri uzun süre boyunca beklemek zorunda kalmazsınız. Tüm bu avantajlardan yararlanmak ve uygun fiyatların tadını çıkarmak için siz de web sitemizden tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Lavanta
56,78 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.