Lipton Bardak Poşet Çay

Toplam 6 sonuç

 

Ofiste veya hareket halindeyken, en çok tercih edilen içeceklerden biri olan Lipton bardak poşet çaylar; çaydanlığa, demliğe ya da herhangi bir mutfak gerecine gerek kalmadan dakikalar içinde dumanı üstünde çaylar yapmak isteyenler için harika bir çözümdür. Her fincanda nihai tazeliği garanti eden Lipton; ısınmanız, canlanmanız veya hafif bir şeyler içmeniz gerektiğinde, size mükemmel bir içecek alternatifi sunar. Tek yapmanız gereken bir bardağın ya da fincanın içine Lipton bardak poşet çayı koymak, üzerine kaynamış su eklemek ve istediğiniz demi elde etmek için bardak poşetleri yaklaşık 10-15 kez daldırıp çıkarmaktır.

Damak Tadınıza En Uygun Bardak Poşet Çayı Keşfedin

Lezzetini ve eşsiz tadını her yudumda alabileceğiniz Lipton bardak poşet çaylar, aralarından seçim yapabileceğiniz her türlü damak tadına uygun birçok lezzetle birlikte gelir. Tüm bu lezzetler arasından sizin için ideal çayı bulmak için aşağıdaki bardak poşet çay kategorilerini inceleyebilirsiniz:

Yellow Label Bardak Poşet Çay

Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerindeki çay yapraklarının harmanlanması ile elde edilen ve bardak poşete uygun şekilde toz forma getirilen “Yellow Label Bardak Poşet Çay”, hemen demlenmeye hazırdır ve istediğiniz zaman keyifli bir içim deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Lipton Doğu Karadeniz Bardak Poşet Çay

Bergamot aromalı “Lipton Doğu Karadeniz Bardak Poşet Çay”, Doğu Karadeniz’in özenle yetiştirilmiş çay yaprakları ile harmanlanarak eşsiz kokusu ve tadı ile istediğiniz an keyifli bir içim deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Lipton Early Grey Demlik Poşet Çay

Karadeniz’den özenle toplanan çay yapraklarının bergamot aromasıyla birleşmesiyle elde edilen “Lipton Early Grey Demlik Poşet Çay”, hemen her damak zevkine hitap eden lezzetli ve keyifli bir deneyim sunar.

Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay

Çay tutkunlarına hitap eden “Lipton Extra Dem Bardak Poşet Çay”, yoğun dem elde etmenizi sağlayarak ateş kırmızısı bir görünüm oluşturur. Anında demlenmeye hazır Early Grey ile ağız tadınıza uygun bir dem ayarlayarak keyifli bir içim gerçekleştirebilirsiniz.

Lipton Bardak Poşetlerin Özellikleri Nelerdir?

Lipton bardak poşet çayları tercih etmenin ilk ve en önemli avantajı rahatlık ve kullanım kolaylığıdır. Bu, büyük bir faktördür çünkü hareket halindeyken de çay yapmanıza olanak tanır. Ayrıca çaydanlık veya herhangi bir demleme aracı kullanmadığınız için temizleme işlemi de yapraklı çaya kıyasla son derece kolaydır.

Bir Pakette Kaç Tane Lipton Bardak Poşet Çay Var?

Lipton bardak poşet çaylar; 25'li olarak sunulan Lipton Earl Grey Bardak Poşet Çaydan 100’lü pakette sunulan Doğu Karadeniz Bardak Poşet Çay’a kadar farklı adette paket seçeneklerine sahiptir. Siz de bu lezzet dünyasına dalmak isterseniz, uygun fiyatlı ve özenle yetiştirilen çaylardan elde edilen Lipton bardak poşet çay çeşitlerini Avansas’ta bulabilirsiniz.