Ürün Kodu: 76881
Ürün Barkodu: 8711000371244

Marka : Jacobs

Product State: A0

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve 10'lu (Nespresso Uyumlu)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 10 adet
  • Nespresso kahve makinesi ile uyumlu
  • Yoğun ve canlandırıcı aroma
  • Mükemmel lungo lezzeti

Ürün Hakkında

Hem işyerinizde hem de evinizde kahve keyfini mükemmel bir şekilde hissedeceğiniz Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve 10'lu sizlerle!

Yoğun, canlandırıcı ve zengin yapısı ile lungo severler için vazgeçilmez bir tat olacak.
 
Özenle seçilen kahve çekirdeklerinden hazırlanmıştır.
 
Alüminyum kahve kapsülleri sayesinde aromasını en iyi şekilde korur.
 
Jacobs kapsül kahveler Nespresso Kahve Makinesi ile uyumludur.
 
Hemen siparişinizi verin, ürününüzü profesyonel sevkiyat kalitesi ile kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın!
 
 
 
 
Kapsül kahve; öğütülen ve kavrulan kahve çekirdeklerinin farklı yöntemlerle kapsül haline getirilmesiyle elde edilen kahve çeşididir. Tek kullanım olan kapsül kahve türleri, pratik hazırlanması ve son derece lezzetli olmasından dolayı kullanımı oldukça fazla tercih edilir. Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahve 10’lu (Nespresso uyumlu) ile evde, ofiste, otelde, kahve dükkanlarında lezzeti bol, aroması yoğun kahveler hazırlayabilirsiniz. Alüminyum ambalajda hazırlanan Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahve böylece aroması yoğunluğunu özel paketleme ambalajı sayesinde başarıyla korur. 
 

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve Hangi Makinelerle Uyumlu?

 

Eşsiz lezzetiyle dikkat çeken Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahve 10’lu paket, Nespresso markasına ait tüm kapsül kahve makineleri ile uyumludur. Nespresso’nun sütü ayrı kahveyi ayrı yapan makinelerinde de Jacobs Lungo 8 Intenso kullanılabilir. Makinelerin yuvalarına tamamen oturan kapsül kahveler, alüminyum ambalajı sayesinde de sağlıklı bir kullanım deneyimi sunar. İdeal gramaja sahip paketler tek kullanımlıktır. Delinen kapsül kahveler tekrar kullanılamaz. Nespresso uyumlu kahveleri damak tercihinize göre yumuşak içim olarak hazırlayabilirsiniz. Ürün Nespresso harici diğer kapsül kahve makineleri için uygun tasarıma sahip değildir. Bu nedenle kullanımı önerilmez. 
 

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve ile Hangi Kahveler Hazırlanır?

 

Jacobs’un hem sert hem de yumuşak içimli kahve tercih eden kullanıcılar için özel olarak ürettiği Lungo 8 Intenso ile hemen hemen birçok kahveyi hazırlayabilirsiniz. Başta kahve aroması yoğun sütü az miktarda olan lungo kahve için üretilen ürün, aynı zamanda sütün yoğun kullanıldığı latte, cappuccino, latte macchiato kahve çeşitlerini hazırlamak için de son derece idealdir. Ristretto, flat white, mocha kahve çeşitleri de Jacobs Lungo 8 Intenso ile hazırlanabilir. Dilerseniz kapsül kahvenin lezzetiyle oldukça uyumlu olan fındık ya da karamel şurup ekleyerek kahvenizi daha şekerli ve aroması yoğun bir hale getirebilirsiniz. 
 

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahvenin Tadı Nasıl? 

 
Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahve, yoğun kahve tadını ilk yudumda hemen hissedebileceğiniz özel lezzetiyle oldukça dikkat çeker. 10 üzerinden 8 yoğunluğa sahip olan Lungo, sert yapısıyla filtre kahve tüketmeyi tercih edenlere iyi bir alternatif olabilir. Canlandırıcı ve zengin yapısıyla günün her anı tüketebileceğiniz kahveler arasına girmeyi başaran Jacobs Lungo 8 Intenso, tercihe göre bol köpürtülmüş kahve çeşitlerini hazırlamak için de oldukça idealdir. Yumuşak içim olarak hazırlamak için laktozsuz ya da badem sütü tercih edebilirsiniz. Hem sert ya da yumuşak hem de aromalı kahve hazırlamak için uygun olan Intenso, pek çok kahve severin damak zevkine hitap eder. Ayrıca sıcak yaz mevsimlerinde Jacobs Lungo 8 Intenso ile hazırladığınız kahvenin içine buz parçaları ekleyerek aroması ve yoğunluğunu kaybetmeden soğuk olarak da tüketebilirsiniz. 
 

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve 10'lu Ekonomik mi?

 

Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahve kutu içinde satılır. Markanın özel kutusunda 10 adet Lungo 8 Intenso kapsül kahve bulunur. Tek kullanımlık olan her bir ambalaj, uzun süreli tüketim sağlayarak ekonomik kullanım olanağı sunar. Alüminyum ambalajlı olan kapsül kahveler el değmeden ve hava almayan atmosferde özel olarak üretilir. Serin, kapalı ortamlarda ve alüminyum ambalaj delinmeden kahveyi son tüketim tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz. Bu sayede her damak zevkine hitap eden özel lezzetlerden biri olan Jacobs Lungo 8 Intenso kapsül kahveyi hemen inceleyebilir, güvenli alışveriş deneyimi sunan ve ürünü profesyonel sevkiyat kalitesiyle size ulaştıran Avansas üzerinden hızla satın alabilirsiniz. 
 
 
 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Jacobs Lungo 8 Intenso Kapsül Kahve 10'lu (Nespresso Uyumlu)
143,18 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.