Otomobil ve Motosiklet Ürünleri

Toplam 67 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Otomobil Ürünleri Nelerdir?

Otomobil ürünleri ve oto aksesuarları, araçların vazgeçilmez parçalarındandır. Araç kullanımını kolay, keyifli ve güvenli hale getiren bu ürünler birçok otomobil kullanıcısı tarafından tercih edilmektedir. Oto kokusu, güneşlik, şarj kablosu, telefon tutucu gibi çok çeşitli aksesuar seçeneklerinin yanı sıra; araçlarınızın antifriz, ilk yardım çantası, yangın söndürücü, akü takviye kablosu gibi teknik ve trafik ihtiyaçlarını da avansas.com üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.

Avansas güvencesiyle satın alabileceğiniz otomobil ürünleri, kolaylık sağlanması için trafik malzemeleri ve araç aksesuarları olmak üzere iki gruba ayrılmıştır.

Araçlarda bulunması çok büyük önem arz eden otomobil ürünlerinden trafik malzemeleri, hayati önem taşımaktadır. Toplu taşımalar, seyahat araçları, yani toplu olarak kullanılan bütün araçlar ve bunun yanında bireysel araçlarda da trafik malzemeleri bulundurulması çok önemlidir. Kaza, arıza, ilkyardım ve benzeri durumların yaşanması halinde mutlaka kullanılması gereken malzemeleri, aracınızda bulundurmak size büyük kolaylık ve fayda sağlayacaktır.

Araç kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için her araçta bulundurulması gereken başlıca trafik malzemeleri şunlardır:

  1. Yangın ihtimallerine karşı bulundurulması gereken yangın tüpleri
  2. Herhangi bir kaza ya da arıza durumunda kullanılması gereken trafik seti ve lastik tamiri seti
  3. Acil durumlarda kullanılabilecek ve içinde her türlü malzemeyi barındıran ilkyardım setleri

Bunların yanında pompa, tamir spreyi, akü takviye kablosu gibi çeşitli ürünleri de bulundurmak; kaza ya da arıza durumlarında işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Çekme halatı, takoz, kendini şarj eden el feneri ve reflektör gibi malzemeleri de içerisinde bulunduran aletler, aynı zamanda Karayolları Yönetmeliği’ne uygun hazırlandığı için güvenle ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Otomobil ürünleri için Autokit ve Super-x gibi kaliteli ve dayanıklı markaların bulunduğu trafik malzemeleri kısmını inceleyip ihtiyacınız olan ürünleri satın alarak aracınızı daha güvenli, kullanışlı ve donanımlı hale getirebilirsiniz.

Araçlarda sıkça kullanılan otomobil ürünleri içerisindeki bir diğer grup ise oto aksesuarlarıdır. Aracınızı daha konforlu ve etkili bir şekilde kullanmak için oto aksesuarlarını kullanmanız önerilir. Bu ürünler çok geniş bir yelpazeye sahip olmakla beraber, araç içi ve araç dışı olarak iki kategoriye ayrılır.

Araç dışında kullanılan oto aksesuarları, kriko ve bijon anahtarı, oto fırçası, silecek/cam suyu, antifriz özellikli ürünler, lastik tamir kiti, akü takviye kablosu, oto bakım setleri, çelik çekme halatı ve bagaj çantaları şeklinde sıralanabilir. Bu ürünleri aracınızda bulundurmak hem aracınız bakım ve temizliğini düzenli olarak yerine getirebilmek hem de performansını artırmak için gereklidir. Bu malzemelerin kullanılmaması durumda, aracınızda küçük ya da büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Araç içinde sürücünün konforunu yükseltmek, daha keyifli ve kullanışlı bir araç deneyimi sağlamak için kullanılan oto aksesuarları şu şekilde olmaktadır:

  • Araç boyun yastığı
  • Telefon tutucular
  • Navigasyon tutucu
  • Oto kokuları
  • Ayakkabı cilası süngeri
  • Ön cam güneşlikleri
  • Şarj kablosu ve araç şarj aparatı
  • Arka koltuk askısı
  • Araç numaratörleri
  • Kaydırmaz torpido pedi
  • Araç bagaj çantaları ve organizer
  • Koltuk arkası malzeme çantası
  • Araba paspası
  • Seyahat yastığı

Bu ürünlerin araçta bulundurulması hem sizin konforunuz hem de aracı daha etkili kullanmanız açısından önemlidir. Seyahat yastıkları, boyun ve bel destekli yastıklar ergonomik tasarımlarıyla özellikle uzun yolculuklarda, beden dengenizi ve sağlığınızı destekler; uzun süre hareketsiz kalınması durumunda, oluşabilecek fiziksel rahatsızlıkları minimize eder.

Aynı zamanda şarj ünitesi, telefon ve navigasyon tutucular araç sürüş deneyimini daha kolay, pratik ve keyifli hale getirir. Özellikle, telefon tutucular sürücülerin araç kullanması süresince, telefonlarıyla ilgilenme durumlarını azalttığı için kaza yapma riskini minimize eder, daha güvenli bir yolculuk sağlar.

Otomobil Ürünleri Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Araç kullanma deneyiminizi daha kaliteli ve güvenli hale getiren otomobil ürünlerini, internet üzerindeki çeşitli sitelerden bulabilirsiniz. Fakat yapacağınız alışverişlerin, güvenilir bir site veya marka üzerinden yapılmaması durumunda birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde güvenlik endişeleri duymanız çok normaldir. Otomobil ürünleri hassas ve önemli malzemeler olduğu için en kaliteli, Karayolları Yönetmeliği’ne uygun üretilmiş ürünler seçmeye özen göstermelisiniz. Aynı zamanda güven veren ve bilindik siteler üzerinden kaliteli markalar tercih etmelisiniz.

Otomobil ürünleri satın alırken hatalı bir ürüne denk gelinmesi durumu, güvenliğinizi tehdit eden epey riskli bir durumdur. Bu ürünleri tercih ettiğinizde, hem kalitesiz olmalarından dolayı verimsiz ve kısa ömürlü bir ürün deneyimi yaşarsınız hem de ürüne ödediğiniz ücretin karşılığını alamazsınız. En önemlisi ise defolu ya da kusurlu üretilmiş bir ürün satın alıp kullanılması durumu, aracınızın sürüş güvenliğini ve haliyle sizin de can güvenliğinizi tehlikeye atar.

Bunların yanı sıra akü takviye kablosu, lastik tamir seti gibi teknik sorunların tamirinde kullanılan ürünler kalitesiz üretildiğinde, aracınızın sağlığına ve dolaylı olarak size de zarar verebilir. Otomobil ürünleri satın alınırken kalitesiz ürünler ve bilinmeyen markalar tercih etmek size minimum verim sağlar. Aynı zamanda satın aldığınız ürünü uzun süreli kullanamazsınız. Herhangi bir arıza ya da kaza anında kalitesiz ve yönetmeliğe uygun hazırlanmamış ürünleri kullanırken yaşayacağınız sorunlar, sizi mağdur eder; ürün sizi yarı yolda bırakır.

Bu gibi durumlarla karşılaşmamak ve satın aldığınız otomobil ürünlerinden güvenli bir şekilde faydalanabilmek için güvenilir internet sitelerinden kaliteli ve bilindik markaların ürünlerini satın almalısınız. Böylece satın aldığınız ürünü, güvenle ve gönül rahatlığıyla kullanabilir; aynı zamanda kullandığınız üründen maksimum verim elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, bilinmedik siteler ve markalardan yapılan alışverişlerde sahte ya da prosedüre uygun üretilmemiş ürünler satın alabilirsiniz. Bu durum ise sağlığınızı ve araç sürüş esnasındaki güvenliğinizi tehlikeye atabilir.

İhtiyaç duyabileceğiniz bütün otomobil ürünlerini, iç ve dış aksesuarları, trafik ürünlerini bol çeşit ve uygun fiyatlarla Avansas’ta bulabilirsiniz. Otomobil ürünleri için Avansas’ı tercih edebilir; araç sürüş deneyiminizi daha güvenli, keyifli ve konforlu hale getirebilirsiniz.

Araçlarda Bulunması Zorunlu Olan Otomobil Ürünlerinden Hangilerini Avansas’ta Bulabilirsiniz?

Araçlarda kullanılan oto aksesuarlarının yanında, yasal olarak aracınızda bulundurulması zorunlu ürünler de bulunmaktadır. Bu ürünler araçta bulundurulmadığı takdirde, trafikte ve acil durumlarda istenmeyen sorunlar yaşanabilir. Bu ürünlerin neredeyse hepsini, Avansas’ta en uygun fiyatlara bulabilir, en kaliteli malzemeler ve Karayolları Yönetmeliği’ne uygun hazırlanmış ürünleri gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

TSE belgesine sahip yangın söndürücü tüpler, içerisinde reflektör, el feneri gibi gerekli malzemeleri bulunduran trafik setleri, içerisinde eldiven, makas, yanık örtüsü, sargı bezi, boyunluk, eldiven ve bandaj gibi birçok medikal malzeme bulunduran ilk yardım setleri ve bunlara ek olarak çelik çekme halatı, kriko, bijon anahtarı gibi bir araçta bulundurulması zorunlu ve hayati önem taşıyan trafik malzemelerini Avansas’ta kolaylıkla bulabilirsiniz.

Her biri Karayolları Yönetmeliği’ne uygun olarak hazırlanmış, aracınızı daha güvenli hale getirecek trafik malzemeleri; Avansas güvencesi ve kalitesine sahip olmakla birlikte aynı zamanda, bütçe dostudur. Otomobil ürünleri ve aksesuarlarını Avansas’tan alın, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun!