Türk Kahvesi

Toplam 21 sonuç

Kaliteli

En iyi Arabica kahve çekirdeklerinin koyu kavrulduktan sonra ince olarak öğütülmesi ile üretilen Türk Kahveleri geleneksel koku, aroma ve kıvamları ile kalitelerini pekiştiriyor.

 

Zengin Aroma

Geleneksel Türk Kahvesi’nden orta kavrulmuş kakuleli Dibek’e; damla sakızlıdan menegiç kahvesine farklı aromalar fincanlarınızı zenginleştiriyor.

 

Özel Ambalajlı

Hava ve ışık geçirmeyen alüminyum folyolu ambalajlar kahvenizin uzun süre taze kalmasını sağlarken, sevdiğiniz tat ve kokunun bozulmamasını sağlar.

 

Arabica Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Yumuşak içim sunar

Kahve Çekirdeği Baharatlı ve aromalı
tatlar sunar

Kahve Çekirdeği Asiditesi yüksektir

Çekirdek

Robusta Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Sert içim sunar

Kahve Çekirdeği Topraksı tat sunar

Kahve Çekirdeği 2 katı daha fazla kafein içerir

Güvenilir Markalar

En seçkin markaları tarafından, en kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilen zengin aromalardaki Türk Kahvelerini güven ve keyifle yudumlarsınız.

 

 

 

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Aradığınız Ürünü Bulamadınız mı?

Türk Kahvesi Modelleri ve Fiyatları

Kültürümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan Türk kahvesi, özgün bir kahve pişirme yöntemidir. İnce çekilmiş Türk kahvesi, su ve isteğe bağlı olarak şeker ile yapılan kahve, özel cezvelerde pişirilir ve küçük fincanlarda servis edilir.

Türk Kahvesi Çeşitleri Nelerdir?

Türk kahvesinin yapıldığı çekirdek türüne göre çeşitleri Rio Minas, Arabica, Robusta ve Maragogype’dir. Farklı aromatik tatlar katılarak çoğalan Türk kahvesi çeşitleri, günümüzde damla sakızı, çilek, acı badem, fındık, vanilya, karamel gibi birçok aroma ile kahveseverlerin beğenisine sunulmaktadır.

Kalabalık İşyerleri için Toptan Türk Kahvesi Çeşitleri

Avansas üzerinden Türk kahvesi satın almak isteyenler, çeşitli marka seçenekleri arasından kendilerine en uygun olanı seçme şansına sahiptir. En iyi Türk kahve markalarını bünyesinden barındıran Avansas, Kurukahveci Mehmet Efendi, Kocatepe, Kahve Dünyası, Tchibo ve Shazel’e kadar farklı Türk kahvesi markalarının ürünlerini çeşitli gramajlarda ve paket boyutlarında sunmaktadır.

1. Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi

Türkiye’de en kaliteli Türk kahvesi denilince akıllara gelen en önemli markalardan olan Kurukahveci Mehmet Efendi, Türk kahvesini ince çekilmiş ve yüksek kaliteli Arabica kahve çekirdeklerinden üretilir. Türk kahvesi kültürünün simgesi haline gelen ve dünyaca tanınan bir markadır.

Hazır paket Türk kahvesi seçenekleri arasında 100, 250 ve 500 gr gibi farklı gramaj seçenekleri bulunan marka, köklü geleneği ve üstün kalite anlayışıyla eşsiz bir kahve deneyimi sunar.

2. Kocatepe Türk Kahvesi

En güzel Türk kahvesi markalarından biri olan Kocatepe Türk Kahvesi, en kaliteli Arabica kahve çekirdeklerinin özenle seçilmesiyle hazırlanır ve köklü Türk kahve geleneğini modern üretim teknikleriyle birleştirerek kahveseverlere üstün bir lezzet sunar.

Kocatepe Türk kahvesi 100 gr, 500 gr ve 1000 gr gibi farklı gramaj seçenekleri ile sunulurken, Dibek kahvesi ise 100 gr’lık özel teneke kutuda tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

3. Kahve Dünyası Türk Kahvesi

Türk kahvesi kültürünün önemli bir temsilcisi olan markada, Kahve Dünyası Türk kahvesi, damla sakızlı türk kahvesinden orta kavrulmuş Türk kahvesine, çok kavrulmuş kahveden taze çekilmiş kahveye kadar birçok kahve çeşidi bulunur.

Her fincanda geleneksel Türk misafirperverliğini ve kahve keyfini yaşatan Kahve Dünyası, 100 gr’dan 250 gr’a kadar farklı gramaj seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunulur.

4. Tchibo Türk Kahvesi

En iyi Türk kahvesi markalarından biri olan Tchibo Türk Kahvesi, özenle seçilmiş kahve çekirdekleriyle hazırlanır ve geleneksel Türk kahvesi lezzetini korur.

Yıllardır kaliteli kahve üretimiyle tanınan Tchibo, Türk kahvesi sevenlere özel olarak ürettiği Tchibo Türk Kahvesi ile otantik bir lezzet sunar.

5. Shazel Türk Kahvesi

Shazel bir Türk kahvesi çeşidi olan dibek kahvesinden kafeinsiz menengiç kahvesine ve aromalı Türk kahvesi çeşitlerine kadar farklı tat ve aroma profilleri sunar. Bu yüzden kahveseverler tarafından farklı deneyimler için tercih edilir.

Damak tadınıza en uygun markaya karar verdikten sonra Avansas üzerinden Türk kahvesi fiyatları ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz.

Türk Kahvesi Fiyatlar

En uygun Türk kahvesi çeşitlerinin hepsini bir arada bulabileceğiniz Avansas, müşterilerinin tercih edebileceği birçok farklı Türk kahvesi markasını bünyesinde barındırır.

12’li Türk kahvesinden en iyi dibek kahvesine, kiloluk Türk kahvesinden hediyelik Türk kahvesine, aromalı türk kahvesinden sade Türk kahvesine kadar Türk kahvesi çeşitlerinin güncel fiyatlarına Avansas avantajları sayesinde hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.