Ürün Kodu: 68779
Ürün Barkodu: 888793803042

Marka : HP

Product State: A0

HP 302 Siyah (Black) Kartuş F6U66AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi yüksek kalitede çıktı almanızı sağlar.
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder.
  • 190 sayfa kapasitesine sahiptir.

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah
Model No302 - F6U66AE
Garanti2 yıl HP Türkiye garantili
Baskı Kapasitesi190 sayfa baskı kapasitesi
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

HP kalitesi ve güvencesi ile sizlere ulaşan bu son derece dayanıklı ve kaliteli ürün, ideal bir kartuş özelliği göstererek kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini almayı başaracak. 190 sayfa baskı kapasitesi ile göz dolduran bu kullanışlı ürünü ister evde, ister okulda, ister ofisinizde uyumlu olduğu yazıcılar ile birlikte gönül rahatlığı içinde tercih edebilirsiniz. HP güvencesi ile ürün; kullanıcılarına son derece canlı, parlak ve net baskılar sunar. Keskin ve net, oldukça canlı renkli çıktılar almanıza olanak tanıyarak sizleri kendine hayran bırakır. 

Sahip olduğu 2 yıl süreli HP Türkiye garantisi ile muadillerine fark atar ve kartuşunuzu uzun süre güven ve gönül rahatlığı içinde kullanmanıza olanak tanır. Kaliteli yapısı sayesinde olası bir deformasyonla karşılaşmadan ürününüzü uzun süre akıtma, sıkışma ya da takılma yapmadan büyük bir rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ergonomik ve pratik tasarımı sayesinde ürün kullanıcılarına son derece pratik bir şekilde kullanım kolaylığı sağlar. Siyah rengi ile oldukça sık tercih edilerek popüler bir ürün özelliği gösterir ve çok geniş bir kullanım alanı vardır.

HP 302 Siyah (Black) Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP ve Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan HP kartuş son derece kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kısa sürede kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Ürün sahip olduğu oldukça sık tercih edilen popüler siyah rengi ile geniş bir kullanım alanına sahiptir ve her zaman gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Geniş bir yelpazede ürününüzü gönül rahatlığı ile kullanabilir, size sunduğu ergonomik ve konforlu çıktı deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Bunun yanında HP 302 siyah kartuş kullanıcılarına kaliteli ve ergonomik tasarımıyla hiçbir sıkıntı çıkarmadan pratik ve konforlu kullanım olanağı sunar. 190 sayfalık baskı kapasitesi ile oldukça uzun ömürlü, dayanıklı, kullanışlı bir üründür ve kullanıcılarına ekonomik bir avantaj sunar ve muadillerine fark atar. 

HP farkıyla son derece kaliteli ve net çıktılar, baskılar almanıza olanak tanıyarak kendini kanıtlar. Tüm bunlara ek olarak %70 geri dönüştürülmüş içerikten üretilen bu kartuş tam bir doğa dostu ürün özelliği göstererek çevreyi ve doğayı korumanıza yardımcı olur ve çevreci bir ürün özelliği göstererek hem muadillerine fark atar hem de kullanıcılarının büyük beğenisini kazanır. Fiyat kalite performansı ile de muadillerine fark atarak kullanıcılarına büyük bir ekonomik avantaj sağlar. Belirgin kalitede çıktılar almanıza olanak tanıyarak kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alır. Modeli itibari ile uyumlu olduğu yazıcılarla birlikte kullanıldığında yazıcınızdan maksimum verimi almanıza olanak tanır.

HP 302 Siyah (Black) Kartuş Hangi Yazıcı Modelleri ile Uyumludur?

HP 302 uyum yazıcılar arasında HP Deskjet, Officejet ve Envy serileri yer almaktadır. Bu seriler arasında Destkjet 1120 ve 2130 yer alırken, Officejent 3830 ve 4650 modelleri de öne çıkmaktadır. Kartuş bu model yazıcılar ile uyumludur ve bu yazıcılar ile gönül rahatlığı ile kullanarak yazıcınızdan maksimum verimi alabilirsiniz. Kartuşunuzun size sunduğu muhteşem kalitedeki baskılardan en üst seviyede yararlanabilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir en uygun ve avantajlı fiyatlar ile bu üstün kalitedeki kartuşa Avansas güvencesi ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz ve hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde ürününüz size güven ile ulaşır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 302 Siyah (Black) Kartuş F6U66AE
840,11 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.