Ürün Kodu: 52792
Ürün Barkodu: 883585705511

Marka : HP

Product State: A7

HP 364 Sarı (Yellow) Kartuş CB320EE

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • 300 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Sarı
Model No CB320EE
Baskı Kapasitesi300 Sayfa 
Çalışma Isı Aralığı 5 - 50 °C
Depolama Isısı 40 ile -70 °C arasında 
Garanti 2 Yıl HP Türkiye Garantili 

Ofis, okul ve iş yerlerinde yoğun olarak kullanılan yazıcılardan yüksek performans görebilmek HP marka yazıcınızın orijinal HP marka kartuşu sayesinde mümkün olabiliyor. Kaliteli baskılara sahip olmak için kartuşun içerisinde bulunan mürekkebin kaliteli olup akıtmaması gerekiyor. Bu sayede kaliteli kartuşlar kaliteli baskılara sahip olmanızı sağlıyor. Akıtma ve dağılma yapmaması kaliteli baskılar için en önemli noktalardan biridir. Siz de pratik bir şekilde akıntı ve dağılma yapmadan kaliteli kartuşlara sahip olup, bu sayede kaliteli baskılar elde edebilirsiniz. HP marka yazıcıya sahip olup en kaliteli baskılar elde edebilmek için orijinal HP sarı kartuşlar satın alıp pratik ve güvenilir bir şekilde yazıcınızın potansiyeline ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Mürekkep kalitesi de performansta önemli bir faktördür. Bu yüzden kalitesiz kartuş, kalitesiz mürekkepten dolayı tıkanma ya da bozulmaya neden olabilecekken kaliteli kartuş kullanıp kaliteli mürekkep sayesinde de çok daha verimli sonuçlar alıp sorunsuz bir şekilde sizde kaliteli baskılara sahip olabilirsiniz. Kaliteli baskılara uygun fiyatlarla ulaşabilmek için sizde avansas.com üzerinden HP kartuş siparişi verebilirsiniz. HP marka sarı kartuş baskı kalitesi ve yüksek sayfa kapasitesinin yanı sıra %70 oranında geri dönüştürülmüş ürünlerden üretilmiş olması sayesinde çevreyi korumak da sizin elinizde. 

HP Sarı Kartuş Orijinal Midir?

Yazıcı ve yazıcı aksesuarları alanında sektörde oldukça önemli bir konuma sahip olan HP, satışa sunduğu tüm ürünlerde yüksek kalite standartlarını gözetmektedir. Bu anlamda da bilhassa HP imzalı yazıcı modellerini kullanan kişilerin yine HP tarafından üretilen kartuşları kullanması önerilmektedir. HP marka yazıcınızdan maksimum verim ve sonuç alabilmek için orijinal marka HP sarı kartuş kullanmanız önerilir. Üstün baskı kapasitesi, canlı renkleri sayesinde yüksek kalitede baskılara sahip olabilirsiniz. Tıkanmadan veya akıtmadan, çabuk tükenmeden 300 sayfa kapasitesine sahip HP marka sarı kartuşlar, kaliteli baskılar ve canlı renkler için ideal bir ürün. Orijinal HP marka sarı kartuşlarına gönül rahatlığıyla, herhangi bir sahte çıkma ihtimali olmadan güvenli bir şekilde ulaşıp rahatça kullanabilirsiniz. Orijinal HP marka kartuşları gönül rahatlığıyla avansas.com üzerinden ulaşıp satın alabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

HP Sarı Kartuş Fiyatı Uygun mudur?

HP marka orijinal sarı kartuşlar yazıcınızın maksimum seviyede performans göstermesine yardımcı olup kaliteli baskılar elde etmenizi sağlarken oldukça ekonomik olup bütçenizi de düşünüyor. Piyasada muadillerine kıyasla oldukça avantajlı fiyatlarla bulunabilen bu ürün aynı zamanda uzun soluklu kullanım performansıyla da tasarruf etmenizi sağlıyor. Bu sayede her defasında yeni bir kartuş almanıza gerek kalmadan, HP imzalı sarı kartuşunuzu kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Herkes kaliteli baskılara sahip olabilsin diye piyasaya sürülen, oldukça uygun fiyatlı HP marka kartuşlara sizde avansas.com üzerinden sahip olabilirsiniz. 

HP Sarı Kartuş Markası ve Modeli nedir?

HP 364 Sarı kartuşların modeli CB320EE olup orijinal HP ürünüdür. HP marka yazıcınız için en uygun ve maksimum kaliteli renk ve doygunluğa ulaşmanızı sağlayacak orijinal HP marka sarı kartuşlar kaliteli baskılara sahip olmanızı sağlarken akıntı, dağılma ve bozulma yapmadan da işinizi kolaylaştıracak. Okul, ev ve iş yerlerinize ihtiyacınıza yönelik şekilde kullanabileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli HP marka kartuşlar avansas.com’da sizleri bekliyor. Kaliteli baskılara sahip olmak için ihtiyacınız olan kaliteli HP marka kartuşlara sitemizden ulaşabilir, gönül rahatlığıyla kaliteli ve canlı baskılar elde edebilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 364 Sarı (Yellow) Kartuş CB320EE
157,22 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.