Ürün Kodu: 83707
Ürün Barkodu: 4004675135827

Marka : Schneider

Product State: A0

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Turkuaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-5 mm çizgi kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 400 m
  • Renk: Turkuaz
  • Polipropilen gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Schneider
Model Job 150
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Turkuaz
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2-5 mm
Mürekkep Su Bazlı Mürekkep
Yazım Kapasitesi 400 m
Ürün Boyutları 11,5x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 2

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?Evet
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Schneider, birbirinden farklı model ve işlevde kalemiyle tüm dünyaya satış yapan bir markadır. Markanın üretimi olan Job pastel turkuaz fosforlu kalemi, üst düzey performansı uygun bütçeye yakalamaktadır. Fosforlu kalem kullanımını daha rahat ve iyi bir hale getiren marka, bunun için elindeki tüm enstrümanlardan yararlanmış ve son zamanların teknik inovasyonlarının üzerinde durmuştur.

Fosforlu kalem ile vurgulanan yer, hızla kuruyarak işinizi kolaylaştırır. Mürekkebi, kullandığınız standart kağıtların arkasına geçmez ve kağıdınızı deforme etmez. Ayrıca, canlı turkuaz rengi yazıyı baskılamaz ve kapatmaz. Altta yazan yazıları, kalemi kullandıktan sonra rahatça okuyabilirsiniz.

Bir diğer önemli özelliği ise tekrar doldurulabilir özellikte olmasıdır. Refil Station Maxx 660 ürünü ile kalem yeniden doldurulmaktadır. Kalemin geniş mürekkep haznesi, 15.000'den fazla kelimeye vurgu yapabilir. Schneider markalı akıllı fosforlu kalem, sergilediği mükemmel performansı ile 2013'te ünlü iF ve kırmızı nokta tasarım ödüllerini almaya hak kazanmıştır.

Schneider Job 150 Pastel Turkuaz Fosforlu Kalem Rengi Canlı mıdır?

Schneider Job pastel turkuaz fosforlu kalem, parlak rengiyle dikkat çekici bir üründür. Özel formülü sayesinde Schneider kalemin canlı mavi rengi, solmadan çok uzun süre dayanabilmektedir. Bu ürün ile vurgulamak istediğiniz kelimelerin üstünü tek sefer geçmeniz yeterli olacaktır.

Schneider Job 150 Pastel Turkuaz Fosforlu Kalem Kullanımı Uzun Ömürlü müdür?

Kesik uçlu fosforlu kalemin çizgi kalınlığı 1-5 mm’dir. Standartlara uygun olan mürekkebi, fotokopi ve faks kağıtlarında maksimum parlaklık ve iyi ışık haslığı sunar. Buharlaşmayı önleyen polipropilen namlu, fosforlu kalemin renginin 2 yıl taze kalmasını garanti eder.

Akıtma yapmayan kaliteli mürekkebiyle Schneider Job pastel turkuaz fosforlu kalem, uzun süre işlerinizi rahatlıkla yapmanızı sağlayacak bir performans sergiler. Yeterli vurgulama miktarını ayarlayan kalem, güvenli kapak kısmıyla da kurumayı önler ve çabuk bitmeyerek uzun vadede size yardımcı olur.

Schneider Job 150 Pastel Turkuaz Fosforlu Kalem Kolay Deforme Olur mu?

Schneider Job pastel turkuaz fosforlu kalemin kesik ucu, sürekli kullanıma dayanıklıdır. Bu sayede kullandığınız kalem, zaman geçtikçe deforme olmadan sahip olduğu uç formunu korur.

Fosforlu kalem uçları, vurgu sırasında yazının rengiyle etkileşime geçip renk değişikliğine uğrayabilmektedir. Schneider Job kalemlerinde bu sorunla karşılaşmazsınız. Schneider fosforlu kalem, kendi uç rengini uzun süre muhafaza eder.

Schneider Job 150 Pastel Turkuaz Fosforlu Kalem Kullanışlı mıdır?

Schneider Job pastel turkuaz fosforlu kalem, yuvarlak kenarlı ince şekli ve şık tasarımıyla kişinin cebine veya kalem kutusuna rahatlıkla yerleşebilmektedir. Kalemin bir adet kapağı vardır ve namlunun ucuna düzgün bir şekilde oturmaktadır. Kapağını çıkarttığınızda ise kalemin arka kısmına takarak kalemi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu fosforlu kalemin tutuşu son derece konforludur. Uzun süre elinizde tutmanız gerekse bile size herhangi bir rahatsızlık vermeyecektir. Kağıdın arka tarafına geçmeyen rengi, uzun süreli kullanım ömrü, canlı ve parlak fosfor rengi, uygun fiyatı ve son olarak sağlam kalem yapısıyla Schenider Job fosforlu kalem, en kullanışlı renkli kalemler arasında yerini almaktadır.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas, satışa sunduğu binlerce farklı marka ve modelde ürünüyle tüketicilere hizmet veren en güvenilir e-ticaret sitelerinden birisidir. Geniş ürün yelpazesiyle kırtasiyeden gıdaya, temizlikten teknolojik aletlere birçok ürünü kullanıcılarına sunmaktadır.

Avansas, tecrübeli ekibi sayesinde sipariş verilen ürünleri hızla kargoya vererek müşterilerini mağdur etmemek için çalışır. Müşteri memnuniyeti odaklı satış prensibini benimseyen firmamız, müşterilerine kaliteli ve orijinal ürünleri güvenilirlik etiketiyle ulaştırır. Ayrıca Avansas, e-ticaret sitesi olarak TOBB Güven Damgası’na da sahiptir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Turkuaz
60,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.